КУХАР
Кухар – це винахідник, який все життя перебуває в пошуку для того, щоб творити прекрасне, смачне та привабливе.
Професія кухаря існує стільки, скільки існує людство: годувати людей завжди було і буде затребуваним заняттям. І хоча кожен з нас в змозі приготувати що-небудь їстівне, перетворити блюдо в шедевр може тільки професійний кухар.
Безумовно, професія кухаря вимагає, щоб професіонал дійсно знав безліч рецептів, але цього недостатньо – він повинен творити свої власні!
Учні ліцею вивчають технологію приготування старовинних, сучасних українських страв та кухню інших народів світу.
Будь-яке теоретичне навчання передбачає практику. Майбутні кухарі проходять виробниче навчання в кухні-лабораторії, призначеної для приготування страв та кулінарних виробів, практикуючись, учні отримують необхідні навички і набувають досвіду в кухарському мистецтві.
Виробничу практику учні проходять, взакладах громадського харчування: кафе, ресторанах, їдальнях, закріплюючи те, чому їх навчили кваліфіковані педагогічні працівники.
Якщо ви хочете зробити кухарське мистецтво справою свого життя та зробити кар’єру кухаря, отримай цю професію в нашому навчальному закладі!