VT Animal - шаблон joomla Видео

РОЗГОРТАННЯ ШИРОКОМАСШТАБНОЇ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ

  РОЗГОРТАННЯ ШИРОКОМАСШТАБНОЇ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ Як каже народне прислів’я «По одежі стрічають, а по уму випроводжають». Саме такою «одежею» для закладу освіти в профорієнтаційні роботі і є маркетинговий матеріал. Створення такого займає досить тривали час і потребує неабиякої обізнаності, завзятості та креативності. Проте така форма роботи є невід’ємною частиною діяльності Центру розвитку кар’єри нашого закладу освіти. Як завжди, у квітні розпочинається найактивніша фаза профорієнтаційної роботи, саме тому команда працювала над…

ЗАВЕРШУЄМО ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

  ЗАВЕРШУЄМО ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ Виробниче навчання в лабораторії ліцею для здобувачів освіти першого курсу з професії кухар, підійшло до завершення, попереду виробнича практика. Темою заключного уроку було прісне тісто та вироби з нього. Зокрема сьогодні готували такі улюблені кожному- пельмені. Оскільки з даним різновидом тіста, юні кухарі працювали не вперше, тому робота кипіла злагоджено, кожний мав можливість спробувати себе на різних процесах: заміс тіста, розкатування, формування, робота з начинкою, ліплення…

РОЗРАХУНКИ В ПРОФЕСІЇ

  РОЗРАХУНКИ В ПРОФЕСІЇ Здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» на онлайн уроках з Технології хлібопекарського виробництва навчаються розрахункам в професії. При розраховуванні виходу хлiба учні повинні вирахувати кiлькiсть хлібобулочних виробів у кiлограмах, отриманих з певної кількості борошна та всiєi кiлькостi додаткової сировини, яка покладається на 100 кг борошна за рецептурою цього виду виробу. На цьому уроці учні активно розв’язували завдання для фактичного виходу хліба та коригування норми…

РИБА- ДЖЕРЕЛО СИЛИ І ЕНЕРГІЇ НА ВЕСЬ ДЕНЬ

  РИБА- ДЖЕРЕЛО СИЛИ І ЕНЕРГІЇ НА ВЕСЬ ДЕНЬ Одним з головних напрямків роботи педагогічного колективу є виховання у здобувачів освіти звичок здорового харчування. Зокрема, майбутні кухарі мають можливість і на уроках виробничого навчання побачити це з практичного боку. Риба….. Це той продукт, який мало хто любить, але він повинен бути невід’ємною частиною щоденного раціону. Ось над цією дилемою сьогодні працювали здобувачі освіти другого курсу. Зрештою приготовані страви - котлета…

ПРОДОВЖУЄМО ТВОРИТИ ДОБРО

    ПРОДОВЖУЄМО ТВОРИТИ ДОБРО Другокурсники нашого закладу освіти з професії «Пекар, кондитер» продовжують опановувати обрану професію. Сьогодні здобувачі освіти вдосконалювали свої знання й навички в роботі з дріжджовим тістом. Свіжоспечена випічка, як і раніше, попрямувала до Берегівської угорської гімназії імені Бетлена Габора, де знайшли тимчасовий затишок вимушені переселенці нашого міста. Ми на своєму місці: вчимося та робимо добро ! З Україною в серці!!!    

РОБИТИ ДОБРІ СПРАВИ НЕ СКЛАДНО

  РОБИТИ ДОБРІ СПРАВИ НЕ СКЛАДНО          З кожним роком з’являється все більше і більше оригінальних тенденцій в формуванні пекарських виробів. Все більше уваги привертають до себе  борошняні вироби , які називають живильною випічкою : булочки, ватрушки, плетінки, плюшки. Мабуть, не так просто відшукати людину, яка б не любила її. Адже солодкий виріб, присутній на кожному столі, втамовує голод і підсилює хороший настрій, що є не менш важливим на сьогоднішній…

НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ

  НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ У межах вступної кампанії 2022 року замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) передбачено проведення національного мультипредметного тестування (НМТ) із трьох предметів (української мови, математики та історії України), яке проводитимуть у комп’ютерному форматі.Загалом до тестування ввійдуть по 20 запитань з кожного предмету, тобто загалом 60 запитань, на виконання яких буде відведено 90 хвилин. З структурою завдань, програмою з предметів, оцінюванням, рекомендаціями щодо підготовки можна ознайомитись на офіційному…

ПІДСУМКОВИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

  ПІДСУМКОВИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ   Для здобувачів освіти третього курсу з професії пекар, кондитер сьогоднішній урок виробничого навчання став завершальним перед виходом на виробничу практику. На даному занятті підвели підсумки знань та вмінь здобутих протягом всього терміну навчання. В якості своєї завершальної роботи випускники випікали та декорували торти. Звичайно тематика оформлень була просякнута патріотичним стилем, оскільки наші учні не залишаються осторонь ситуації, що склалась в Україні. Віримо в перемогу…

«ГЕРОЇ ЗАКАРПАТТЯ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ЗА УКРАЇНУ»

«ГЕРОЇ ЗАКАРПАТТЯ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ЗА УКРАЇНУ»        З метою гідного вшанування захисників України, які загинули під час війни росії проти України бібліотекар нашого закладу освіти підготувала віртуальну виставку «Герої Закарпаття, які загинули за Україну».        Серед загиблих – славні сини закарпатського краю. Вони виконали те, про що йдеться в рядках гімну нашої держави – своє тіло і життя вони віддали за нашу свободу. Вдивляючись в обличчя на фотографіях, згадаймо про…

МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ ДОБРА

МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ ДОБРА Здобувачі освіти нашого ліцею, як завжди долучаються до різних дійств. Одним з таких став мистецький марафон « З Україною в серці» організований Управлінням освіти та культури Берегівської міської ради. Наші учні з різних професій декламували вірш Володимира Сосюри « Любіть Україну…». Вони не вперше знайомляться з цією поезією, проте вперше в їхніх очах таке усвідомлення любові до Батьківщини та національної гідності. Єднаймося українці, бо в єдності наша…

АКТИВНА ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

  АКТИВНА ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ   Опанування професії в лабораторії ліцею та волонтерська діяльність, які наразі поєднуються продовжується. На уроках виробничого навчання майбутні кухарі готують різноманітні смаколики для вимушених переселенців. Окрім відпрацювання основної теми уроку, здобувачі освіти готують страви та напівфабрикат, які приємно здивують наших гостей та більше розкажуть про нашу закарпатську кухню. Сьогодні на черзі була- торгоня ( домашній макаронний виріб). Готували її за сімейними рецептами, які передаються з…

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ « МОЇ ПЛЮСИ ТА МІНУСИ»

  ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ « МОЇ ПЛЮСИ ТА МІНУСИ»      Продовжується робота практичного психолога з учасниками освітнього процесу із забезпеченням психологічного супроводу в умовах воєнного стану.    Проведено тренінгове заняття зі здобувачами освіти в онлайн форматі з метою формування інтересу до самопізнання, сприйняття й усвідомлення підлітками сильних і слабких сторін свого характеру, прагнення до саморозвитку і самовдосконалення на тему « Мої плюси та мінуси». Практичний психолог Ганна МЕЛЬНИК    …