VT Animal - шаблон joomla Видео

ВИПУСК 2023

  ВИПУСК 2023 Ось і настав той день, коли випускники Берегівського професійного ліцею сфери послуг з професій «Кухар», «Пекар, кондитер» та «Офіціант, бармен» отримали путівки у доросле життя. 30 червня 2023 року відбулося свято вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту та дипломів кваліфікованих робітників та трудових книжок. Відкриваючи урочисту частину свята, до випускників 2023 року звернулася директор ліцею Оксана Кулієвич, яка побажала їм світлої дороги на шляху до самостійного…

ЗВІТНІ ЗБОРИ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДУ ЗА 2022-2023 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

  ЗВІТНІ ЗБОРИ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДУ ЗА 2022-2023 НАВЧАЛЬНИЙ РІК Знаково, в святковий день, 28 червня 2023 року відбулися збори трудового колективу ліцею, на яких  директор - Оксана Кулієвич звітувала про діяльність закладу освіти під її керівництвом за 2022-2023н.р та окреслила перспективні напрямки та завдання на 2023-2024 н.р. Збори проведено згідно вимог чинного законодавства. За результатами таємного голосування, роботу Берегівського професійного ліцею сфери послуг за 2022-2023 н.р. визнано задовільною.  

ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ ПРОГРАМИ EU4SKILLS

  ПІДБИТТЯ ПІДСУМКІВ ПРОГРАМИ EU4SKILLS 27 червня 2023 року педагогічні працівники нашого закладу освіти приєдналися до фінального заходу Програми EU4Skills. Захід мав на меті підбити підсумки Програми EU4Skills, що допомагала впровадженню реформи профтехосвіти на національному та регіональному рівні, а також окреслити наступні кроки, необхідні для розвитку сфери профтехосвіти. У заході брали участь представники профільних міністерств та установ, що залучені до реалізації реформи, обласних департаментів освіти, навчально-методичних центрів, керівники закладів професійно-технічної…

ПІДСУМОК НАВЧАННЯ – СКЛАДАННЯ ІСПИТІВ

  ПІДСУМОК НАВЧАННЯ – СКЛАДАННЯ ІСПИТІВ Підсумком вивчення професії для здобувачів освіти випускної групи №1 професії «Офіціант, бармен» стало виконання кваліфікаційної пробної роботи 26 червня - на кваліфікацію бармен 4 розряду. А вже сьогодні, 27 червня, наші випускники складають Державну кваліфікаційну атестацію. Звичайна реакція у такій ситуації – хвилювання. Але, кожен з них продемонстрував гідні знання з обраної професії та вже готовий приступити до роботи на підприємстві, де проходив виробничу практику.…

ПОЕТАПНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ АТЕСТАЦІЇ

  ПОЕТАПНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ АТЕСТАЦІЇ Згідно графіків поетапної кваліфікаційної атестації здобувачів освіти нашого ліцею в групах №13 та №23 з професії «Пекар, кондитер» відбулась перевірка знань, умінь та навичок на присвоєння певного кваліфікаційного рівня. Успішно завершилась виробнича практика, виконані кваліфікаційні пробні роботи, написані виробничі характеристики, в яких роботодавці з впевненістю і задоволенням відзначили, що знання і вміння учнів відповідають кваліфікаційному рівню пекар третього розряду для учнів першого курсу та рівню кондитер…

ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ

  ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ Випуск нових кваліфікованих робітників завжди хвилююча та відповідальна подія в житті кожного освітнього закладу як для здобувачів освіти так і для педагогів. Але цьому передує державна кваліфікаційна атестація. Державна кваліфікаційна атестація проходила в групі №33 з професії «Пекар, кондитер» на присвоєння кваліфікаційного рівня кондитер 4 розряду, та в групі №32 «Кухар» на присвоєння кваліфікаційного рівня кухар 4 розряду. Державна кваліфікаційна комісія розглянула підсумкові оцінки успішності, результати…

ВІДКРИВАЄМО СВІТ ТАЄМНИЦЬ ТА НЕЗАБУТНІХ ВРАЖЕНЬ!

  ВІДКРИВАЄМО СВІТ ТАЄМНИЦЬ ТА НЕЗАБУТНІХ ВРАЖЕНЬ! Здобувачі освіти групи 22 з професії Кухар мали чудову можливість відвідати бункери "Лінії Арпада" та водоспад Шипіт. Вони занурилися у загадковий світ печер, які приховують героїчні таємниці минулого. Відчули, як підземні коридори і затишні кімнати віддають голоси наших пращурів, розповідаючи про складні часи та незламний дух людей, які шукали притулку у цих стінах. Мандрівники поринули у світ кришталевих струменів на водоспаді Шипіт, де…

НАШІ ПЕРШІ АБІТУРІЄНТИ

  НАШІ ПЕРШІ АБІТУРІЄНТИ Триває робота приймальної комісії... Випускники 9-их класів разом із батьками, отримавши документи про здобуття базової середньої освіти, поспішають у ліцей із пакетом документів до вступу в наш заклад освіти. Вони зробили правильний вибір, адже, при завершенні навчання, вони матимуть у кишені не лише свідоцтво про повну середню освіту, а й диплом кваліфікованого робітника з обраної професії та трудову книжку зі стажем три роки. Приємно спостерігати, що…

ЗА КРОК ДО ДИПЛОМА З ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ

  ЗА КРОК ДО ДИПЛОМА З ОБРАНОЇ ПРОФЕСІЇ         Пройдено всі етапи виробництва групи №33 з професії пекар кондитер. Нарешті відбулася кваліфікаційна пробна робота, де учні демонстрували свої знання та вміння, здобуті з професії кондитер IV розряду. Під час виконання кваліфікаційних робіт кондитери випікали різноманітні торти, ролети, тістечка та інші кондитерські вироби.           Виконуючи пробні кваліфікаційні роботи, здобувачі освіти мали можливість творити, готувати справжні шедеври, демонструвати гарні професійні вміння, отримані…

ПРИКОРДОННИК – ЦЕ ОБЛИЧЧЯ ДЕРЖАВИ, ДОВІРА ТА ПОВАГА СУСПІЛЬСТВА

  ПРИКОРДОННИК – ЦЕ ОБЛИЧЧЯ ДЕРЖАВИ, ДОВІРА ТА ПОВАГА СУСПІЛЬСТВА Наприкінці червня 2023 року Берегівський професійний ліцей сфери послуг відвідав підполковник Шинкарьов В.В. – старший офіцер відділу комплектування 27 Мукачівського Прикордонного загону. Мета зустрічі - доведення даних про умови проходження військової служби за контрактом та порядок поступлення у вищі військові навчальні заклади України. Під час співбесіди наголошено, що у військових частинах спеціальності "Кухар" та "Пекар, кондитер", які вивчають наші здобувачі освіти, є…

ФУНДАМЕНТ ПРОФЕСІЙНИХ ЗНАНЬ, УМІНЬ Й НАВИЧОК

  ФУНДАМЕНТ ПРОФЕСІЙНИХ  ЗНАНЬ, УМІНЬ Й НАВИЧОК           Добігає до завершення виробнича практика здобувачів освіти групи №23 з професії «Пекар, кондитер». Учні працювали поряд з наставниками - досвідченими пекарями та кондитерами. Закріпили знання та вміння, набуті в закладі освіти. Удосконалили практичні навички, самостійно виконуючи практичну роботу на робочих місцях у закладах  громадського харчування. Адже, для майбутніх кваліфікованих робітників - виробнича практика є фундаментом професійних  знань, умінь й навичок. Майстер в/н: Мирослава…

ВІЗИТНА КАРТКА ЗАКЛАДУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

ВІЗИТНА КАРТКА ЗАКЛАДУ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ        Бармен – це візитна картка закладу громадського харчування. Він має якісно і швидко обслужити клієнтів, знати рецептури приготування безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних напоїв, вміти досконало користуватися барменським приладдям й скляним посудом. Професійний бармен вміє оформити вітрину барної стійки, правильно використати посуд та обладнання, створити справжнє свято для відвідувачів.      Проте, щоб стати справжнім профі, тобто вміти провести прийоми на найвищому рівні, необхідно мати відповідну…