VT Animal - шаблон joomla Видео

ЗАКАРПАТСЬКІ СОЛЕНИКИ

  ЗАКАРПАТСЬКІ СОЛЕНИКИ   На уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №23 підгрупи «б» з професії «Пекар, кондитер» вивчали технологію приготування вафельного тіста. Майстер виробничого навчання при вступному інструктажі розповіла про історію виникнення вафельного тіста та продемонструвала елементи його приготування. На цьому уроці виробничого навчання майбутні кондитери випікали солоні закарпатські вафлі - «ропіки». Здобувачі професійної освіти замішували тісто, формували різні фігури у формі сердечок, зірочок, квадратиків тощо та випікали готові…

ЗУПИНИМО СНІД РАЗОМ!

  ЗУПИНИМО СНІД РАЗОМ!        З метою відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом з учасниками освітнього процесу проведено годину психолога на тему : «ВІЛ /СНІД – небезпека і профілактика ».      Захід проведений з метою ознайомлення здобувачів освіти з основними шляхами зараження цією хворобою, методами захисту від СНІДу, попередженням та профілактикою від чуми ХХІ ст.    Підсумком заходу став перегляд відеофільму « Життя людині дається тільки раз» та проведення…

ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ КАР'ЄРИ»

  ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ «ЦЕНТРУ РОЗВИТКУ КАР'ЄРИ»   Діяльність роботи «Центру розвитку кар’єри» здійснює робоча група до якої входять окремі педагогічні працівники, керівники структурних підрозділів, голова учнівського самоврядування, голова батьківського комітету, провідний роботодавець з професії «Пекар» та представниця Берегівської філії Державної служби зайнятості. На черговому засідання, члени обговорили результати проведених заходів за жовтень-листопад; розподілили заходи заплановані на грудень; озвучили ідеї щодо оформлення рекламної продукції нашого закладу освіти, інформаційного та роздаткового…

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

  ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ   Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. З того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему. У нашому закладі освіти у цей день здобувачі освіти ІІ курсів з професій «Кухар»…

ВИВЧАЄМО СУБПРОДУКТИ

  ВИВЧАЄМО СУБПРОДУКТИ   З кожним уроком виробничого навчання здобувачі освіти групи № 12 з професії «Кухар» відкривають для себе все більше нового та цікавого. Сьогодні ми ознайомилися із субпродуктами. Вивчивши види, класифікацію та харчову цінність, приступили до їх обробки та приготування. Готували майбутні кухарі печінку в беконі. Результат перевершив сподівання- всі, без винятку, впевнені, що печінка - це не тільки корисно, а й дуже смачно. Майстер в.н.     Тетяна ШЕВЧЕНКО…

ВИВЧЕННЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ ВИПІЧКИ

  ВИВЧЕННЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ ВИПІЧКИ    Відтепер улюблена лабораторія «Пекарів, кондитерів» пахне не тільки неймовірним ванільним ароматом, а й свіжою випічкою. Перед таким ароматом неможливо встояти, та й не треба! Бо саме тут, на уроці виробничого навчання , здобувачі освіти групи 13 (Б) з професії «Пекар, кондитер» виготовляли особливу італійську піцу-рулет "Стромболі", яка схожа на вулкан під час випікання , коли щойно її дістали з печі – крізь отвори тіста спостерігають,…

ОНЛАЙН ОЛІМПІАДИ НА ПЛАТФОРМІ «НА УРОК»

  ОНЛАЙН ОЛІМПІАДИ НА ПЛАТФОРМІ «НА УРОК»   Вже вкотре проходять олімпіади на платформі «На урок» і наші здобувачі освіти є її учасниками. Цього разу йде мова про Олімпіаду «Осінь 2021». Загалом реєстрацію та підготовку здійснювали викладачі - предметники у двох категорія 10 та 11 клас. Загалом кількість учасників від нашого закладу освіти склало 160. Якщо поглянути у розрізі предметів, то статистичні дані матимуть ось такий вигляд: Найактивніше учні обирали…

ІНТЕРАКТИВНА ГРА «В СВІТІ ШОКОЛАДУ»

  ІНТЕРАКТИВНА ГРА «В СВІТІ ШОКОЛАДУ»   В нашому закладі освіти завершення Тижня професійної (професійно-технічної освіти) проходить активно, тому що в інтерактивній грі змагалися здобувачі освіти перших курсів груп №12 «Кухар» та №13 «Пекар, кондитер». Сьогоднішня інтерактивна гра була пов’язана зджерелом вічного щастя і символом неземної насолоди. Предметом загального обожнювання та інструментом зваби! Таким різним, але незмінно смачним! ШОКОЛАДОМ!!! Напередодні команди отримали домашнє завдання і готуючись до цього заходу самостійно…

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗАПАЛИ СВІЧКУ ПАМ’ЯТІ »

  ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗАПАЛИ СВІЧКУ ПАМ’ЯТІ »   Щорічно, наприкінці листопада весь український народ схиляє свою голову та вшановує пам'ять жертв голодомору та політичних репресій. Наші здобувачі освіти теж не залишаються осторонь даних подій, тому приймають участь у акції «Запали свічку пам’яті ». Таким жестом кожний може долучитись до того, щоб  згадати як важко було пережити жертвам Голодоморів голодні і холодні зимові ночі 1933 року. Вперше, ввести традицію запалювати свічку запропонував американський…

СКОРБОТНА ДАНИНА ПАМ’ЯТІ

  СКОРБОТНА ДАНИНА ПАМ’ЯТІ      Щороку у четверту суботу листопада в Україні відзначається День пам’яті жертв голодоморів. Величезний смуток, скорботу та біль визиває в серцях мільйонів людей ця страшна подія.    З нагоди цієї сумної дати в бібліотеці закладу освіти представлена тематична виставка «Скорботна данина пам’яті». На виставці представлені документальні статті, художньо-документальні книги відомих українських письменників Василя Барки «Жовтий князь» та Уласа Самчука «Марія», книга «Голодомор 1932-33 років в…

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»        Щороку в Україні, як і всій Європі,  з 25 листопада по 10 грудня проходить  Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка  покликана в першу чергу привернути  увагу громадськості до актуальних для  суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.        Сьогодні, 25 листопада, у нашому закладі освіти…

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ – НЕВІД’ЄМНИЙ АТРИБУТ СВЯТКОВОГО СТОЛУ

  ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ – НЕВІД’ЄМНИЙ АТРИБУТ СВЯТКОВОГО СТОЛУ   Ефектно та яскраво оформлені холодні закуски є невід’ємним атрибутом будь-якого столу, адже вони збуджують апетит і підвищують настрій. Їх називають в різних країнах аппетайзерами, анти пасмі, мезе, тапас… Зазвичай від них йде аромат часнику, перцю, базиліку. Саме ці аромати панували в кухні лабораторії на відкритому уроці, який сьогодні в рамках Тижня професійної (професійно-технічної) освіти провела майстер виробничого навчання Катран К.В. на…