VT Animal - шаблон joomla Видео

 

 

 

зображення viber 2023 07 05 13 40 30 546

 

ЕЛЕКТРОННА ЗАЯВА

Elektronikus hozzáférési kérelem

 

Детальна інформація про вступ дивіться на сторінці    АБІТУРІЄНТАМ

 

МИ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

1 2

 Instagram          Facebook 

 

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

 

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

КЗ "БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ" ЗОР ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

КЗ "БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ" ЗОР ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Кухар;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

   

Прокоментувати:

Наші новини

ДРУГИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ /ЗБОРІВ

12-04-2024 Hits:4 Новини

  ДРУГИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ /ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання 12 квітня 2024 року, зі здобувачами освіти... Детальніше

ЗАВЕРШАЛЬНА ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

12-04-2024 Hits:27 Новини

  ЗАВЕРШАЛЬНА ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА Для випускників групи №33 з професії «Пекар, кондитер» починається завершальний етап навчання - виробнича практика, яка готує їх до самостійного виконання обов’язків на робочому місці. Вони розуміють... Детальніше

І ЕТАП ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ

11-04-2024 Hits:37 Новини

  І ЕТАП ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання, 11 квітня 2024  року зі здобувачами освіти... Детальніше

АКАДЕМІЧНИЙ ЗАКАРПАТСЬКІЙ НАРОДНИЙ ХОР У МІСТІ БЕРЕГОВЕ!

10-04-2024 Hits:27 Новини

  АКАДЕМІЧНИЙ ЗАКАРПАТСЬКІЙ НАРОДНИЙ ХОР У МІСТІ БЕРЕГОВЕ!         9 квітня здобувачі освіти під керівництвом бібліотекаря закладу освіти відвідали Закарпатський обласний угорський драматичний театр, де відбувся концерт Заслуженого академічного Закарпатського народного... Детальніше

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЩОДО ВСТУПУ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

09-04-2024 Hits:33 Новини

  ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЩОДО ВСТУПУ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ВНУТРІШНІХ СПРАВ Сьогодні наші здобувачі освіти мали можливість дізнатись про правила і можливості вступу до академії. Власним досвідом навчання ділилися курсанти національної академії внутрішніх... Детальніше

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

09-04-2024 Hits:35 Новини

  СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ 09.04.2024 року в рамках роботи "Центру кар'єри" для учнів з професій «Пекар, Кондитер» та «Кухар» було організовано екскурсію в сучасний оздоровчо-рекреаційний комплекс "Косино", розташований серед 200-річного дубового гаю... Детальніше

РАЗОМ-МИ СИЛА!

09-04-2024 Hits:6 Новини

  РАЗОМ-МИ СИЛА! На Берегівщина стартував третій етап спортивного проєкту країни "Пліч-о-пліч" шкільні ліги Берегівського району. Учні КЗ "Берегівський ПЛСП" ЗОР долучились до організації проведення. Майбутні фахівці з професій громадського харчування за перші... Детальніше

КОНСТИТУЦІЯ ПИЛИПА ОРЛИКА

05-04-2024 Hits:29 Новини

  КОНСТИТУЦІЯ ПИЛИПА ОРЛИКА 5 квітня 1710 р. була прийнята перша Конституція Пилипа Орлика, і тим, започаткований процес творення Конституції в Україні. Конституція Орлика – це один із якорів української ідентичності. Для українців... Детальніше

ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

05-04-2024 Hits:46 Новини

  ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ 04.04.2024 року з метою попередження можливих нещасних випадків із здобувачами освіти 22 групи з професії «Кухар» та 23 групи з професії «Пекар, кондитер» проведено навчання... Детальніше

БАРМЕНИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА: ПЛІДНА ПРАЦЯ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІХУ

05-04-2024 Hits:50 Новини

  БАРМЕНИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА: ПЛІДНА ПРАЦЯ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІХУ Здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з 26 березня 2024 року приступили до наступного етапу дуальної форми навчання в... Детальніше

ЩОДО РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО

04-04-2024 Hits:46 Новини

  ЩОДО РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО 4 квітня 2024 року зі здобувачами освіти групи № 23 з професії «Пекар, кондитер» проведено освітній захід на тему  «Річниця створення НАТО». Присутнім доведено інформацію, що в цей... Детальніше

ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ

04-04-2024 Hits:37 Новини

  ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ Уже протягом двох тижнів здобувачі освіти групи 32 Кухар проходять виробничу практику на провідних підприємствах громадського харчування міста та за його межами. За цей період кожен  отримав можливість ознайомитися з... Детальніше

ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА

29-03-2024 Hits:50 Новини

  ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА Волонтерська робота - один із напрямків роботи учнівського самоврядування нашого закладу освіти. Завдяки  їх активній громадській позиції та бажанню завжди допомагати, сьогодні наші пасочки отримали захисники ЗСУ та люди похилого віку. Вітаємо Всіх зі світлим святом Воскресіння Христового!   Детальніше

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

28-03-2024 Hits:58 Новини

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ      28 березня 2024 проведено чергове засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування. На порядку денному розглянуто ряд питань згідно плану роботи методичної комісії.     ... Детальніше

ПРОСТО, ШВИДКО ТА СМАЧНО

28-03-2024 Hits:42 Новини

  ПРОСТО, ШВИДКО ТА СМАЧНО Кожний урок виробничого навчання є черговою сходинкою до оволодіння обраною професією. І цей урок не став винятком. Першокурсники з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати: «Приготування тіста для... Детальніше

ЧІЗКЕЙК BLUEBERRY

27-03-2024 Hits:46 Новини

  ЧІЗКЕЙК BLUEBERRY          Здобувачі освіти групи 23Б з професії «Пекар, кондитер» продовжують удосконалювати власні професійні навички з приготування тортів та тістечок. Ось і сьогодні, юнаки та дівчата вивчали для себе зовсім... Детальніше

ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

27-03-2024 Hits:83 Новини

  ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ 27 березня відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР. На засіданні розглядалися матеріали діяльності міжатестаційного періоду педагогічних працівників, які проходили чергову атестацію... Детальніше

ЛОГІСТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ

25-03-2024 Hits:76 Новини

  ЛОГІСТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ Тема засідання, яке відбулося 21 березня на базі КЗ «Міжгірський професійний ліцей» ЗОР – «Логістика впровадження інноваційних технологій професійного навчання майбутніх фахівців». З поняттям «логістики»... Детальніше

ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНА БЕСІДА НА ТЕМУ "ДОНОРСТВО КРОВІ"

22-03-2024 Hits:56 Новини

  ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНА БЕСІДА НА ТЕМУ "ДОНОРСТВО КРОВІ" Сьогодні у закладі освіти було проведено інформаційно-роз'яснювальну бесіду на тему "Донорство крові" зі здобувачами освіти навчальних груп. На заході роз'яснено користь донорства крові. Мета інформування... Детальніше

НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ!

22-03-2024 Hits:59 Новини

  НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ! З 4 по 15 березня 2024 року на базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР в рамках проєкту "Розвиток трудового потенціалу для України", що реалізовує Міжнародна Фундація... Детальніше

«ІСТОРІЯ ШАХРАЙСТВА З ГРОШИМА: ВІД ФАЛЬШИВОМОНЕТНИЦТВА ДО КІБЕРШАХРАЙСТВА»

22-03-2024 Hits:56 Новини

  «ІСТОРІЯ ШАХРАЙСТВА З ГРОШИМА: ВІД ФАЛЬШИВОМОНЕТНИЦТВА ДО КІБЕРШАХРАЙСТВА» В рамках проходження «Всесвітнього тижня грошей 2024» в ліцеї проведено освітній івент на тему: «Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства». Метою заходу... Детальніше

І ЗНОВУ П’ЯТНИЦЯ…

22-03-2024 Hits:48 Новини

  І ЗНОВУ П’ЯТНИЦЯ… І знову позитивні емоції та дитячий сміх у нашому закладі… Здобували професійні навички учні 3-Б класу (класний керівник Жупанин Б.Ф.) Іршавського ліцею №1   Детальніше

КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОФЕСІЇ КУХАР

22-03-2024 Hits:81 Новини

  КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОФЕСІЇ КУХАР 20 березня на базі КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР змагалися здобувачі професійної (професійно-технічної) освіти з професії кухар в рамках проведення ІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності... Детальніше

СУЧАСНІ ВИКЛИКИ У РОБОТІ ЗП(ПТ)О З НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ДОРОСЛОМУ НАСЕЛЕННЮ

21-03-2024 Hits:53 Новини

  СУЧАСНІ ВИКЛИКИ У РОБОТІ ЗП(ПТ)О З НАДАННЯ ОСВІТНІХ ПОСЛУГ ДОРОСЛОМУ НАСЕЛЕННЮ 20 березня 2024 року на базі нашого закладу освіти, відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, відбувся... Детальніше

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ ПОЕЗІЇ: «РІКИ НЕЗМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ»

21-03-2024 Hits:64 Новини

  НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ ПОЕЗІЇ: «РІКИ НЕЗМІННО ТЕЧУТЬ ДОДОМУ»           З 16 до 24 березня 2024 року проходить Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання поезії «Ріки незмінно течуть додому».          ... Детальніше

ТРАДИЦІЙНО П'ЯТНИЧНИЙ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

18-03-2024 Hits:59 Новини

  ТРАДИЦІЙНО П'ЯТНИЧНИЙ КУЛІНАРНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС Опановували професійні навички учні 2-А класу (класовод Оксана Дебрецені) Берегівського ліцею ім. Ф. Потушняка. Кожна дитина активно брала участь у процесі приготування піци та розфарбовуванні пряників. Після... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ «LIME. GOTOREAD!»

18-03-2024 Hits:77 Новини

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ФОТО ТА ВІДЕОРОБІТ «LIME. GOTOREAD!»    Книги – кораблі думок, що мандрують у часі і дбайливо несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління.    Здобувачі освіти нашого закладу освіти... Детальніше

ПІДГОТОВКА БАРНОЇ ВІТРИНИ

18-03-2024 Hits:69 Новини

  ПІДГОТОВКА БАРНОЇ ВІТРИНИ            Бармен - професія, яка з'явилась понад сто років тому. Назва професії походить від  англ. bar, що означає загородка, прилавок, стійка, які відгороджують продавця від покупця.  Здобувачі освіти групи №1 з... Детальніше

ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВА ЗУСТРІЧ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ»

15-03-2024 Hits:61 Новини

  ІНФОРМАЦІЙНО-ПРАВОВА ЗУСТРІЧ «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПУ ДО БЕЗОПЛАТНОЇ ПРАВНИЧОЇ ДОПОМОГИ» Сьогодні Україна виборює свою незалежність, свою державність, свій суверенітет на полях жахливої війни, розв’язаною країною-терористом. В контексті цих подій надзвичайно актуальним є формування у молодого поколінняактивної громадянської позиції... Детальніше

НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ

15-03-2024 Hits:73 Новини

  НАЙНІЖНІШІ ДЕСЕРТИ Бісквітні торти - це найніжніші десерти, які завоювали серця любителів солодощів по всьому світу. Це не просто солодощі, а справжнє мистецтво кулінарії, яке може радувати як очі, так і... Детальніше

УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ

14-03-2024 Hits:109 Новини

  УЧНІВСЬКИЙ БІЗНЕС-ХАБ Як показує практика, втілення в життя будь-яких проєктів потребує ініціативи. Так, найактивніші члени учнівського самоврядування стали зачинателями березневого бізнес-хабу. Для того, щоб втілити креативний задум у реальність, учасники освітнього... Детальніше

СМАЧНІ СТРАВИ ІЗ СУБПРОДУКТІВ

13-03-2024 Hits:42 Новини

  СМАЧНІ СТРАВИ ІЗ СУБПРОДУКТІВ                Кожен урок виробничого навчання є чимось особливим та цікавим для здобувачів освіти першого курсу групи №12 з професії «Кухар». Не був винятком і урок при вивченні... Детальніше

СОЛОДКА ПРОФЕСІЯ

13-03-2024 Hits:41 Новини

  СОЛОДКА ПРОФЕСІЯ           На уроці виробничого перший курс з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати тему: «Випікання та оздоблення пісочних тістечок. Фасування тістечок у коробки». Пісочне печиво завжди було одним із найпопулярніших... Детальніше

ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!

13-03-2024 Hits:74 Новини

  ОБИРАЙТЕ СВІЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!              12 березня 2024 року проведено профорієнтаційну роботу у гімназіях та ліцеі в селах Батрадь, Бакош, смт. Батьово. Майстрами виробничого навчання Наталією Блискун, Мирославою Маргітич, Світланою... Детальніше

НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ МАЙЖЕ ДОБІГАЄ КІНЦЯ

12-03-2024 Hits:45 Новини

  НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ МАЙЖЕ ДОБІГАЄ КІНЦЯ Сьогодні опановували професійні навички з формування хлібобулочних виробів В рамках проєкту Розвиток трудового потенціалу для України, Міжнародна Фундація Розвитку, Проєкт USAID "Економічна підтримка України"   Детальніше

НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ

11-03-2024 Hits:49 Новини

  НАВЧАННЯ ДЛЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ На базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання . Сьогодні в лабораторії закладу відпрацьовували тему "Формування та випікання кукурудзяного хліба" Звісно, крім здобуття професійних навичок... Детальніше

ПОЗИТИВНА П’ЯТНИЦЯ!!!

08-03-2024 Hits:52 Новини

  ПОЗИТИВНА П’ЯТНИЦЯ!!! Сьогодні вчилися готувати смаколики учні 1 Б класу ліцею ім. Т. Г. Шевченка з поглибленим вивченням англійської мови (класний керівник Мирослава Загарій) під керівництвом майстрів виробничого навчання Петричко Олени... Детальніше

ДЕНЬ П'ЯТИЙ

08-03-2024 Hits:82 Новини

ДЕНЬ П'ЯТИЙ КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання дорослого населення за напрямком хлібопекарського виробництва в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України, що реалізовує Міжнародна Фундація Розвитку за... Детальніше

ЧЕЛЕНДЖ ВІРШІВ З НАГОДИ 210 РІЧНИЦІ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА ШЕВЧЕНКА

08-03-2024 Hits:75 Новини

  ЧЕЛЕНДЖ ВІРШІВ З НАГОДИ 210 РІЧНИЦІ НАРОДЖЕННЯ ТАРАСА ГРИГОРОВИЧА ШЕВЧЕНКА Детальніше

ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ

08-03-2024 Hits:70 Новини

  ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ 7 березня відбулась поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти другого курсу групи №22 з професії «Кухар, офіціант, бармен». Успішно завершилась виробнича практика, виконані кваліфікаційні пробні роботи, написані виробничі характеристики... Детальніше

ОДНУ З ІНТЕГРОВАНИХ ПРОФЕСІЙ ОТРИМАНО

08-03-2024 Hits:67 Новини

  ОДНУ З ІНТЕГРОВАНИХ ПРОФЕСІЙ ОТРИМАНО      Виробнича практика на підприємствах ресторанного господарства у здобувачів освіти з професії «Офіціант, бармен» завершилася. Для отримання кваліфікації «Офіціант третього розряду» ще потрібно пройти два етапи... Детальніше

ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

08-03-2024 Hits:59 Новини

  ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА І мене в сім’ї великій, В сем’ї вольній, новій, Не забудьте пом’янути Незлим тихим словом.    Щорічно 9 та 10 березня, відповідно до дня народження і смерті, увесь світ, а особливо... Детальніше

ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ

07-03-2024 Hits:62 Новини

ДЕНЬ ЧЕТВЕРТИЙ В КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР триває навчання для дорослого населення в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України, що реалізовує Міжнародна Фундація Розвитку за сприяння Проєкт... Детальніше

МИСТЕЦТВО, НАРОДЖЕНЕ ВІЙНОЮ

07-03-2024 Hits:69 Новини

    МИСТЕЦТВО, НАРОДЖЕНЕ ВІЙНОЮ      6 березня 2024 року здобувачі освіти нашого закладу під керівництвом бібліотекаря відвідали презентацію виставки військових арт-обєктів «Мистецтво, народжене війною», яка проходила у холі Берегівської РВА.    Учні переглянули... Детальніше

КИПИТЬ РОБОТА У КУХНІ-ЛАБОРАТОРІЇ

06-03-2024 Hits:75 Новини

  КИПИТЬ РОБОТА У  КУХНІ-ЛАБОРАТОРІЇ Кухарі – веселі, творчі люди із почуттям гумору. Саме  такі навчаються у ліцеї за професією «Кухар». Всі  вони бажають навчатись новому, розвиватись у сфері громадського харчування, готувати... Детальніше

ВКЛОНІМОСЯ СВІТЛІЙ ПАМ'ЯТІ ПОЕТА

06-03-2024 Hits:96 Новини

  ВКЛОНІМОСЯ СВІТЛІЙ ПАМ'ЯТІ ПОЕТА Щовесни, коли тануть сніги,   І на рясті просяє веселка. Повні сил і живої снаги. Ми вшановуємо пам'ять Шевченка. Сьогоднішній урок-спогад, проведений із третьокурсниками ліцею, присвячений видатному українському поету та художнику Тарасу... Детальніше

ДЕНЬ ТРЕТІЙ НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ

06-03-2024 Hits:58 Новини

  ДЕНЬ ТРЕТІЙ НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ Сьогодні здобуття професійних навичок в приготуванні пшенично - житнього хліба у групі слухачів з числа дорослого населення в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України ... Детальніше

«НАЙРОЗУМНІШИЙ ЗА ТВОРЧІСТЮ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА»

05-03-2024 Hits:87 Новини

  «НАЙРОЗУМНІШИЙ ЗА ТВОРЧІСТЮ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА» Борітеся – поборете! Вам Бог помагає!         В рамках тижня «Шевченківський березень» у нашому закладі освіти відбулась інтелектуальна гра між учнями третіх курсів.         Участь брали 2... Детальніше

ПРИГОТУВАННЯ ТІСТЕЧКА «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ»

05-03-2024 Hits:78 Новини

  ПРИГОТУВАННЯ ТІСТЕЧКА «ПІСОЧНЕ КІЛЬЦЕ» Пісочне печиво є одним з найдавніших видів випічки. Ці ласощі почали готувати ще в 17 ст. на Сході. Пісочним печивом називається борошняний кондитерський виріб, виготовлений із значною... Детальніше

ДЕНЬ ДРУГИЙ В РАМКАХ ПРОЕКТУ РОЗВИТОК ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ УКРАЇНИ

05-03-2024 Hits:58 Новини

  ДЕНЬ ДРУГИЙ В РАМКАХ ПРОЕКТУ РОЗВИТОК ТРУДОВОГО ПОТЕНЦІАЛУ ДЛЯ УКРАЇНИ День другий в рамках проекту Розвиток трудового потенціалу для України, що реалізовує Міжнародна Фундація Розвитку за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка... Детальніше

РОЗПОЧАЛОСЯ НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ ЗА ЧАСТКОВОЮ КВАЛІФІКАЦІЄЮ З ПРОФЕСІЇ «ПЕКАР»

04-03-2024 Hits:91 Новини

  РОЗПОЧАЛОСЯ НАВЧАННЯ ДОРОСЛОГО НАСЕЛЕННЯ ЗА ЧАСТКОВОЮ КВАЛІФІКАЦІЄЮ З ПРОФЕСІЇ «ПЕКАР» В рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізовує ГО «Міжнародна Фундація Розвитку» за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України... Детальніше

«ЦВІТЕ ДИВОГРАЄМ ТАРАСОВЕ СЛОВО»

04-03-2024 Hits:72 Новини

  «ЦВІТЕ ДИВОГРАЄМ ТАРАСОВЕ СЛОВО»      Перші березневі дні щорічно пов’язані з іменем Тараса Григоровича Шевченка, його славою, його духом, його любов’ю до України.      З метою популяризації постаті геніального українського поета та... Детальніше

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬ…

01-03-2024 Hits:85 Новини

  ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ На засіданні методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування методист Марина Ролдугіна ознайомила майстрів виробничого навчання... Детальніше

ОБМІН ДОСВІДОМ РОБОТИ НА ВИСТАВЦІ МЕТОДИЧНИХ НАПРАЦЮВАНЬ

01-03-2024 Hits:109 Новини

  ОБМІН ДОСВІДОМ РОБОТИ НА ВИСТАВЦІ МЕТОДИЧНИХ НАПРАЦЮВАНЬ З 26 по 29 лютого в Центрі кар’єри ліцею проведено виставку методичних напрацювань педагогічних працівників закладу освіти. На меті проведення заходу - презентація напрацювань педагогів... Детальніше

РОБИМО З ЛЮБОВ'Ю ПРОФЕСІЙНО ТЕ, ЩО ВМІЄМО!

01-03-2024 Hits:56 Новини

  РОБИМО З ЛЮБОВ'Ю ПРОФЕСІЙНО ТЕ, ЩО ВМІЄМО! Тиждень був насичений (власне, як завжди), а закінчили ми його ось на такій позитивній ноті, завдяки співпраці з Ліцей імені Тараса Шевченка з поглибленим... Детальніше

ПРИГОТУВАННЯ ТА ОЗДОБЛЕННЯ ЗДОБНОГО ТІСТА

29-02-2024 Hits:95 Новини

  ПРИГОТУВАННЯ ТА ОЗДОБЛЕННЯ ЗДОБНОГО ТІСТА Здобувачі освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» продовжують вивчати технологію приготування здобного тіста на уроках виробничого навчання. Так і сьогодні майбутні пекарі з майстром виробничого... Детальніше

УСПІШНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ– ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ДОБРОБУТУ

28-02-2024 Hits:123 Новини

  УСПІШНИЙ ВИБІР ПРОФЕСІЇ– ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ДОБРОБУТУ Команда нашого закладу освіти у складі викладачів та майбутніх випускників провела профорієнтаційні зустрічі у двох Вилоцьких ліцеях та у Новосільській гімназії із випускниками 9-11-их класів. В цьому... Детальніше

ГОТУЄМО ТІСТЕЧКА…

27-02-2024 Hits:82 Новини

  ГОТУЄМО ТІСТЕЧКА… Бісквіти є невідємною частиною багатьох кондитерських виробів і тому, блискуча майстерність виробництва їх є необхідним елементом кондитерського мистецтва кожного майстра. У кондитерському виробництві є багато видів приготування бісквітів. На... Детальніше

ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД «КРИМ: 10 РОКІВ ОКУПАЦІЇ»

26-02-2024 Hits:58 Новини

  ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД «КРИМ: 10 РОКІВ ОКУПАЦІЇ» Бібліотекарем ліцею 26 лютого проведено просвітницький захід «Перегляд та обговорення документального фільму «Крим: 10 років окупації». Цей проєкт презентовано до 10-ї річниці захоплення півострова росією... Детальніше

ГОЛОДОМОР 1932-1933 РР.

26-02-2024 Hits:100 Новини

  ГОЛОДОМОР 1932-1933 РР. …У той рік і гілля, і коріння -                                                                      Все трощив буревій навкруги…                                                                      І стоїть ще й тепер Україна,                                                                      Як скорботна німа край могил… На сьогоднішньому уроці історії України здобувачі... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...
  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter