VT Animal - шаблон joomla Видео

ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

  Проходження виробничої практики         Дуже швидко промайнув перший рік навчання у ліцеї для учнів групи №12 з професії «Кухар» на кваліфікацію «Кухар» ІІІ розряду.                      З 20 квітня вони проходять виробничу практику на провідних підприємствах громадського харчування нашого міста та прилеглих районів. Всі учні пройшли інструктаж з охорони праці на робочих місцях. Вони працюють поряд з наставниками – досвідченими кухарями.Закріплюють знання та вміння здобуті у стінах ліцею, набувають практичних…

ПРОЦЕС ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ У РЕСТОРАНІ

  ПРОЦЕС ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ У РЕСТОРАНІ   З метою вивчення методів викладання спецпредметів методистом ліцею та майстрами виробничого навчання був відвіданий відкритий урок «Організація обслуговування в ресторані», який провела викладач Блискун Н.М. у групі №1 «Офіціант, бармен». Обслуговування гостей ресторану починається в момент, коли вони переступають поріг вашого закладу. Для офіціантів процес обслуговування починається набагато швидше - з того моменту, коли вони готують зал, столики та посуд для відвідувачів. Урок…

ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД ЗДОБУВАЧАМ ПРОФЕСІЙНО – ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ.

  ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД ЗДОБУВАЧАМ ПРОФЕСІЙНО – ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ ДО ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ.    Основна мета психологічної підготовки до ЗНО – це забезпечення оптимальної реалізації психічних можливостей учнів та застосування у максимальній мірі отриманих знань, умінь та навичок під час зовнішнього оцінювання.    Тому, у нашому закладі освіти, з учнями, які готувалися та здаватимуть ЗНО, проведено тиждень психологічної підготовки практичним психологом ліцею. Завдання психолога полягало у переконанні учасників…

РІВЕНЬ МАЙСТЕРНОСТІ ЗРОСТАЄ

           РІВЕНЬ МАЙСТЕРНОСТІ ЗРОСТАЄ   Третій тиждень поспіль учні другого курсу гр. 21 з професії «Швачка, кравець» проходять виробниче навчання в умовах виробництва на провідному підприємстві міста Берегове - «Укран-Абітекс». Ці кроки до омріяної професії- освоєння технологічних процесів з виготовлення різної швейної продукції- нелегкі. Перші тижні роботи на виробництві показали високий рівень підготовки наших учнів . Слід також відзначити, що з року в рік, учні набираючи практичні вміння , тим…

РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК «РАЗОМ ПОДАРУЄМО НАДІЮ!»

  РІЗДВЯНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК «РАЗОМ ПОДАРУЄМО НАДІЮ!»   13 грудня з ініціативи Греко-католицької громади разом з освітянами та молоддю міста на центральній площі Кошута м.Берегове відбувся різдвяний благодійний ярмарок «Разом подаруємо надію!», що був організований з метою збору коштів на лікування онкохворої Анастасії Волошин Та Дмитра Палька, який потребує трансплантацію серця. Всі охочі та небайдужі мали можливість долучитися до цієї акції. Наш заклад освіти також не залишився осторонь. Педагогічний та…

РІЗНОВИДИ ХЛІБА

  РІЗНОВИДИ ХЛІБА   Учні групи 13 з професії « Пекар,кондитер» з нетерпінням чекали уроку виробничого навчання тому, що тема уроку була актуальна – випікання хліба. Хліб – геніальний винахід людства, що займає чи не найголовніше місце в житті людини. Сьогодні виготовляють багато різновидів хліба. Використовуючи в навчально-виробничому процесі інтерактивні технології, учні мали завдання самостійно знайти рецептури випікання різних видів хліба. Під час уроку приємно було спостерігати , як вони…

РАЗОМ ЗА НАЙКРАЩИЙ ІНТЕРНЕТ

РАЗОМ ЗА НАЙКРАЩИЙ ІНТЕРНЕТ З нагоди відзначення дня безпечного Інтернету та з метою підвищення освіченості з питань безпечного використання цифрових технологій під гаслом «Разом за найкращий Інтернет» учні нашого закладу освіти мають можливість взяти участь у безкоштовному 45-ти хвилинному онлайн-уроці, який буде проходити завтра – 5 лютого. Захід організовано за підтримки Програми Мережних академій Cisco, Департаменту кіберполіції Національної поліції України та компанії ERC. Учасники онлайн-уроку сьогодні 4 лютого, індивідуально зареєструвавшись…

РАЙСЬКА НАСОЛОДА

  РАЙСЬКА НАСОЛОДА На уроках виробничого навчання учні групи 33»Пекар,кондитер» готували десерти різних видів. Давши волю своїй творчій фантазії, вони готували десерти з фруктів, ягід та желе. Навчаючись на виробничому навчанні, учні вивчають назви інгредієнтів, як українською так і угорською мовами . На кожному уроці виробничого навчання вони ведуть словники як українсько- угорські, так і угорсько –українські. Записують слова та вирази, які є найбільш важливими для кращого засвоєння навчального матеріалу.…

РЕЄСТРАЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ В ЗНО РОЗПОЧАЛАСЯ

  Реєстрація для участі в ЗНО розпочалася     Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови - це головна атестація не тільки для випускників шкіл, але й уже для учнів нашого ліцею. Це випробування ми проходитимемо вперше.  Саме тому вкрай важливо докласти максимальних зусиль для досягнення хороших результатів.  Сьогодні, 6 лютого,у день початку реєстрації для участі в ЗНО -2018 року, випускники нашого навчального закладу ще раз прослухали порядок реєстрації та умови проведення ЗНО,…

РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО ТРИВАЄ

  РЕЄСТРАЦІЯ НА ЗНО ТРИВАЄ    Реєстрація на офіційну сесію ЗНО розпочалася 6 лютого, і триватиме до 19 березня.          Вже другий день учні нашого ліцею реєструються за допомогою сервіса на сайті Українського центру оцінювання  якості освіти, де  вводять особисті дані, відомості про заклад навчання, місце проживання, обирають предмети тестування. У процесі реєстрації, особи, відповідальні за цей процес,  надають допомогу учням у формуванні реєстраційної карти. Сам процес  доволі довгоочікуваний, адже…