VT Animal - шаблон joomla Видео

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЩОДО ВСТУПУ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

  ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЩОДО ВСТУПУ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ВНУТРІШНІХ СПРАВ Сьогодні наші здобувачі освіти мали можливість дізнатись про правила і можливості вступу до академії. Власним досвідом навчання ділилися курсанти національної академії внутрішніх справ. Захід провели під керівництвом Берегівського районного відділу поліції. Олександр Михайлов - старший інспектор омзювенальної превенції та Вероніка Бучела - старший інспектор сектору дотримання прав людини та працівниками кадрового забезпечення.

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

  СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ 09.04.2024 року в рамках роботи "Центру кар'єри" для учнів з професій «Пекар, Кондитер» та «Кухар» було організовано екскурсію в сучасний оздоровчо-рекреаційний комплекс "Косино", розташований серед 200-річного дубового гаю мальовничої Берегівщини. Дякуємо адміністрації комплексу за теплий прийом та за сприяння підвищенню якості практичної складової освітнього процесу підготовки кваліфікованих спеціалістів.  

РАЗОМ-МИ СИЛА!

  РАЗОМ-МИ СИЛА! На Берегівщина стартував третій етап спортивного проєкту країни "Пліч-о-пліч" шкільні ліги Берегівського району. Учні КЗ "Берегівський ПЛСП" ЗОР долучились до організації проведення. Майбутні фахівці з професій громадського харчування за перші три дні змагань приготували майже 400 піц для учасників змагань. За ці дні було не тільки про смачно поїсти, а гарно провести час, відновитися між іграми, набратися сил, надихнутися та отримати позитивні емоції!  

КОНСТИТУЦІЯ ПИЛИПА ОРЛИКА

  КОНСТИТУЦІЯ ПИЛИПА ОРЛИКА 5 квітня 1710 р. була прийнята перша Конституція Пилипа Орлика, і тим, започаткований процес творення Конституції в Україні. Конституція Орлика – це один із якорів української ідентичності. Для українців 21-го сторіччя цей документ є одночасно і дороговказом, адже в ньому є багато положень, які є актуальними і до цього часу. Виклики для влади і для суспільства часом є аналогічними, які були на початку 18-го століття, –…

ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

  ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ 04.04.2024 року з метою попередження можливих нещасних випадків із здобувачами освіти 22 групи з професії «Кухар» та 23 групи з професії «Пекар, кондитер» проведено навчання з питань правил поводження з вибухонебезпечними предметами. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати. Практично всі вибухові речовини отруйні, чутливі до механічних дій і…

БАРМЕНИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА: ПЛІДНА ПРАЦЯ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІХУ

  БАРМЕНИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА: ПЛІДНА ПРАЦЯ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІХУ Здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з 26 березня 2024 року приступили до наступного етапу дуальної форми навчання в умовах виробництва. Паралельно вивчають теоретичну частину професії, а вже здобуті знання втілюють на виробництві. Підготовлюють барну стійку та вітрину, полиці, обладнання та інвентар до обслуговування, пропонують гарячі прохолодні та змішані напої, закуски нескладного приготування. Набувають досвіду спілкування з…

ЩОДО РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО

  ЩОДО РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО 4 квітня 2024 року зі здобувачами освіти групи № 23 з професії «Пекар, кондитер» проведено освітній захід на тему  «Річниця створення НАТО». Присутнім доведено інформацію, що в цей день 1949 року 12 держав створили найважливішій оборонний альянс у новітній історії – НАТО. Створили з очевидною метою – протистояти червоній загрозі, яку сталінській СРСР активно ширив у Європі та інших континентах. Нині членами НАТО є 32…

ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ

  ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ Уже протягом двох тижнів здобувачі освіти групи 32 Кухар проходять виробничу практику на провідних підприємствах громадського харчування міста та за його межами. За цей період кожен  отримав можливість ознайомитися з робочим процесом приготування страв на замовлення. Майбутні кухарі занурилися у захоплюючий світ кулінарії, у нові виклики та відкриття. Вони долучаються до приготування та подачі різноманітних сучасних страв, які користуються широким попитом у відвідувачів закладів громадського харчування.  Ця практика дає можливість отримати…

ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА

  ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА Волонтерська робота - один із напрямків роботи учнівського самоврядування нашого закладу освіти. Завдяки  їх активній громадській позиції та бажанню завжди допомагати, сьогодні наші пасочки отримали захисники ЗСУ та люди похилого віку. Вітаємо Всіх зі світлим святом Воскресіння Христового!  

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ      28 березня 2024 проведено чергове засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування. На порядку денному розглянуто ряд питань згідно плану роботи методичної комісії.      Методист Марина Ролдугіна оголосила результати самоосвіти та наголосила на продовження цієї роботи до завершення навчального року. До відома учасників засідання доведено графік проведення відкритих уроків теоретичного і виробничого навчання.      Затверджено графіки профорієнтаційної роботи. Також розглянуто та…

ПРОСТО, ШВИДКО ТА СМАЧНО

  ПРОСТО, ШВИДКО ТА СМАЧНО Кожний урок виробничого навчання є черговою сходинкою до оволодіння обраною професією. І цей урок не став винятком. Першокурсники з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати: «Приготування тіста для виробів смажених у фритюрі». Сьогодні здобувачі освіти готували вергуни. Учні уважно слухали вступне роз’яснення та демонстрацію прийомів формування заготовок майстра виробничого навчання. Продовжили застосування теоретичних знань у практичній частині уроку. На завершення, кожен із задоволенням поласував виробом власного…

ЧІЗКЕЙК BLUEBERRY

  ЧІЗКЕЙК BLUEBERRY          Здобувачі освіти групи 23Б з професії «Пекар, кондитер» продовжують удосконалювати власні професійні навички з приготування тортів та тістечок. Ось і сьогодні, юнаки та дівчата вивчали для себе зовсім нове, приготування чізкейка без випічки. Ніжний сирно-вершковий мус в поєднанні з лохиною та фруктовим желе. Створені власноруч яскраві смаколики, порадували та приємно здивували не тільки виглядом, а й смаковими якостями.        Адже, учні розуміють, що в сучасних умовах,…