ГУРТОК «КУЛІНАРНІ МАНДРИ СХОДОМ»
Кухня сходу включає в себе спадщину Індії, Кавказу, далекосхідної Азії, центральної Азії, смачна та цікава за рахунок поєднання між собою різних спецій та прянощів, які є головною особливістю її родзинкою.
Саме з цим аспектом протягом року і працюють учасники гуртка « Кулінарні мандри Сходом» де вони готують різні страви у поєднанні з запашними смаками східної кухні.
Метою гуртка є: ознайомлення учнів з кухнею народів сходу, вчити їхні особливості та смакові переваги саме цьої кухні.
Завдання гуртка:
1. Формувати уміння і навички, впроваджувати їх в практику роботи.
2. Формувати творчі здібності майбутніх фахівців.
3. Виховувати в учнів вміння розвиватися, самовдосконалюватись, навчитись поєднувати різні смаки, спеції, прянощі, естетичне подання страви, самостійність, відповідальність за кінцевий результат.
Понеділок -15.20 - 16.55
П'ятниця - 15.20 - 16.05
Керівник гуртка – Оксана Кречковська
У гуртку займаються 16 учнів.