VT Animal - шаблон joomla Видео

 

korona virus 1 

 

b61616166d6f663751649da37058d1fb

_______________________________________________________________

b8d1a046843563daab4ec7ff72d857c8

 

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ ЗАПРОШУЄ САМЕ ВАС!

 

Ви в цьому році закінчили школу? Не знаєте, що робити далі? Постає питання про майбутню професію? Де і ким працювати?

Берегівський професійний ліцей сфери послуг запрошує саме Вас!

Чому саме ми?

-  Широкий вибір професій: кухар, пекар, кондитер, швачка, кравець, офіціант, бармен;

-  Безкоштовне навчання;

-  Забезпечення стипендією;

-  Сучасна матеріально – технічна база;

-  На базі ліцею діють спортивні секції, гуртки технічної творчості, художньої самодіяльності, бібліотека.

По закінченню ліцею отримаєте свідоцтво про повну загальну середню освіту, диплом кваліфікованого робітника та трудову книжку.

Для Вас завжди гостинно відчинені двері Берегівського професійного ліцею сфери послуг.

 

БЕРЕГІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ СФЕРИ ПОСЛУГ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

 

1. Майстри виробничого навчання з професій:

-Пекар, кондитер;

Кваліфікаційні вимоги:

Базова або неповна вища освіта відповідного напряму. Без вимог до стажу роботи. Наявність документа, що підверджує відповідну робітничу кваліфікацію. Стаж роботи майстром виробничого навчання у закладі освіти та знання угорської мови будуть перевагою.

      2.  Робітники:

- Робітники з комплексного обслуговування ( 2 чол.)

Прокоментувати:

Наші новини

МИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

02-12-2021 Hits:7 Новини

  МИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА   Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. В цей день людство згадує такі сучасні форми рабства, як торгівля людьми, сексуальна експлуатація, найгірші... Детальніше

ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗА СКАСУВАННЯ РАБСТВА

02-12-2021 Hits:9 Новини

  ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗА СКАСУВАННЯ РАБСТВА   Міжнародний день боротьби за скасування рабства відзначається щорічно 2 грудня у межах акції “16 днів проти насильства”. Дата обрана не випадково, саме 2 грудня 1949 року... Детальніше

ЗУПИНИМО СНІД РАЗОМ!

01-12-2021 Hits:16 Новини

  ЗУПИНИМО СНІД РАЗОМ!        З метою відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом з учасниками освітнього процесу проведено годину психолога на тему : «ВІЛ /СНІД – небезпека і профілактика ».      Захід... Детальніше

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

01-12-2021 Hits:19 Новини

  ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ   Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і... Детальніше

ВИВЧАЄМО СУБПРОДУКТИ

01-12-2021 Hits:9 Новини

  ВИВЧАЄМО СУБПРОДУКТИ   З кожним уроком виробничого навчання здобувачі освіти групи № 12 з професії «Кухар» відкривають для себе все більше нового та цікавого. Сьогодні ми ознайомилися із субпродуктами. Вивчивши види, класифікацію... Детальніше

ВИВЧЕННЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ ВИПІЧКИ

30-11-2021 Hits:11 Новини

  ВИВЧЕННЯ ІТАЛІЙСЬКОЇ ВИПІЧКИ    Відтепер улюблена лабораторія «Пекарів, кондитерів» пахне не тільки неймовірним ванільним ароматом, а й свіжою випічкою. Перед таким ароматом неможливо встояти, та й не треба! Бо саме тут, на... Детальніше

ОНЛАЙН ОЛІМПІАДИ НА ПЛАТФОРМІ «НА УРОК»

29-11-2021 Hits:15 Новини

  ОНЛАЙН ОЛІМПІАДИ НА ПЛАТФОРМІ «НА УРОК»   Вже вкотре проходять олімпіади на платформі «На урок» і наші здобувачі освіти є її учасниками. Цього разу йде мова про Олімпіаду «Осінь 2021». Загалом реєстрацію... Детальніше

ІНТЕРАКТИВНА ГРА «В СВІТІ ШОКОЛАДУ»

29-11-2021 Hits:16 Новини

  ІНТЕРАКТИВНА ГРА «В СВІТІ ШОКОЛАДУ»   В нашому закладі освіти завершення Тижня професійної (професійно-технічної освіти) проходить активно, тому що в інтерактивній грі змагалися здобувачі освіти перших курсів груп №12 «Кухар» та №13... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗАПАЛИ СВІЧКУ ПАМ’ЯТІ »

26-11-2021 Hits:20 Новини

  ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ЗАПАЛИ СВІЧКУ ПАМ’ЯТІ »   Щорічно, наприкінці листопада весь український народ схиляє свою голову та вшановує пам'ять жертв голодомору та політичних репресій. Наші здобувачі освіти теж не залишаються осторонь даних... Детальніше

СКОРБОТНА ДАНИНА ПАМ’ЯТІ

26-11-2021 Hits:43 Новини

  СКОРБОТНА ДАНИНА ПАМ’ЯТІ      Щороку у четверту суботу листопада в Україні відзначається День пам’яті жертв голодоморів. Величезний смуток, скорботу та біль визиває в серцях мільйонів людей ця страшна подія.    З... Детальніше

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

25-11-2021 Hits:21 Новини

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»        Щороку в Україні, як і всій Європі,  з 25 листопада по 10 грудня проходить  Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка  покликана в першу... Детальніше

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ – НЕВІД’ЄМНИЙ АТРИБУТ СВЯТКОВОГО СТОЛУ

25-11-2021 Hits:19 Новини

  ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ – НЕВІД’ЄМНИЙ АТРИБУТ СВЯТКОВОГО СТОЛУ   Ефектно та яскраво оформлені холодні закуски є невід’ємним атрибутом будь-якого столу, адже вони збуджують апетит і підвищують настрій. Їх називають в різних країнах аппетайзерами... Детальніше

ЧЕРВОНИЙ ОКСАМИТ

25-11-2021 Hits:21 Новини

  ЧЕРВОНИЙ ОКСАМИТ   Торт, який захоплює не лише своїм чудовим смаком а й яскравим забарвленням Red Velvet cake – «Червоний оксамит» є класикою американської кухні. Таку назву торт отримав не одразу, приставка... Детальніше

МАЙСТЕР КЛАС ВІД АМАТОРА

24-11-2021 Hits:22 Новини

  МАЙСТЕР КЛАС ВІД АМАТОРА   Сьогодні в нашому закладі освіти - насичений день, а саме, в усіх лабораторія та кабінетах вирує життя і має продовження Тиждень професійної (професійно-технічної) освіти. А в лабораторії для... Детальніше

БУТИ КУХАРЕМ – ЗАХОПЛЮЮЧЕ І ВІДПОВІДАЛЬНО

24-11-2021 Hits:19 Новини

  БУТИ КУХАРЕМ – ЗАХОПЛЮЮЧЕ І ВІДПОВІДАЛЬНО   Кухар — одна з найдавніших і вічно сучасна професія. Люди впродовж  всього свого життя три рази на добу віддають себе у владу представників однієї з... Детальніше

НАПІВФАБРИКАТИ З КОТЛЕТНОЇ МАСИ

23-11-2021 Hits:16 Новини

  НАПІВФАБРИКАТИ З КОТЛЕТНОЇ МАСИ   Вироби з котлетної маси з м’яса достатньо поширені в національній українській кухні. Вони є соковитими, поживними та добре засвоюються, адже м'ясо є важливим продуктом харчування, оскільки містить... Детальніше

ДЕНЬ ДРУГИЙ!!!!!!

23-11-2021 Hits:20 Новини

  ДЕНЬ ДРУГИЙ!!!!!!   В рамках проведення тижня професійної (професійно-технічної) освіти за сприянням Центру розвитку кар’єри здобувачі освіти вкотре мали змогу посплікуватись з власницею пекарні «Сонячний промінь»-Наталією Габор. Пані Наталія є одним з... Детальніше

ЕСТАФЕТА ПРОФЕСІЙНОЇ ЄДНОСТІ

22-11-2021 Hits:25 Новини

  ЕСТАФЕТА ПРОФЕСІЙНОЇ ЄДНОСТІ   З 22 по 26 листопада 2021 року в Україні проходить Всеукраїнський тиждень професійної освіти. Тиждень професійної освіти - це ще один привід нагадати, що представники робітничих професій вже... Детальніше

КИПИТЬ РОБОТА У КУХНІ-ЛАБОРАТОРІЇ

19-11-2021 Hits:22 Новини

  КИПИТЬ РОБОТА У КУХНІ-ЛАБОРАТОРІЇ                    Кухарі – веселі, творчі люди із почуттям гумору. Саме такі навчаються у ліцеї за професією «Кухар». Всі вони бажають... Детальніше

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОГО ЦИКЛУ

19-11-2021 Hits:13 Новини

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОГО ЦИКЛУ   18 листопада 2021 року відбулося засідання методичної секції викладачів природничо-математичного циклу (у режимі онлайн). Захід проходив у режимі онлайн за допомогою хмарної платформи Microsoft Teams. У ході... Детальніше

19 ЛИСТОПАДА - ЄДИНИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК "БЕЗПЕЧНА ДОРОГА ДОДОМУ"

19-11-2021 Hits:26 Новини

  19 ЛИСТОПАДА - ЄДИНИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК "БЕЗПЕЧНА ДОРОГА ДОДОМУ"   19 листопада у нашому закладі освіти у рамках Тижня безпеки дорожнього руху проведено виховні години зі здобувачами освіти І-ІІІ курсів. У ході... Детальніше

ЩОДО БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

18-11-2021 Hits:17 Новини

  ЩОДО БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ   18 листопада 2021 року в ході піготовки до проведення Національного уроку з безпеки дорожнього руху із здобувачами освіти групи №22з професії «Кухар» проведено інформаційну бесіду щодо необхідності... Детальніше

ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ В ПРОФЕСІЇ

18-11-2021 Hits:16 Новини

  ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ В ПРОФЕСІЇ   З учасниками освітнього процесу першого курсу за професією «Кухар» проведено тренінгове заняття на тему «Як досягти успіху у професії». Мета заняття –сформувати у здобувачів освіти уявлення про... Детальніше

ВОЛЕЙБОЛ - КОМАНДНА СПОРТИВНА ГРА

18-11-2021 Hits:16 Новини

  ВОЛЕЙБОЛ - КОМАНДНА СПОРТИВНА ГРА   Волейбол — неконтактний, комбінаційний вид спорту, де кожен гравець має свою спеціалізацію на майданчику. Найважливішими якостями для гравців у волейболі є стрибучість для можливості високо піднятися над... Детальніше

ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

17-11-2021 Hits:17 Новини

  ОНЛАЙН-ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ СУСПІЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН   16 листопада 2021 року проведено онлайн-засідання методичної секції викладачів суспільних дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Досвідом роботи з організації викладання суспільних дисциплін, використання сучасних освітніх технологій... Детальніше

ПИШНІ БУЛОЧКИ СІНАБОН

17-11-2021 Hits:15 Новини

  ПИШНІ БУЛОЧКИ СІНАБОН   Сьогодні здобувачі освіти групи № 13 «Пекар, кондитер» на уроці виробничого навчання вивчали тему: «Формування та остаточне вистоювання тістових заготовок».        Майстер виробничого навчання в основній частині уроку нагадала... Детальніше

ПИРІЖКИ - УЛЮБЛЕНА СТРАВА КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ

16-11-2021 Hits:8 Новини

  ПИРІЖКИ - УЛЮБЛЕНА СТРАВА КОЖНОГО УКРАЇНЦЯ   Напевно важко знайти когось, хто не любить пиріжків. Адже це смак дитинства майже кожного українця. Найбільш смачні, як на мене, печені пиріжки з тушкованою квашеною... Детальніше

ТРИВАЄ ВСЕУКРАЇНСЬКА ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДА «НА УРОК»

16-11-2021 Hits:22 Новини

  ТРИВАЄ ВСЕУКРАЇНСЬКА ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДА «НА УРОК».      Інтернет-олімпіада «На Урок» — цікавий інтерактив для учня та зручний інструмент контролю його знань для викладача. Це повторення навчального матеріалу вивченого минулого року та... Детальніше

ІНФОРМАЦІЙНА ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ

15-11-2021 Hits:18 Новини

  ІНФОРМАЦІЙНА ГОДИНА СПІЛКУВАННЯ   На порозі до фінального кроку, тобто складання державної підсумкової атестації у формі ЗНО, заступник директора з навчально-виховної роботи – Бабіта О.Ю. провела інформаційну годину спілкування зі здобувачами освіти... Детальніше

РОЛЛИ – ЦЕ СМАЧНО

15-11-2021 Hits:16 Новини

  РОЛЛИ – ЦЕ СМАЧНО      Незвичний урок виробничого навчання відбувся у групі №32 «Кухар» за темою : «Холодні страви та закуски з м'яса, риби та субпродуктів». Здобувачі освіти готували не зовсім традиційні страви... Детальніше

ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ

15-11-2021 Hits:20 Новини

  ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ   На меті гурткової роботи з фізичної культури нашого закладу освіти є систематичні заняття спортом сучасної молоді для формування позитивних якостей, а саме, самовідданості, наполегливості, завзятості, самоконтролю, дисципліни, працелюбства, потреби... Детальніше

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ «ТИЖНЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ»

12-11-2021 Hits:18 Новини

  ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ «ТИЖНЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ»           З 8 по 12 листопада в нашому ліцеї проходив предметний тиждень української мови та літератури під назвою «Світ українського слова». Викладачі - предметники... Детальніше

ЖИВЕ СЛОВО ШЕВЧЕНКОВЕ

12-11-2021 Hits:15 Новини

  ЖИВЕ СЛОВО ШЕВЧЕНКОВЕ      У нашому закладі освіти відбувся і етап хіi міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені тараса шевченка.    загалом конкурс шевченка користується високою популярністю, а в нашому... Детальніше

ШКОЛА МАЙСТРА- ПОЧАТКІВЦЯ

12-11-2021 Hits:15 Новини

  ШКОЛА МАЙСТРА- ПОЧАТКІВЦЯ   11 листопада у режимі онлайн відбулося чергове заняття Школи майстра-початківця. У ході роботи розглянуто такі питання: типи уроків виробничого навчання, форми і методи навчання, формулювання триєдиної мети уроку... Детальніше

ОХОРОНА ПРАЦІ. ВІДПОВІДІ НА АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ.

11-11-2021 Hits:17 Новини

  ОХОРОНА ПРАЦІ. ВІДПОВІДІ НА АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ.   11 листопада 2021 року відбулася робоча зустріч педагогічного колективуБерегівського професійного ліцею сфери послуг із головним державним інспектором відділу нагляду в АПК та СКС на транспорті... Детальніше

РАЗОМ - МИ СИЛА

11-11-2021 Hits:17 Новини

  РАЗОМ - МИ СИЛА   На даний момент, існує 4 якості, які характеризують хорошого працівника. До них відносять: адаптація до нових умов, професіоналізм, знання декількох мов та вміння працювати в команді. На... Детальніше

ПІЦА – УЛЮБЛЕНА СТРАВА В УСЬОМУ СВІТІ

11-11-2021 Hits:18 Новини

  ПІЦА – УЛЮБЛЕНА СТРАВА В УСЬОМУ СВІТІ   Здобувачі освіти групи №23 з професії "Пекар, кондитер" на уроках виробничого навчання продовжують вивчати тему «Приготування дріжджового тіста безопарним способом та виробів з нього»... Детальніше

ЗВУЧИ, МОЯ МОВО ЧАРІВНА

10-11-2021 Hits:25 Новини

  ЗВУЧИ, МОЯ МОВО ЧАРІВНА   Українська мова змістом, багатством, глибиною й різноманітністю переживань, красою й мелодійністю посідає одне з перших місць серед мов народів світу. Саме вона підтримує свідомість національної єдності українського... Детальніше

УРОК ПОШИРЕННЯ МЕХАНІЧНИХ КОЛИВАНЬ У ПРУЖНОМУ СЕРЕДОВИЩІ

10-11-2021 Hits:12 Новини

  УРОК ПОШИРЕННЯ МЕХАНІЧНИХ КОЛИВАНЬ У ПРУЖНОМУ СЕРЕДОВИЩІ   У групі №33 з професії «Пекар, кондитер» сьогодні відбувся урок на тему: «Поширення механічних коливань у пружному середовищі», де здобувачі освіти змогли розвинути образне... Детальніше

«СВІТ УКРАЇНСЬКОГО СЛОВА»

10-11-2021 Hits:16 Новини

  «СВІТ УКРАЇНСЬКОГО СЛОВА»           Відомий український педагог Василь Сухомлинський писав: «Мова – це віконця, через які людина бачить світ. Багата мова – багатий духовний світ, розвинуте почуття краси слова – велика моральна... Детальніше

СМАЧНО, СИТНО І ДУЖЕ ШВИДКО

10-11-2021 Hits:16 Новини

  СМАЧНО, СИТНО І ДУЖЕ ШВИДКО   Будь яка випічка має бути не тільки смачною та свіжою, а й тішити око. Пишні булочки, повітряне тісто з рум’яною скоринкою і тонким ароматом – це смачно... Детальніше

ХХІІ МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

09-11-2021 Hits:18 Новини

  ХХІІ МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА      Саме у День української писемності та мови 9 листопада 2021 року відбувся ХХІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика... Детальніше

СЛІДОМ ЗА ПАМ’ЯТТЮ

09-11-2021 Hits:32 Новини

  СЛІДОМ ЗА ПАМ’ЯТТЮ   Сьогодні тисячі прихильників української мови взяли участь у традиційномуВсеукраїнськомурадіодиктанті національної єдності.   Диктант щорічно проводять до Дня української писемності та мови, в ньому беруть участь українці всього світу. Учнівський... Детальніше

ПОЕТИЧНИЙ ФЛЕШМОБ «МОВА ЄДНАННЯ» ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ

09-11-2021 Hits:39 Новини

  ПОЕТИЧНИЙ ФЛЕШМОБ «МОВА ЄДНАННЯ» ДО ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ПИСЕМНОСТІ ТА МОВИ        День української писемності та мови – державне свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. Цього ж дня ми вшановуємо... Детальніше

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «ВЧИМОСЯ КОНТРОЛЮВАТИ ЕМОЦІЇ»

08-11-2021 Hits:15 Новини

  ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ «ВЧИМОСЯ КОНТРОЛЮВАТИ ЕМОЦІЇ»   З учасниками освітнього процесу першого курсу за професією «Пекар,кондитер» проведено тренінгове заняття на тему «Вчимося контролювати емоції» Метою заняття навчити здобувачів освіти розрізняти, називати, виражати і контролювати... Детальніше

ПРОДОВЖУЄМО ОПАНОВУВАТИ КУХАРСЬКУ МАЙСТЕРНІСТЬ

08-11-2021 Hits:20 Новини

  ПРОДОВЖУЄМО ОПАНОВУВАТИ КУХАРСЬКУ МАЙСТЕРНІСТЬ.      З давніх - давен українська кухня відома своєю   різноманітністю та високими смаковими якостями. Вона цікава, розмаїта та смачна.  На чергових уроках виробничого навчання здобувачі освіти з професії... Детальніше

БИТВА ЗА ДНІПРО

08-11-2021 Hits:14 Новини

  БИТВА ЗА ДНІПРО      6 листопада 1943 року радянські війська в ході Київської наступальної операції визволили від німецько-фашистських загарбників столицю України - місто Київ. Ця великомасштабна операція стала центральною подією в... Детальніше

НАДАННЯ ДОПОМОГИ НА ЕТАПІ ПІД ВОГНЕМ.

05-11-2021 Hits:17 Новини

  НАДАННЯ ДОПОМОГИ НА ЕТАПІ ПІД ВОГНЕМ.     Сьогодні на уроці Зихисту України у групі №33 за професією «Пекар, кондитер» вивчали як надати домедичну допомогу пораненим на етапі під вогнем.  У червоній зоні... Детальніше

ПОЧЕСНА ПРОФЕСІЯ

05-11-2021 Hits:18 Новини

  ПОЧЕСНА ПРОФЕСІЯ      Професія пекаря цікава і почесна , вона поширена усюди і потрібна всім. Асортимент хлібобулочних виробів, що випікає пекар, широкий і різноманітний. На сьогоднішньому уроці виробничого навчання здобувачі освіти... Детальніше

НАРКОТИКИ - ЦЕ НЕ ГРА

05-11-2021 Hits:17 Новини

  НАРКОТИКИ - ЦЕ НЕ ГРА   Для здобувачів освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» проведена година спілкування «Наркотики та їх наслідки» задля привернення уваги до проблеми сьогодення. Підлітків легше всього спонукати... Детальніше

ОРГАНІЗАЦІЯ АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗП(ПТ)О У 2021/2022 Н.Р.

05-11-2021 Hits:19 Новини

  ОРГАНІЗАЦІЯ АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗП(ПТ)О У 2021/2022 Н.Р.   4 листопада відбувся семінар (у режимі онлайн) для методистів, відповідальних секретарів атестаційних комісій ЗП(ПТ)О із питань атестації педпрацівників у 2022 р. Ліна Войченко... Детальніше

ОСНОВНІ АСПЕКТИ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ З ПРОФЕСІЇ «ОФІЦІАНТ, БАРМЕН»

04-11-2021 Hits:28 Новини

  ОСНОВНІ АСПЕКТИ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ З ПРОФЕСІЇ «ОФІЦІАНТ, БАРМЕН»   У Центрі кар’єри проведено робочу конференцію із здобувачами освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» за темою:«Основні аспекти дуальної форми навчання». Заступник... Детальніше

КРЕМ –ОСНОВНИЙ ОЗДОБЛЮВАЧ КОНДИТЕРСЬКИХ «ШЕДЕВРІВ»

04-11-2021 Hits:24 Новини

  КРЕМ –ОСНОВНИЙ ОЗДОБЛЮВАЧ КОНДИТЕРСЬКИХ «ШЕДЕВРІВ»               Дедалі з більшим захопленням учні  групи 23 «Б» «Пекар –кондитер» заглиблюються у вивченні своєї творчої професії. Вони  проявляють свої мистецькі здібності при приготуванні кондитерських виробів ... Детальніше

ФУТБОЛ - ПОТУЖНИЙ ЗАСІБ ЗАЛУЧЕННЯ МОЛОДІ ДО АКТИВНИХ ЗАНЯТЬ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ ТА СПОРТОМ.

03-11-2021 Hits:25 Новини

  ФУТБОЛ - ПОТУЖНИЙ ЗАСІБ ЗАЛУЧЕННЯ МОЛОДІ ДО АКТИВНИХ ЗАНЯТЬ ФІЗИЧНОЮ КУЛЬТУРОЮ ТА СПОРТОМ.   Серед багаточисельних видів спорту, які культивуються в системі фізичного виховання України футбол займає одне з провідних місць. Важко... Детальніше

НАПІВФАБРИКАТИ

03-11-2021 Hits:21 Новини

  НАПІВФАБРИКАТИ   Вивчаючи тему «Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів», здобувачі освіти групи № 12 з професії «Кухар» освоїли основні способи обробки риби, навчилися готувати рибну котлетну масу та приступили до приготування... Детальніше

ОФІЦІАНТ - ЦЕ ОБЛИЧЧЯ БУДЬ-ЯКОГО РЕСТОРАНУ

03-11-2021 Hits:20 Новини

  ОФІЦІАНТ - ЦЕ ОБЛИЧЧЯ БУДЬ-ЯКОГО РЕСТОРАНУ   Офіціант - одна з найбільш масових професій. Один з основних обов'язків офіціанта - зустрічати відвідувачів і отримувати від них замовлення. Офіціант задовго до того, як прийдуть відвідувачі... Детальніше

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ

01-11-2021 Hits:30 Новини

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ     На засіданні методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання професій громадського харчування методист Ролдугіна М.В. ознайомила майстрів виробничого навчання, які атестуватимуться у 2021-2022 н.р. вперше з нормативними документами... Детальніше

ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ФІЗИКИ

01-11-2021 Hits:31 Новини

  ПРО ПРОВЕДЕННЯ ТИЖНЯ ФІЗИКИ   Освіта відіграє важливу роль у формуванні загальної культури підростаючого покоління, його світогляду, сприяє естетичному вихованню здобувачів освіти, розумінню краси навколишнього світу, розвиває уяву, просторове, аналітичне та логічне... Детальніше

«ВМІННЯ І НАВИЧКИ, ЯКИМИ Я ВОЛОДІЮ».

29-10-2021 Hits:22 Новини

  «ВМІННЯ І НАВИЧКИ, ЯКИМИ Я ВОЛОДІЮ».        В центрі розвитку кар’єри практичним психологом проведено заняття з учасниками освітнього процесу за професією «Офіціант,бармен» на тему: «Вміння і навички, якими я володію».        Проведене... Детальніше

ФІЗИКА У ПРОФЕСІЇ КУХАРЯ

29-10-2021 Hits:50 Новини

  ФІЗИКА У ПРОФЕСІЇ КУХАРЯ   На виховному заході «Фізика у професії кухаря», який проведено із здобувачами освіти групи №22, викладач Олена Коноплін узагальнювала й систематизувала знання учнів з молекулярної фізики, демонструючи зв'язок... Детальніше

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
"Кухар"
детально...
"Маляр; штукатур"
детально...
"Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування"
детально...
"Офіціант; бармен"
детально...
"Швачка; кравець"
детально...
"Пекар; кондитер"
детально...

Про нас

Берегівський професійний ліцей сфери послуг має багате минуле та великий потенціал в майбутньому.
детальніше>>
student

Абітурієнтам. Правила прийому.

Про те, що необхідно для вступу до закладу (вимоги, перелік необхідних докуметів) дізнайтесь тут!
Детальніше

Ми в соціальній мережі!

Ми сучасні, та йдемо "в ногу" з часом. Тому нас можна знайти й в соціальних мережах.
Детальніше 

Наші досягнення

Про досягнення, та нагороди нашого закладу, працівників та учнів дізнайтесь тут!
Детальніше 

  • VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
    VTEM skitter
  • VTEM skitter
    VTEM skitter