VT Animal - шаблон joomla Видео

НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ

  НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ Бісквітні торти - це найніжніші десерти, які завоювали серця любителів солодощів по всьому світу. Це не просто солодощі, а справжнє мистецтво кулінарії, яке може радувати як очі, так і смак. Вони ідеально підходять для будь-якого святкового заходу або просто для того, щоб порадувати себе та близьких у буденний день. Здобувачі освіти групи №33 з професії «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання готували бісквіт із найрізноманітніших інгредієнтів, створювали…

УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ

  УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ Як показує практика, втілення в життя будь-яких проєктів потребує ініціативи. Так, найактивніші члени учнівського самоврядування стали зачинателями березневого бізнес-хабу. Для того, щоб втілити креативний задум у реальність, учасники освітнього процесу розпочали активну підготовку. Перш за все, провели опитування учнівського та педагогічного складу ліцею щодо визначення асортименту продукції, яка буде користуватись найбільшим попитом. Далі, представники кожної з груп із визначеного асортименту виробів, обирали ті товари, які реалізовуватимуть. Продовжили…

СМАЧНІ СТРАВИ ІЗ СУБПРОДУКТІВ

  СМАЧНІ СТРАВИ ІЗ СУБПРОДУКТІВ                Кожен урок виробничого навчання є чимось особливим та цікавим для здобувачів освіти першого курсу групи №12 з професії «Кухар». Не був винятком і урок при вивченні теми «Механічна кулінарна обробка субпродуктів та приготування напівфабрикатів з них».    Під час уроку працювали із задоволенням, всі впорались із поставленим завданням.          Маю надію, що всі вони будуть готувати смаколики із субпродуктів для своїх рідних. Майстер в/н:…

СОЛОДКА ПРОФЕСІЯ

  СОЛОДКА ПРОФЕСІЯ           На уроці виробничого перший курс з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати тему: «Випікання та оздоблення пісочних тістечок. Фасування тістечок у коробки». Пісочне печиво завжди було одним із найпопулярніших і простих у приготуванні кондитерських виробів. Приємне розсипчасте тісто, яке буквально тане в роті, люблять усі. Ще одна перевага пісочного печива- під час його приготуванні можна проявити свою фантазію. Майстер виробничого навчання Ірина НАДЬ  

ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!

  ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!              12 березня 2024 року проведено профорієнтаційну роботу у гімназіях та ліцеі в селах Батрадь, Бакош, смт. Батьово. Майстрами виробничого навчання Наталією Блискун, Мирославою Маргітич, Світланою Терлецькою  майбутніх випускників проінформовано про перелік робітничих професій, за якими здійснюється професійна підготовка у нашому закладі освіті, про умови вступу до ліцею, про документи, які отримають при завершенні навчання. Здобувачі освіти Біанка Неймет та Максим Жук продемонстрували практичні…

НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ МАЙЖЕ ДОБІГАЄ КІНЦЯ

  НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ МАЙЖЕ ДОБІГАЄ КІНЦЯ Сьогодні опановували професійні навички з формування хлібобулочних виробів В рамках проєкту Розвиток трудового потенціалу для України, Міжнародна Фундація Розвитку, Проєкт USAID "Економічна підтримка України"  

НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ

  НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ На базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання . Сьогодні в лабораторії закладу відпрацьовували тему "Формування та випікання кукурудзяного хліба" Звісно, крім здобуття професійних навичок та вмінь ця тема зацікавила слухачів (а це жіноча половина), адже головною відмітною особливістю кукурудзяного хліба є його низька калорійність і багатий вміст вітамінів, швидко позбавляє голоду, відмінно засвоюється. Навчання для слухачів безкоштовно в рамках проєкту Розвиток…

ПОЗИТИВНА П’ЯТНИЦЯ!!!

  ПОЗИТИВНА П’ЯТНИЦЯ!!! Сьогодні вчилися готувати смаколики учні 1 Б класу ліцею ім. Т. Г. Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови (класний керівник Мирослава Загарій) під керівництвом майстрів виробничого навчання Петричко Олени та Мелешинської Нелі. Малеча здивувала обізнаністю в кулінарії, креативністю та допитливістю.  

ДЕНЬ П'ЯТИЙ

ДЕНЬ П'ЯТИЙ КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання дорослого населення за напрямком хлібопекарського виробництва в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України, що реалізовує Міжнародна Фундація Розвитку за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України". Неймовірний результат уроку за темою " Хліб Український".

ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ

  ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ 7 березня відбулась поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти другого курсу групи №22 з професії «Кухар, офіціант, бармен». Успішно завершилась виробнича практика, виконані кваліфікаційні пробні роботи, написані виробничі характеристики, в яких роботодавці з впевненістю і задоволенням написали, що знання і вміння наших учнів відповідають кваліфікаційному рівню кухар 4-го розряду. Що і підтвердили другокурсники при здачі теоретичного іспиту. Вітаємо майбутніх фахівців з успішним подоланням однієї зі сходинок до…

ОДНУ З ІНТЕГРОВАНИХ ПРОФЕСІЙ ОТРИМАНО

  ОДНУ З ІНТЕГРОВАНИХ ПРОФЕСІЙ ОТРИМАНО      Виробнича практика на підприємствах ресторанного господарства у здобувачів освіти з професії «Офіціант, бармен» завершилася. Для отримання кваліфікації «Офіціант третього розряду» ще потрібно пройти два етапи – пробну кваліфікаційну роботу та поетапну кваліфікаційну атестацію.      Після завершення ПКР 7 березня учні успішно здали поетапну кваліфікаційну атестацію у закладі освіти. Майбутні фахівці продемонстрували теоретичні знання з професії офіціант.        Всі вміння і навички, які отримали…