VT Animal - шаблон joomla Видео

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ ПОЕЗІЇ: «РІКИ НЕЗМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ»

  НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ ПОЕЗІЇ: «РІКИ НЕЗМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ»           З 16 до 24 березня 2024 року проходить Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання поезії «Ріки незмінно течуть додому».           Темою тижня поезії 2024 став «ДІМ», а  гаслом став рядок із вірша сучасної української поетки Ірини Шувалової – «Ріки незмінно течуть додому». Ця тема стала символом міцних зв'язків з Батьківщиною, навіть коли доля роз’єднує нас за тисячі…

ТРАДИЦІЙНО П'ЯТНИЧНИЙ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

  ТРАДИЦІЙНО П'ЯТНИЧНИЙ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС Опановували професійні навички учні 2-А класу (класовод Оксана Дебрецені) Берегівського ліцею ім. Ф. Потушняка. Кожна дитина активно брала участь у процесі приготування піци та розфарбовуванні пряників. Після приготування, всі змогли насолодитися власними креативними шедеврами та оцінити свої кулінарні таланти.  

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ «LIME. GOTOREAD!»

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ «LIME. GOTOREAD!»    Книги – кораблі думок, що мандрують у часі і дбайливо несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління.    Здобувачі освіти нашого закладу освіти під керівництвом бібліотекаря Ілошвай О.В. та керівника гуртка «Пізнаємо професію через об’єктив» Харченко Ю.І. приймають участь у VIВсеукраїнському конкурсі фото та відео робіт «LIME. Gotoread!» («Library in my eyes. Go to read!»)    Метою конкурсу є популяризація…

ПІДГОТОВКА БАРНОЇ ВІТРИНИ

  ПІДГОТОВКА БАРНОЇ ВІТРИНИ            Бармен - професія, яка з'явилась понад сто років тому. Назва професії походить від  англ. bar, що означає загородка, прилавок, стійка, які відгороджують продавця від покупця.  Здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» на уроці виробничого навчання ознайомлювалися з етапами підготовки барної стійки та вітрини до роботи та процесу обслуговування відвідувачів, організацією робочого місця, обладнанням, правилами експлуатації. Сьогодні майбутні бармени вчилися оформляти барну стійку і вітрину, підготовляти…

ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВА ЗУСТРІЧ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ»

  ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВА ЗУСТРІЧ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ» Сьогодні Україна виборює свою незалежність, свою державність, свій суверенітет на полях жахливої війни, розв’язаною країною-терористом. В контексті цих подій надзвичайно актуальним є формування у молодого поколінняактивної громадянської позиції та правової свідомості. 14 березня 2024 року із здобувачами освіти КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР була проведена цікава інформаційно-правова зустріч «Забезпечення доступу до безоплатної правничої допомоги», яка була спрямована на посилення захисту прав молодого покоління. Модератори заходу: завідувач сектору…

НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ

  НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ Бісквітні торти - це найніжніші десерти, які завоювали серця любителів солодощів по всьому світу. Це не просто солодощі, а справжнє мистецтво кулінарії, яке може радувати як очі, так і смак. Вони ідеально підходять для будь-якого святкового заходу або просто для того, щоб порадувати себе та близьких у буденний день. Здобувачі освіти групи №33 з професії «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання готували бісквіт із найрізноманітніших інгредієнтів, створювали…

УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ

  УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ Як показує практика, втілення в життя будь-яких проєктів потребує ініціативи. Так, найактивніші члени учнівського самоврядування стали зачинателями березневого бізнес-хабу. Для того, щоб втілити креативний задум у реальність, учасники освітнього процесу розпочали активну підготовку. Перш за все, провели опитування учнівського та педагогічного складу ліцею щодо визначення асортименту продукції, яка буде користуватись найбільшим попитом. Далі, представники кожної з груп із визначеного асортименту виробів, обирали ті товари, які реалізовуватимуть. Продовжили…

СМАЧНІ СТРАВИ ІЗ СУБПРОДУКТІВ

  СМАЧНІ СТРАВИ ІЗ СУБПРОДУКТІВ                Кожен урок виробничого навчання є чимось особливим та цікавим для здобувачів освіти першого курсу групи №12 з професії «Кухар». Не був винятком і урок при вивченні теми «Механічна кулінарна обробка субпродуктів та приготування напівфабрикатів з них».    Під час уроку працювали із задоволенням, всі впорались із поставленим завданням.          Маю надію, що всі вони будуть готувати смаколики із субпродуктів для своїх рідних. Майстер в/н:…

СОЛОДКА ПРОФЕСІЯ

  СОЛОДКА ПРОФЕСІЯ           На уроці виробничого перший курс з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати тему: «Випікання та оздоблення пісочних тістечок. Фасування тістечок у коробки». Пісочне печиво завжди було одним із найпопулярніших і простих у приготуванні кондитерських виробів. Приємне розсипчасте тісто, яке буквально тане в роті, люблять усі. Ще одна перевага пісочного печива- під час його приготуванні можна проявити свою фантазію. Майстер виробничого навчання Ірина НАДЬ  

ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!

  ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!              12 березня 2024 року проведено профорієнтаційну роботу у гімназіях та ліцеі в селах Батрадь, Бакош, смт. Батьово. Майстрами виробничого навчання Наталією Блискун, Мирославою Маргітич, Світланою Терлецькою  майбутніх випускників проінформовано про перелік робітничих професій, за якими здійснюється професійна підготовка у нашому закладі освіті, про умови вступу до ліцею, про документи, які отримають при завершенні навчання. Здобувачі освіти Біанка Неймет та Максим Жук продемонстрували практичні…

НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ МАЙЖЕ ДОБІГАЄ КІНЦЯ

  НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ МАЙЖЕ ДОБІГАЄ КІНЦЯ Сьогодні опановували професійні навички з формування хлібобулочних виробів В рамках проєкту Розвиток трудового потенціалу для України, Міжнародна Фундація Розвитку, Проєкт USAID "Економічна підтримка України"  

НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ

  НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ На базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання . Сьогодні в лабораторії закладу відпрацьовували тему "Формування та випікання кукурудзяного хліба" Звісно, крім здобуття професійних навичок та вмінь ця тема зацікавила слухачів (а це жіноча половина), адже головною відмітною особливістю кукурудзяного хліба є його низька калорійність і багатий вміст вітамінів, швидко позбавляє голоду, відмінно засвоюється. Навчання для слухачів безкоштовно в рамках проєкту Розвиток…