VT Animal - шаблон joomla Видео

ПРИГОТУВАННЯ, ПОДАВАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ

  ПРИГОТУВАННЯ, ПОДАВАННЯ ТА ОФОРМЛЕННЯ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ Професія бармена – одна з найдревніших. Зараз уже не сперечаються про те, що робота бармена нелегка, тому до людини, яка обирає собі професію бармена ставлять окремі вимоги. Звичайне приготування та подача напоїв під час обслуговування відвідувачів повинно проводитися естетично, поетапно та відповідно до правил етикету. Саме дану тему вивчали учні групи №1 з професії «Офіціант, бармен». Адже, незабаром виробнича практика у закладах громадського…

КЕЙТЕРИНГОВІ ПОСЛУГИ

  КЕЙТЕРИНГОВІ ПОСЛУГИ          Види та форми кейтерингу безпосередньо пов'язані з форматами урочистостей, які проводяться державними або приватними установами. Одним з ключових елементів обслуговування цих подій є подання закусок та напоїв. Кейтерингові послуги популярні та використовуються не тільки для доповнення урочистих подій, вони стають невід’ємною частиною важливих заходів.        Так у місті Берегове на базі спортбази «Закарпаття» другий тиждень тривають всеукраїнські спортивні змагання шкільної ліги «Пліч-о-пліч». Здобувачі освіти КЗ «Берегівський…

ПСИХОЛОГІЯ В МОЄМУ ЖИТТІ

  ПСИХОЛОГІЯ В МОЄМУ ЖИТТІ         Розпочався тиждень психології «Психологія в моєму житті» для учасників освітнього процесу в нашому закладі освіти. Девіз першого дня цього тижня: «Пізнай психологію і ти побачиш, це – цікаво». На практичному занятті здобувачі освіти за допомогою релаксації «Психологія кольору» краще зрозуміли власні риси і якості, вибираючи кольорові капелюшки. За допомогою обраного кольору вони визначали свій тип мислення і діяльності, власну поведінку у взаємодії з іншими…

МАЙСТЕР КЛАС «ВИГОТОВЛЕННЯ ПАСОЧКИ»

  МАЙСТЕР КЛАС «ВИГОТОВЛЕННЯ ПАСОЧКИ» Пізнавали світ професій учні 2-Б клвсу Берегівського ліцею ім. Ф. Потушняка (класний керівник-Тетяна Галай). Учні не тільки випікали пасочки та прикрашали пряники у формі писанок кольоровим айсингом, але й отримували незабутні враження…  

ВИБІР ЗА ВАМИ!

  ВИБІР ЗА ВАМИ!        Продовжується профорієнтаційна робота педагогів закладу освіти з випускниками 9-11 класів.      Так, 18 квітня 2024 року було проведено профорієнтаційну роботу у Великоберезький ЗЗСО ім. Добраі Петера, Берегуйфалівській ЗОШ. Майстром Наталією Блискун та викладачем Йосипом Молнар доведено майбутнім випускникам інформацію про робітничі професії, за якими здійснюється професійна підготовка у КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР та умови вступу учнів до закладу освіти у 2024 році. Продемонстровано відеоролик про…

МАЙСТЕР КЛАС ІЗ ВИПІКАННЯ ПАСКИ "КРАФІН"

  МАЙСТЕР КЛАС ІЗ ВИПІКАННЯ ПАСКИ «КРАФІН» Сьогодні був проведений майстер клас для 4-А класу ліцею ім. Т.Г.Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови (кл. керівник Марина Ясінська) з випікання паски «Крафін». Це незвичайна паска - три в одному. У рецепті поєднуються особливості приготування круасанів, класичного дріжджового тіста та елементи мафінів.  

ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ У КУХНІ – ЛАБОРАТОРІЇ

  ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ У КУХНІ – ЛАБОРАТОРІЇ          Продовжуючи працювати у кухні-лабораторії, здобувачі освіти групи №12 з професії «Кухар» вивчали тему «Приготування бульйонів та картопляних супів». Під час уроку дізнались багато нового про супи, а саме: рецепти та технологію приготування смачних бульйонів та овочевих супів, про значення супів у харчуванні людини, вимоги до якості, правила подачі та термін зберігання супів.          Під час роботи всі працювали із задоволенням, готували найсмачніший…

ДЕСЕРТ, ЯКИЙ ЗАЗВИЧАЙ ГОТУЮТЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ

  ДЕСЕРТ, ЯКИЙ ЗАЗВИЧАЙ ГОТУЮТЬ ДО ВЕЛИКОДНЯ Краффін – мереживна пака, в якій ідеально поєднуються тенденції та традиційний багатий смак. В основі – закручене у формі спіралі солодке здобне тісто з пікантними цитрусовими нотками натурального апельсина, декороване цукровою пудрою.Такий десерт зазвичай готують до Великодня. Здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати тему: «Випікання борошняних кондитерських виробів згідно запланованого асортименту». Сьогодні випікали «Краффін» - пишний, повітряний, смачний, із…

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ

   ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання, 15 квітня 2024 року зі здобувачами освіти групи № 33 з професії «Пекар, кондитер» на військовому полігоні проведений завершальний етап навчально-польових занять/зборів. Згідно тематичного плану занять із залученням військовослужбовців Берегівського РТЦК та СП із випускниками проведено заняття з тактичної та вогневої підготовок. Учні мали можливість стріляти…

ДРУГИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ /ЗБОРІВ

  ДРУГИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ /ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання 12 квітня 2024 року, зі здобувачами освіти групи № 33 з професії «Пекар, кондитер» на базі закладу освіти проведений другий етап навчально-польових занять /зборів. Згідно тематичного плану занять із залученням військовослужбовців Берегівського РТЦК та СП з випускниками проведено заняття із стройової, тактичної та вогневої підготовки.…

ЗАВЕРШАЛЬНА ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

  ЗАВЕРШАЛЬНА ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА Для випускників групи №33 з професії «Пекар, кондитер» починається завершальний етап навчання - виробнича практика, яка готує їх до самостійного виконання обов’язків на робочому місці. Вони розуміють, що їх внесок у діяльність підприємств, установ, організацій відповідної галузі прямо залежить від попередньої підготовки до роботи, теоретичного кругозору й практичних навичок. Виробнича практика дає можливість учням остаточно переконатися в правильності зробленого ними вибору. Під час роботи на виробництві…

КУЛІНАРНА КАЗКА

  КУЛІНАРНА КАЗКА Сьогодні ми дарували справжню "кулінарну" казку та спогади, які залишаться надовго учням Берегівського ліцею ім. Ілони Зріні (класоводи Алла Чакань, Марина Гомба, Олександра Вовчок).