VT Animal - шаблон joomla Видео

СМАЧНІ СОСИСКИ В ТІСТІ – ВІДМІННІ ЛАСОЩІ, ЗАМІННИК ХЛІБА ДО ПЕРШИХ СТРАВ

  СМАЧНІ СОСИСКИ В ТІСТІ – ВІДМІННІ ЛАСОЩІ, ЗАМІННИК ХЛІБА ДО ПЕРШИХ СТРАВ   Сocиcки і capдeльки зaпікaють в oбoлoнці з тіcтa у вcьoму cвіті – цe пoшиpeний фacт-фуд cтoлoвиx в зaклaдax освіти, нeвeликиx кaфe, біcтpo. Так, на уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи №23 з професії «Пекар, кондитер» випікали сосиски в тісті. Вони готували «кoвбacну» випічку у формі згopткa з зaкpучeним і нaмoтаним нacocиcку тіcтoм у вигляді cпіpaлі aбo…

УРОКИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

  УРОКИ З ОХОРОНИ ПРАЦІ   На початку нового навчального року в усіх групах першого курсу нашого закладу освіти починають вивчати нову для них спецдисципліну – предмет «Охорона праці». Уроки з «Охорони праці» є дуже важливими і необхідними для майбутніх кваліфікованих робітників. Адже, це уроки, які дають можливість наголосити на бережливому ставленні до свого життя та життя оточуючих. Вони мають навчити здобувачів освіти умінню прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні…

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДЕМОКРАТІЇ

  МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ДЕМОКРАТІЇ      У нашому закладі освіти з групою №13 професія "Пекар, кондитер" на уроці історії України проведено інформаційну годину до Міжнародного дня демократії. Здобувачі освіти ознайомились з формою правління, яка відома в історії чи не раніше, ніж інші форми політичної організації суспільства.         Демократичний режим є основоположним у більшості сучасних держав і передбачає рівність прав та свобод для всіх категорій громадян. Демократія, на відміну від недемократичних…

ПРАКТИЧНІ ЗНАННЯ З ПРОФЕСІЇ, ЯКУ ОБРАЛИ.

  ПРАКТИЧНІ ЗНАННЯ З ПРОФЕСІЇ, ЯКУ ОБРАЛИ.   Навчання у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг з професії «Офіціант, бармен» вже другий рік поспіль проходить за дуальною формою. При цьому наші учні знаходяться 70% годин загального обсягу часу на виробництві, де плідно співпрацюють із роботодавцями, а решта часу відведена для вивчення професії у нашому закладі освіти. Здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з перших днів навчання починають отримувати практичні…

НАВЧАЛЬНИЙ РІК СТАРТУВАВ…

  НАВЧАЛЬНИЙ РІК СТАРТУВАВ…                                                                                                                        Перший тиждень навчання для першокурсників Берегівського ліцею…

СТРОЙОВА ПІДГОТОВКА

  СТРОЙОВА ПІДГОТОВКА   Стройова підготовка  є одним з найважливіших розділів навчання і виховання допризовника. Вона дисциплінує майбутнього воїна, загартовує його фізично, виробляє гарну поставу, формує спритність, моторність, витривалість, уміння правильно і швидко виконувати команди командирів. Навички, набуті на заняттях із стройової підготовки, вдосконалюються у ході проведення повсякденних занять з предмету «Захист України» у Берегівському ПЛСП.        Здобувачі освіти мають бути готові до проходження військової служби у майбутньому. Військовослужбовець звичайно діє…

ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ

  ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ УКРАЇНИ   Свято День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Офіційно засновано в 1994 році. Це свято здорового способу життя і радості, що виникає при використанні корисної фізичної діяльності. День фізкультури та спорту — справжнє свято краси та грації. У Берегівському професійному ліцеї сфери послуг з нагоди цього свята викладачами фізичної культури організовано й проведено РУХАНКУ з учнівським та педагогічним колективом.Учасники заходу…

ДОСТУПНО ПРО ДОРОСЛІ РЕЧІ

  ДОСТУПНО ПРО ДОРОСЛІ РЕЧІ   Унікальна зустріч здобувачів освіти І-их курсів із представницею громадської організації «Го Дівчата» та UNICEFна тему: «Здоров’я без сорому» відбулася у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг. На інформаційній бесіді вдалось визначити рівень обізнаності першокурсників стосовно захворювання Covid-19, засобів захисту, перебігу хвороби та вакцинації. Основною частиною заходу стала відверта розмова з юнаками та дівчатами про «критичні дні». Здобувачі освіти активно дискутували на дану тему, ставили запитання,…

НАЦІОНАЛЬНА СТРАВА - ПІЦА

  НАЦІОНАЛЬНА СТРАВА - ПІЦА   Піца... Хлібний коржик, запечений з різноманітним начинням, - і більше нічого. Немає в ній, здавалося б, нічого особливого - а мільйони людей у всьому світі обожнюють піцу, мільйони ресторанів у всьому світі готують її. Піца – італійська – національна страва, а саме, корж зазвичай круглої форми, який покривається томатною пастою, майонезом та сиром і запікається. У піцу додають: яловичину, салямі, сосиски, морські продукти, овочі,…

СЕМІНАР ДЛЯ ІНСПЕКТОРІВ З КАДРІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ З ОКРЕМИХ ПИТАНЬ ВЕДЕННЯ КАДРОВОГО ДІЛОВОДСТВА ТА ОНОВЛЕННЯ БАЗИ ДАНИХ ПРО КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗП(ПТ)ОПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ

  СЕМІНАР ДЛЯ ІНСПЕКТОРІВ З КАДРІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ З ОКРЕМИХ ПИТАНЬ ВЕДЕННЯ КАДРОВОГО ДІЛОВОДСТВА ТА ОНОВЛЕННЯ БАЗИ ДАНИХ ПРО КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗП(ПТ)ОПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ 09 вересня 2021 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області відбувся семінар для інспекторів з кадрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з окремих питань ведення кадрового діловодства та оновлення бази даних про кадрове забезпечення ЗП(ПТ)О педагогічними працівниками станом на початок нового навчального року. Захід проходив…

ЗАКОНОМІРНОСТІ СПАДКОВОСТІ. ГІБРИДОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ: ОСНОВНІ ТИПИ СХРЕЩУВАНЬ ТА ЇХНІ НАСЛІДКИ.

  ЗАКОНОМІРНОСТІ СПАДКОВОСТІ. ГІБРИДОЛОГІЧНИЙ АНАЛІЗ: ОСНОВНІ ТИПИ СХРЕЩУВАНЬ ТА ЇХНІ НАСЛІДКИ.     У групі № 22 з професії «Кухар» проведено урок по темі: «Закономірності спадковості. Гібридологічний аналіз: основні типи схрещувань та їхні наслідки».           Гібридологічний аналіз – це дослідження характеру успадкування ознак за допомогою системи схрещувань. Нащадків, одержаних від такого схрещування, називають гібридами. Основні закономірності спадковості були сформульовані Г. Менделем у середині ХІХ століття. Він представив їх у вигляді кількох…

І ЗНОВУ НАВЧАЄМОСЯ…

  І ЗНОВУ НАВЧАЄМОСЯ…   Ось і промайнули літні канікули. Повернувшись з відпочинку, учні групи №22 «Кухарі» взяли новий старт для опанування непростих прийомів кухарської майстерності кваліфікації «Кухаря»-4розряду.   Виробниче навчання у них розпочалось з нарізки овочів складною формою та елементів оформлення страв. На уроці всі працювали сумлінно: із задоволенням вирізали різні витвори з овочів, прикраси для декорування страв,      використовуючи свою фантазію при складанні композицій, спостерігаючи один за одним -…