VT Animal - шаблон joomla Видео

НАГОРОДЖЕННЯ

  Нагородження З 17 по 20 жовтня  відбувся турнір з міні-футболу, у якому брали участь  1 0 команд. За результатами турніру перше місце здобула 12 група ,яка демонструвала захоплюючу й цікаву гру. Друге місце здобула команда 34 -ої групи, а третє місце- команда 23 –ої групи. По закінченню турніру команда -переможець була нагороджена перехідним кубком ліцею. Керівник фіз.виховання: Дучишин І.Ю.        

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ природничо-математичної підготовки

  Засідання методичної комісії природничо-математичної підготовки    19 жовтня 2017 року відбулося чергове засідання методичної комісії природничо-математичної підготовки, присв'ячене аналізу результатів проведених на І-му курсі перевірочних контрольних робіт з математики, фізики та хіміїза курс базової загальної середньої освіти, розробці рекомендацій щодо ліквідації прогалин знань учнів, обговоренню плану проведення тижня біологіїта хімії, рекомендацій щодо оформлення кабінетів, розгляду стану комплексно-методичного забезпечення предметів природничо-математичної підготовки.       В цілому, засідання було продуктивним і багатим на…

ПІДВИЩЕННЯ МАЙСТЕРНОСТІ КОНДИТЕРІВ

  ПІДВИЩЕННЯ МАЙСТЕРНОСТІ КОНДИТЕРІВ У групі 33 з професії «Пекар, кондитер» 18.10.2017 року пройшла пробна кваліфікаційна робота на присвоєння кваліфікаційного рівня «Кондитер 3-го розряду». Під час роботи демонструвалися навики здобуті під час проходження виробничої практики. Найбільше хочеться виділити таких учнів, як Ковач Агнеса, Горонді Оршоля, Чейпеш Анна-Кароліна. Тут за себе говорять не тільки високі оцінки за виконання пробної кваліфікаційної роботи, а й теплі та щирі відгуки від роботодавців в їх…

ОСНОВИ ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО

  Основи підготовки до ЗНО    Українська мова – це не просто навчальний предмет, це ще й стан душі учнів, складові ментальності, система поглядів та переконань. Уроки рідної мови у ліцеї не тільки озброюють правилами, а й творять громадянина, об'єднують учнів в єдину націю, єдину сім'ю. Але цього неможливо б було досягти без застосування на уроках інтерактивних технологій, які ґрунтуються на діалозі, моделюванні ситуацій вибору, вільному обміні думками.    Тому…

ВЧИМОСЯ РІВНОМІРНОСТІ

  Вчимося рівномірності Непомітно пролетів місяць навчання у першокурсників групи 13 «Пекар-кондитер». За вікном трішки похолодало, прийшла осінь, а в лабораторії на виробничому навчанні тепло і затишно. За цей період учні освоїли багато для них цікавого: підготовка сировини до виробництва, приготування солевого розчину,приготування опарного тіста, способи приготування тіста з пшеничного борошна. Але саме цікаве для студентів була тема « Поділ тіста на шматки вручну» Звичайно, не у всіх це виходило…

ОЛІМПІАДА З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

  Олімпіада з української мови    Олімпіада з української мови – одна з найпрестижніших. До неї завжди звернута особлива увага, ставляться особливі вимоги. Адже це випробування не тільки вміння правильно розставити розділові знаки, узгодити відмінки, це ще й екзамен на громадянськість, особистісну зрілість. Сьогодні, 18 жовтня 2017 року, такий екзамен пройшли учні нашого навчального закладу в рамках проведення І етапу олімпіади з української мови.    Члени комісії ознайомили учнів з…

ОЛІМПІАДА З ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

  Олімпіада з історії України         17 жовтня в ліцеї відбувся І тур олімпіади з історії України. Учасникам олімпіади пропонувалось виконання наступних завдань: перше завдання з історії України – текст документа із завданнями репродуктивного та творчо-описового характеру;    описові завдання, спрямовані на вияв знань учасниками олімпіади історичних процесів, подій, явищ та вмінь учнів оцінювати історичну дійсність.          Завдання практичного туру складені на підставі програм і охоплюють матеріал за весь період вивчення…

ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ

  Турнір з міні-футболу Футбол - одна з найпопулярніших командних ігор у світі, де за малу кількість очок потрібно стрімко боротися. Футбол - спортивна командна гра, в якій гравці, використовуючи індивідуальне ведення і передачу м'яча партнерам ногами або будь-якою іншою частиною тіла, крім рук, намагаються забити його у ворота суперника найбільшу кількість разів у встановлений час. Якщо говорити загалом, то футбол- це пристрасне протиборство двох команд, в якому проявляються сила,…

ЛЮДИНА – ОСОБИСТІСТЬ

  Людина – особистість Цікаво та результативно пройшла виховна година у групі 22 з професії кухар. Кожен з учнів доторкнувся теми «Людина – особистість». Прослухавши вступне слово класного керівника, учні з натхненням виконували тести, які допомогли їм розкрити в себе особисті рису характеру. Тести "Який я?", «Ваша особистість», «Будинок» довели учням те, що ідеальних людей не буває і краще знати про себе все, щоб у майбутньому працювати над собою, позбутися…

РОБОТА РОЗПОЧАЛАСЯ

  Робота розпочалася        Вже другий рік поспіль на початку навчального року створюється творча група з членів гуртка «В ногу з модою» для розробки ескізів та пошиву спеціальної форми для першокурсників в розрізі професій: швачок,кравців; кухарів; пекар,кондитерів та офіціант,барменів.      При розробці ескізів члени творчої групи враховували ряд факторів: властивості тканини, крій моделі, кольорову гаму, фурнітуру.....      Мірки знято –робота розпочалась. Першими завітати на примірки пощастить учням групи №12 з…

ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

  ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ 13 жовтня 2017р. у ліцеї проведені урочисті заходи присвячені Дню захисника України. Представники педколективу ліцею, разом з учнями вшанували пам'ять загиблих берегівчан та героїв "Небесної сотні" покладанням квітів та вінків і запалюванням свічок біля стелі в центрі міста. Викладач захисту Вітчизни: Молнар Й.Й.        

ЗДОБУТТЯ НОВИХ ЗНАНЬ

  Здобуття нових знань Основною сировиною для приготування здоби є борошно,цукор, ванілін, яйця, дріжджі, молоко, маргарин ,з яких випікаються м´які, ніжні, духмяні вироби. Про це вже добре знають учні ІІ-го курсу з професії «Пекар, кондитер». Але на скільки можна урізноманітнити вироби, використовуючи різні види начинок, про це дізнавалися учні на сьогоднішньому виробничому навчанні.    Учні наввипередки один одному ділилися своїми варіантами рецептів,які вже встигли випробувати не тільки проходячи виробничу практику…