VT Animal - шаблон joomla Видео

 

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Приймальна комісія Берегівського професійного ліцея сфери послуг запрошує саме Вас! Розпочато прийом заяв на навчання у 2022 році в електронному форматі

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА

 

Elektronikus hozzáférési kérelem

 

Детальна інформація про вступ дивіться на сторінці    АБІТУРІЄНТАМ

 

 

korona virus 1 

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

_______________________________________________________________

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Пекар, кондитер;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

      2.  Робітники:

- Робітники з комплексного обслуговування ( 2 чол.)

Прокоментувати:

Наші новини

ЩОБИ ПІДБАДЬОРИТИСЯ ТА НАЛАШТУВАТИСЯ НА ПОЗИТИВ…

27-05-2022 Hits:8 Новини

  ЩОБИ ПІДБАДЬОРИТИСЯ ТА НАЛАШТУВАТИСЯ НА ПОЗИТИВ… Гарячі напої— невід'ємна частина здорового харчування. Серед них - кава, яка займає важливе місце для більшості споживачів. Саме її, смачну і ароматну, готують здобувачі освіти групи... Детальніше

ПІДКОРЮЄМО НОВІ ВЕРШИНИ

26-05-2022 Hits:11 Новини

  ПІДКОРЮЄМО НОВІ ВЕРШИНИ Вже майже місяць здобувачі освіти групи №23 з професії «Пекар, кондитер»проходять виробничу практику на підприємствах Берегівської ОТГ. На даному етапі здобувачам важливо закріпити здобуті знання, вміння та навички... Детальніше

ОНЛАЙН-НАРАДА

26-05-2022 Hits:11 Новини

  ОНЛАЙН-НАРАДА За ініціативи Департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації - обласної військової адміністрації, керівники закладів ПТНЗ та заступники з НВР прийняли участь у онлайн - нараді. У заході... Детальніше

ВИСТУП НА ЗАСІДАННІ

26-05-2022 Hits:30 Новини

  ВИСТУП НА ЗАСІДАННІ 25 травня відбулося засідання методичної секції педагогічних працівників професій громадського харчування та ресторанного сервісу у режимі онлайн. Одним з питань, яке було висунуто на обговорення «Набуття професійних компетентностей у... Детальніше

РОБОТА ГУРТКА «SKILLS LAB: УСПІШНА КАР`ЄРА»

25-05-2022 Hits:10 Новини

  РОБОТА ГУРТКА «SKILLS LAB: УСПІШНА КАР`ЄРА» В рамках позаурочної діяльності від початку навчального року на базі Центру розвитку карєри в нашому закладі освіти діє гурток спрямований на розвиток у наших здобувачів... Детальніше

І ЗНОВУ МИ НА ШПАЛЬТАХ «ВІСНИКА»…

25-05-2022 Hits:30 Новини

  І ЗНОВУ МИ НА ШПАЛЬТАХ «ВІСНИКА»…        Побачив світ черговий номер інформаційно-методичного збірника «Вісник – 2/2022». Він знайомить читачів із напрацюваннями педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області за напрямами... Детальніше

ЧЕСНЕ ДІЛО РОБИТЬ СМІЛО

24-05-2022 Hits:13 Новини

  ЧЕСНЕ ДІЛО РОБИТЬ СМІЛО    Сучасний пекар – це фахівець своєї справи. Він випікає хліб та хлібобулочні вироби. Знання, отримані у закладі освіти майбутній пекар втілює у реальність при проходженні виробничої... Детальніше

ПЕРЕЙМАЄМО ДОСВІД

23-05-2022 Hits:10 Новини

  ПЕРЕЙМАЄМО ДОСВІД Вже місяць як здобувачі освіти групи №12 з професії «Кухар» проходять виробничу практику в закладах громадського харчування. Одним із таких закладів, де щороку майбутні кухарі переймають досвід та освоюють... Детальніше

ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ

20-05-2022 Hits:11 Новини

  ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ    Важким та водночас насиченим видався для здобувачів освіти групи №22 з професії кухар цей навчальний рік. В ході роботи ми подолали багато перешкод, що стали для нас нашим... Детальніше

«А НАД СВІТОМ УКРАЇНСЬКА ВИШИВКА ЦВІТЕ»

19-05-2022 Hits:21 Новини

  «А НАД СВІТОМ УКРАЇНСЬКА ВИШИВКА ЦВІТЕ» День вишиванки в Україні відзначають у третій четвер травня. Це свято, присвячене українській національній культурі і традиціям, попри свій відносно молодий вік, вже набуло... Детальніше

УЧАСТЬ У XVI ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

19-05-2022 Hits:44 Новини

  УЧАСТЬ У XVI ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ Вивчай все не з марнославства, а задля практичної користі. Георг Крістоф Ліхтенберг З 17 травня розпочав роботу XVI Всеукраїнської науково-практичної конференції «Науково-методичне забезпечення професійної освіти і... Детальніше

НАВЧАЮЧИСЬ-ПРАЦЮЄМО

18-05-2022 Hits:18 Новини

  НАВЧАЮЧИСЬ-ПРАЦЮЄМО    Ось вже другий тиждень здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування. В умовах виробництва все більше наші учні переконуються в тому,що... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕБІНАР «МУЗЕЇ ТА БІБЛІОТЕКИ ЯК СОЦІАЛЬНІ ІНСТИТУЦІЇ ПАМ’ЯТІ»

18-05-2022 Hits:22 Новини

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕБІНАР «МУЗЕЇ ТА БІБЛІОТЕКИ ЯК СОЦІАЛЬНІ ІНСТИТУЦІЇ ПАМ’ЯТІ»        18 травня 2022 року бібліотекар нашого закладу освіти взяла участь у Всеукраїнському вебінарі «Музеї та бібліотеки як соціальні інституції пам’яті», приуроченому... Детальніше

ЕФЕКТИВНИЙ ЗАСІБ ЗМІЦНЕННЯ ЗДОРОВ'Я

18-05-2022 Hits:17 Новини

  ЕФЕКТИВНИЙ ЗАСІБ ЗМІЦНЕННЯ ЗДОРОВ'Я Заняття фізичним вихованням мають бути цікавими, веселими, захоплюючими. Адже, це сприяє заохоченню здобувачів освіти до уроків фізичної культури і допомагає засвоїти найскладніший матеріал легко. Ігри та естафети... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ

17-05-2022 Hits:14 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО ВДОСКОНАЛЮВАТИСЯ Продовжується виробнича практика у здобувачів освіти групи №33 «Пекар,кондитер». Ми завжди дбаємо про те, щоб майбутні професіонали переймали досвід тільки у найкращих роботодавців, які мають сучасну матеріально-технічну базу, оснащені... Детальніше

ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЗІ СНІДАНКУ

16-05-2022 Hits:10 Новини

  ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЗІ СНІДАНКУ Денний раціон кожної людини повинен включати в себе максимально збалансовані страви, які будуть підтримувати та живити організм протягом дня. Для того, щоб створити таке меню потрібно докласти... Детальніше

ЦИФРОВА ГРАМОТНІСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

16-05-2022 Hits:11 Новини

  ЦИФРОВА ГРАМОТНІСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ Просто користуватися смартфоном чи ноутбуком і мати доступ до інтернету — ще не означає володіти цифровою грамотністю. Здатність ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному... Детальніше

СИМБІОЗ ТА ЙОГО ФОРМИ.

13-05-2022 Hits:14 Новини

  СИМБІОЗ ТА ЙОГО ФОРМИ. У групі № 22 з професії «Кухар» проведено урок по темі: «Симбіоз та його форми». Симбіоз – це особлива стратегія адаптацій живого до середовища існування, що досягається через... Детальніше

НОВИЙ ДОСВІД, НОВІ ВРАЖЕННЯ

13-05-2022 Hits:21 Новини

  НОВИЙ ДОСВІД, НОВІ ВРАЖЕННЯ            Ось і розпочалася перша виробнича практика наших здобувачів освіти групи 13 (Б) з професії «Пекар, кондитер». Підсумковим етапом виробничого та теоретичного навчання першого року навчання є... Детальніше

ІСТОРІЯ ДІВЧИНИ- ЗАХИСНИЦІ, ЯКА НАВЧАЛАСЯ У НАШОМУ ЗАКЛАДІ ОСВІТИ

12-05-2022 Hits:18 Новини

  ІСТОРІЯ ДІВЧИНИ- ЗАХИСНИЦІ, ЯКА НАВЧАЛАСЯ У НАШОМУ ЗАКЛАДІ ОСВІТИ Нещодавно на інформаційному порталі Закарпаття MUKACHEVO.NET опубліковано історію солдатки 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади – Вікторії Манді. Ця тендітна дівчина є випускницею нашого... Детальніше

ВДОСКОНАЛЕННЮ НЕМАЄ МЕЖ

11-05-2022 Hits:20 Новини

  ВДОСКОНАЛЕННЮ НЕМАЄ МЕЖ Продовжується виробнича практика здобувачів освіти групи №32 «Кухар» У переліку завдань виробничої практики є тема «Холодні страви та закуски». Наша випускниця Торжош Анабелла проходить практику в одному з найвідоміших... Детальніше

ОЛІМПІАДА. ВЕСНА 2022

11-05-2022 Hits:14 Новини

  ОЛІМПІАДА. ВЕСНА 2022 Навчальний процес у здобувачів освіти нашого ліцею продовжується. Звична подія вже для наших учнів - участь в онлайн олімпіадах. На сьогоднішньому уроці вони виконували завдання з англійської мови... Детальніше

ВЕСНЯНА ПРАКТИКА

10-05-2022 Hits:17 Новини

  ВЕСНЯНА ПРАКТИКА        Здобувачі освіти завершили теоретичне та практичне навчання в стінах ліцею з професії «Бармен» за дуальною формою навчання і   зайняли свої робочі місця на підприємствах громадського харчування Берегівської ОТГ... Детальніше

ЛИШЕ ТОБІ – ВЕСНЯНІ ПИШНІ КВІТИ!

09-05-2022 Hits:17 Новини

Матусенько, голубонько моя, Лише тобі – весняні пишні квіти! Немов би світанковая зоря, Синам і донькам у житті ти світиш. (Тетяна Строкач) ЛИШЕ ТОБІ – ВЕСНЯНІ ПИШНІ КВІТИ! Дорогі жінки! Милі мами і бабусі! Вітаємо вас... Детальніше

ПЕРША ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

09-05-2022 Hits:20 Новини

  ПЕРША ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА Розпочався важливий етап для здобувачів освіти групи №12 з професії «Кухар» -перша виробнича практика. Майбутні кухарі з нетерпінням та трішки з острахом чекали цього періоду , адже перша... Детальніше

ПІДГОТОВКА ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

06-05-2022 Hits:18 Новини

  ПІДГОТОВКА ДО ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ         Виробнича практика здобувачів освіти є одним із важливих етапів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. Група №23... Детальніше

А МИ ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ ….

05-05-2022 Hits:14 Новини

  А МИ ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ ….        Сьогодні нам хочеться поділитися здобутками випускника групи №32 з професії кухар Пруниці Артура, який проходить свою виробничу практику на одному з підприємств міста-«Суші барі». ... Детальніше

Я І МОЇ ВІДЧУТТЯ

05-05-2022 Hits:17 Новини

  Я І МОЇ ВІДЧУТТЯ Сьогодні практичним психологом зі здобувачами освіти другого курсу проведено групову роботу «Я і мої відчуття», В ході заняття учасники мали можливість виконати вправи для кращого пізнання своїх... Детальніше

ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ В ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ

05-05-2022 Hits:17 Новини

  ДІДЖИТАЛІЗАЦІЯ В ДИСТАНЦІЙНОМУ НАВЧАННІ В 2020 році, коли вперше освітяни зіштовхнулись з новою формою організації освітнього процесу - дистанційною, рівень володіння навичками роботи з комп’ютером був досить низькими. Проте завдяки самоосвіті... Детальніше

СТРАВИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ КУХНІ

04-05-2022 Hits:17 Новини

  СТРАВИ ЗАКАРПАТСЬКОЇ КУХНІ              Всі уроки виробничого навчання цікаві та важливі, проте здобувачі освіти особливо полюбляють готувати страви закарпатської кухні. Сьогодні в кухні-лабораторії працювали здобувачі освіти групи №22 над темою:     «Приготування... Детальніше

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ…

04-05-2022 Hits:50 Новини

  ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ… Завершальна сходинка навчання для випускників групи №33 з професії "Пекар,кондитер"-виробнича практика. Учні працюють на різних підприємствах, пекарнях, кондитерських цехах м.Берегове та Берегівської ОТГ, де вдосконалюють набуті знання, вміння... Детальніше

ПРО НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ МІННОЇ НЕБЕЗПЕКИ

03-05-2022 Hits:25 Новини

  ПРО НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ МІННОЇ НЕБЕЗПЕКИ        Враховуючи широкомасштабну війну російських окупаційних військ на всій території України, 3.05.2022 року зі здобувачами освіти 22 групи «Кухар» проведений інструктаж з питань мінної небезпеки.       ... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО РОЗКРИВАТИ РОБІТНИЧІ ПРОФЕСІЇ

02-05-2022 Hits:49 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО РОЗКРИВАТИ РОБІТНИЧІ ПРОФЕСІЇ Завжди при профорієнтаційних зустрічах на базі нашого закладу освіти ми демонструємо матеріально-технічну базу. Адже в наших лабораторіях панує особлива атмосфера, яка дає можливість краще розкрити особливостітієї... Детальніше

ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – 2022. ЧЕТВЕРТИЙ…

28-04-2022 Hits:37 Новини

  ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – 2022. ЧЕТВЕРТИЙ… В рамках Днів Відкритих Дверей сьогодні до нашого ліцею завітали випускники Гутівської ЗЗСО, які наразі обмірковують свої плани на майбутнє стосовно продовження навчання. Чому вони... Детальніше

ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 2022. ДЕНЬ 3

27-04-2022 Hits:34 Новини

  ДНІ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 2022. ДЕНЬ 3                 В рамках Днів Відкритих Дверей, сьогодні гостями нашого заходу були учні ЗЗСО міста,які відгукнулися на наше запрошення в соцмережі. Родзинкою зустрічі було те... Детальніше

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОФЕСІЇ «БАРМЕН, ОФІЦІАНТ»

27-04-2022 Hits:53 Новини

  ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОФЕСІЇ «БАРМЕН, ОФІЦІАНТ»      Бібліотекар нашого закладу освіти в рамках Днів відкритих дверей продовжує презентувати професії, за якими навчаються здобувачі освіти у нашому ліцеї, а саме, «Офіціант, бармен».      Офіціант, бармен... Детальніше

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ З РОБОТОДАВЦЕМ

26-04-2022 Hits:21 Новини

  ПЛІЧ-О-ПЛІЧ З РОБОТОДАВЦЕМ У цей важкий для кожного українця час, важливо підтримувати один одного. Для нас завжди незмінною опорою та підтримкою є наші підприємці та роботодавці. Вкотре отримуємо допомогу від Габор... Детальніше

ІНФОСЕСІЯ

26-04-2022 Hits:38 Новини

  ІНФОСЕСІЯ Презентація нашого закладу та знайомство з робітничими професіями в рамках Днів відкритих дверей 2022 продовжується. Сьогодні проводилась інформаційна сесія онлайн зі здобувачами різних ЗЗСО міста. Загалом, участь у заході прийняло... Детальніше

ЧОРНОБИЛЬСЬКА ТРАГЕДІЯ

26-04-2022 Hits:31 Новини

  ЧОРНОБИЛЬСЬКА ТРАГЕДІЯ Сьогодні у групі № 22 « Кухар» відбулась виховна година на тему «Чорнобильська трагедія» 26 квітня – є днем пам’яті про найбільшу техногенну катастрофу та вшанування героїзму пожежників, експлуатаційного персоналу... Детальніше

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – 2022 ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!

26-04-2022 Hits:46 Новини

  ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ – 2022 ПРОДОВЖУЄТЬСЯ!        Для кожного випускника вибір професій має велике значення. Якщо цей вибір буде здійснено вдало, то в подальшому житті можна буде розраховувати на здійснення багатьох... Детальніше

ЧОРНОБИЛЬ. ПАМ’ЯТАЄМО!

26-04-2022 Hits:23 Новини

  ЧОРНОБИЛЬ. ПАМ’ЯТАЄМО!      26 квітня цього року минає 36 років з часу Чорнобильської катастрофи. Чорнобиль став зоною душевного болю і постійної тривоги мільйонів українців.      Щороку у цей день згадуємо усіх, хто... Детальніше

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 2022

25-04-2022 Hits:49 Новини

  ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 2022        З25 по 29 квітня 2022 року Берегівський професійний ліцей сфери послуг гостинно відчиняє двері для бажаючих зануритись у світ професій, яким навчають саме у нас.        Вибір... Детальніше

СВІТЛЕ СВЯТО ВЕЛИКОДНЯ!

22-04-2022 Hits:29 Новини

СВІТЛЕ СВЯТО ВЕЛИКОДНЯ! Горять свічки, зорять ікони. Земля в молитві до небес. «Христос Воскрес!»- лунають дзвони, дзвенять: «Воістину Воскрес!» Одне з найважливіших свят – Великдень або Світле Христове Воскресіння минулого тижня відзначили християни західного обряду... Детальніше

ПІДТРИМУЄМО ВЕЛИКОДНІ ТРАДИЦІЇ

22-04-2022 Hits:29 Новини

  ПІДТРИМУЄМО ВЕЛИКОДНІ ТРАДИЦІЇ З давніх давен до світлого свята Великодня всі господарі прибирали свої домівки та подвір’я. Наші предки вірили, що для кожного вірянина Чистий четвер - особливий день, коли потрібно... Детальніше

ДАРУНКИ ДЛЯ НАЙМОЛОДШИХ

22-04-2022 Hits:24 Новини

  ДАРУНКИ ДЛЯ НАЙМОЛОДШИХ Здобувачі освіти нашого ліцею не забувають і про наймолодших гостей нашого міста. Першачки з професії пекар, кондитер приготували солодкі та запашні пасочки, які стануть головною прикрасою їхніх великодніх... Детальніше

ДАРУНКИ ДЛЯ ТИХ ХТО БЕРЕЖЕ НАШ СПОКІЙ

21-04-2022 Hits:25 Новини

  ДАРУНКИ ДЛЯ ТИХ ХТО БЕРЕЖЕ НАШ СПОКІЙ      У таку важку хвилину ми не забуваємо і про наших героїв 128-ї ОГШБр, які наразі стоять на захисті нашої держави і напередодні світлого... Детальніше

ЗБІРКА ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ

20-04-2022 Hits:43 Новини

  ЗБІРКА ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ У ці квітневі дні скарбничку інформаційно-видавничої діяльності НМЦ ПТО поповнила збірка інноваційних проєктів ЗП(ПТ)О та НМЦ ПТО у Закарпатській області. Дана збірка сформована з кращих інноваційних проєктів, розроблених... Детальніше

ЗАВЕРШАЛЬНА ПРАКТИКА

20-04-2022 Hits:34 Новини

  ЗАВЕРШАЛЬНА ПРАКТИКА Для здобувачів освіти третього курсу з професії кухар проходить завершальна виробнича практика перед випуском. Це можливість для випускників узагальнити та підсумувати все вивчене за три роки навчання в ліцеї... Детальніше

ПОРЦІЙНІ СТРАВИ З М`ЯСА

20-04-2022 Hits:24 Новини

  ПОРЦІЙНІ СТРАВИ З М`ЯСА Продовжується робота в кухні-лабораторії ліцею. Сьогодні другокурсники відпрацьовували тему уроку виробничого навчання «Приготування порційних смажених страв з м`яса». М'ясо - продукт, який люблятьвсі, проте не кожному підвладно... Детальніше

ПЕРЕДВЕЛИКОДНІЙ НАСТРІЙ

19-04-2022 Hits:25 Новини

  ПЕРЕДВЕЛИКОДНІЙ НАСТРІЙ В передчутті світлого свята Воскресіння Христового, нам хочеться подарувати частинку нашої віри в перемогу у вигляді кондитерських виробів. Тому, здобувачі освіти першого курсу з професії пекар,кондитер на занятті гуртка... Детальніше

РОЗГОРТАННЯ ШИРОКОМАСШТАБНОЇ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ

19-04-2022 Hits:24 Новини

  РОЗГОРТАННЯ ШИРОКОМАСШТАБНОЇ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ Як каже народне прислів’я «По одежі стрічають, а по уму випроводжають». Саме такою «одежею» для закладу освіти в профорієнтаційні роботі і є маркетинговий матеріал. Створення такого займає... Детальніше

ЗАВЕРШУЄМО ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

18-04-2022 Hits:28 Новини

  ЗАВЕРШУЄМО ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ Виробниче навчання в лабораторії ліцею для здобувачів освіти першого курсу з професії кухар, підійшло до завершення, попереду виробнича практика. Темою заключного уроку було прісне тісто та вироби з... Детальніше

РОЗРАХУНКИ В ПРОФЕСІЇ

15-04-2022 Hits:56 Новини

  РОЗРАХУНКИ В ПРОФЕСІЇ Здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» на онлайн уроках з Технології хлібопекарського виробництва навчаються розрахункам в професії. При розраховуванні виходу хлiба учні повинні вирахувати кiлькiсть хлібобулочних... Детальніше

РИБА- ДЖЕРЕЛО СИЛИ І ЕНЕРГІЇ НА ВЕСЬ ДЕНЬ

14-04-2022 Hits:32 Новини

  РИБА- ДЖЕРЕЛО СИЛИ І ЕНЕРГІЇ НА ВЕСЬ ДЕНЬ Одним з головних напрямків роботи педагогічного колективу є виховання у здобувачів освіти звичок здорового харчування. Зокрема, майбутні кухарі мають можливість і на уроках... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО ТВОРИТИ ДОБРО

13-04-2022 Hits:38 Новини

    ПРОДОВЖУЄМО ТВОРИТИ ДОБРО Другокурсники нашого закладу освіти з професії «Пекар, кондитер» продовжують опановувати обрану професію. Сьогодні здобувачі освіти вдосконалювали свої знання й навички в роботі з дріжджовим тістом. Свіжоспечена випічка, як і... Детальніше

РОБИТИ ДОБРІ СПРАВИ НЕ СКЛАДНО

12-04-2022 Hits:65 Новини

  РОБИТИ ДОБРІ СПРАВИ НЕ СКЛАДНО          З кожним роком з’являється все більше і більше оригінальних тенденцій в формуванні пекарських виробів. Все більше уваги привертають до себе  борошняні вироби , які називають... Детальніше

НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ

12-04-2022 Hits:36 Новини

  НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ ТЕСТ У межах вступної кампанії 2022 року замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) передбачено проведення національного мультипредметного тестування (НМТ) із трьох предметів (української мови, математики та історії України), яке... Детальніше

ПІДСУМКОВИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

08-04-2022 Hits:37 Новини

  ПІДСУМКОВИЙ УРОК ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ   Для здобувачів освіти третього курсу з професії пекар, кондитер сьогоднішній урок виробничого навчання став завершальним перед виходом на виробничу практику. На даному занятті підвели підсумки знань та... Детальніше

«ГЕРОЇ ЗАКАРПАТТЯ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ЗА УКРАЇНУ»

08-04-2022 Hits:43 Новини

«ГЕРОЇ ЗАКАРПАТТЯ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ ЗА УКРАЇНУ»        З метою гідного вшанування захисників України, які загинули під час війни росії проти України бібліотекар нашого закладу освіти підготувала віртуальну виставку «Герої Закарпаття... Детальніше

МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ ДОБРА

08-04-2022 Hits:37 Новини

МИСТЕЦТВО ЗАРАДИ ДОБРА Здобувачі освіти нашого ліцею, як завжди долучаються до різних дійств. Одним з таких став мистецький марафон « З Україною в серці» організований Управлінням освіти та культури Берегівської... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Маляр; штукатур"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...

Про нас

Берегівський професійний ліцей сфери послуг має багате минуле та великий потенціал в майбутньому.
детальніше>>
student

Абітурієнтам. Правила прийому.

Про те, що необхідно для вступу до закладу (вимоги, перелік необхідних докуметів) дізнайтесь тут!
Детальніше

Ми в соціальній мережі!

Ми сучасні, та йдемо "в ногу" з часом. Тому нас можна знайти й в соціальних мережах.
Детальніше 

Наші досягнення

Про досягнення, та нагороди нашого закладу, працівників та учнів дізнайтесь тут!
Детальніше 

  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter