VT Animal - шаблон joomla Видео

ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ БАБИНОГО ЯРУ

  ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ БАБИНОГО ЯРУ 29 вересня 2023 року в Україні проводиться День пам'яті жертв Бабиного Яру. У цей день відзначають 82-річницю наймасовішого розстрілу в урочищі, який був проведений нацистами 29-30 вересня 1941 року. Тоді загинуло понад 100 тисяч людей. Саме до цього дня, в ліцеї ми провели виховні години з нашими учнями, де вкотре нагадали про наше минуле, яке не варто забувати. Вшановуємо памʼятьзагиблихіпамʼятаємоякоюціноюдаєтьсянамнашанезалежність!  

СТЕЛА НЕБЕСНОЇ СОТНІ В ПАРКУ ГЕРОЇВ

  СТЕЛА НЕБЕСНОЇ СОТНІ В ПАРКУ ГЕРОЇВ У День захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, у День Українського козацтва у Берегові відкрили нову локацію стели Небесної Сотні в парку Героїв, де увіковічнили полеглих у російсько-українській війні захисників - героїв Берегівщини. Адміністрація нашого закладу освіти, вшановуючи пам'ять героїв України, поклала вінок із живих квітів до Меморіальної стели.  

ДЕНЬ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

  ДЕНЬ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ День працівників освіти — професійне свято працівників освіти України, яке відзначається щорічно у першу неділю жовтня. Напередодні свята наші учні облаштували чудову фотозону у фойє ліцею, де зустрічали своїх педагогів вітальними словами та створювали неповторні світлини на згадку. Адже, для третьокурсників - це останній рік навчання у стінах закладу освіти. Традиційно, на один день у ліцеї відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив,…

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

  МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ За ініціативою ООН 1 жовтня у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. У цей день спільнота говорить про все зроблене щодо захисту інтересів людей похилого віку та створення для них прийнятних умов життя. Колектив КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР щороку долучається та підтримує цю ініціативу міжнародного співтовариства. Наші здобувачі освіти групи №33 з професії «Пекар, кондитер» власноруч приготували кондитерські вироби, якими пригостили…

СМАЧНО І КОРИСНО…

  СМАЧНО І КОРИСНО…                         Кондитерські вироби включають в себе багато видів випічки з різними начинками, які можуть задовольнити потреби відповідних категорій споживачів. Продовжуються уроки виробничого навчання у майбутніх кондитерів групи 23-А. На сьогоднішньому уроці виробничого навчання готували різні начинки: сирну з родзинками, яблучну з горіхами, а в кінці уроку здобувачі освіти ласували тартом, оздобленим смачними й корисними начинками. Майстер в/н: Олена ПЕТРИЧКО  

ПОЧАТОК РОБОТИ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

  ПОЧАТОК РОБОТИ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ У останній тиждень вересня відбулося перше засідання атестаційної комісії КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР. На порядку денному розглянуто основні норми нового Положення про атестацію педагогічних працівників, які набули чинності з 1 вересня 2023 року. Пункт за пунктом обговорили основні аспекти використання Положення у новому навчальному році. Також проведено розподіл функціональних обов’язків між членами атестаційної комісії та затвердження наступних документів:          - план атестації педагогічних працівників…

З КНИГОЮ – ДО ЗНАНЬ!

  З КНИГОЮ – ДО ЗНАНЬ!        Бібліотека – невід’ємна частина навчально-виховного процесу у закладі освіти, яка здійснює інформаційне, культурно-просвітницьке забезпечення освітнього процесу.          На початку навчального року для здобувачів І курсу у бібліотеці проходять «Вересневі зустрічі», де вони мають можливість познайомитися з роботою бібліотеки та бібліотечним фондом, оформленням тематичних виставок. Ці зустрічі знайомлять першокурсників з обраною професією завдяки виставці «Моя професія – моє майбутнє», де представлені видання з усіх…

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

  ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ          У КЗ "Берегівський ПЛСП" ЗОР 25 вересня 2023 року відбулося перше засідання стипендіальної комісії нового навчального року. На порядку денному розглядалися наступні питання: ознайомлення з величиною наявного стипендіального фонду на вересень 2023 рік та пропозиціями щодо порядку його використання; призначення соціальних стипендій учням ліцею з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також учням, які в період навчання у віці від 18 до 23 років…

ТОРТ «ПЕРЛИНА»

  ТОРТ «ПЕРЛИНА» На сьогоднішньому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи № 33 з професії «Пекар, кондитер» випікали та оздоблювали неймовірно смачний сирний торт «Перлина». Пісочна основа, ніжна сирна начинка і повітряна меренга – райська насолода для кожного, хто покуштував цей виріб. Своєю незвичайною назвою зобов'язаний крапелькам, які з'являються на його поверхні після приготування.            Оздоблюючи власний виріб, здобувачі освіти проявили творчість та фантазію. Кожен із них до роботи віднісся…

ПІЗНАННЯ СЕБЕ У КОЛЕКТИВІ

  ПІЗНАННЯ СЕБЕ У КОЛЕКТИВІ З групою першокурсників проведено тренінгове заняття на тему: «Я у своїй групі»    Завданням тренінгового заняття було продовження пізнання учнівського колективу, стадії його розвитку, створення групового портрету здобувачів освіти, сприянню усвідомленню важливості згуртування учнівського колективу, пізнання способів ефективної взаємодії, та активізувати відчуття особистості.    Вправа «Манний насип» наочно продемонструвала, що окрема крупинка із цього насипу – це є окрема людина. Начебто всі разом, і водночас…

З ВІРОЮ В СЕРЦІ ТА НАДІЄЮ НА ПЕРЕМОГУ

  З ВІРОЮ В СЕРЦІ ТА НАДІЄЮ НА ПЕРЕМОГУ      21 вересня світ відзначає Міжнародний день миру. У час, коли у нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров – цей день стає особливим.        Сьогодні бібліотекарем закладу освіти проведено акцію «Голуб миру». Учасники заходу прикріпили до стенду символічних голубів, які, сподіваємося, принесуть мир і спокій нашій Батьківщині. Цією акцією здобувачі освіти хотіли нагадати про те, що найбільша у…

ФРАНЦУЗЬКА «ГАЛЕТА»

  ФРАНЦУЗЬКА «ГАЛЕТА» Сьогодні на уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи 23Б з професії «Пекар, кондитер» вже не вперше мали змогу відчути себе в ролі кондитерів, вивчаючи підготовку додаткової сировини до виробництва: повидла, джемів, цукатів, фруктів, горіхів, маку. Вони з нетерпінням чекали процесу приготування виробу, а саме, французької «Галети», де вчилися готувати пісочне тісто, обробляти та нарізати різні види фруктів, формувати сам виріб, застосовуючи фантазію.        Результатом чого став –…