VT Animal - шаблон joomla Видео

ВІВТОРОК 30.03.21

УРОКИ БРИТВАК В.Ю.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMTY4ODkyMTc1 h766pd7

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

УРОКИ АЛФЕЛДІЙ Т.М.

1 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MTgx puoceye

 

СЕРЕДА 24.03.21

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

 

ВІВТОРОК 23.03.21

УРОКИ БРИТВАК В.Ю.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMTY4ODkyMTc1 h766pd7

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

УРОКИ АЛФЕЛДІЙ Т.М.

1 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MTgx puoceye

СЕРЕДА 17.03.21

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

УРОКИ АЛФЕЛДІЙ Т.М.

1 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxNzAzMTI5MTgx puoceye

ВІВТОРОК 16.03.21

 

УРОКИ БРИТВАК В.Ю.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMTY4ODkyMTc1 h766pd7

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

 

 СЕРЕДА 10.03.21

ПЛАН УРОКУ

Виробничого     навчання

Тема програми 1 Вступ. Безпека праці та пожежна   безпека. Вимоги до бармена.                                                                                                         

Тема уроку:Вимоги до бармена .Загальна характеристика бармена. Організація робочого місця бармена.

Мета уроку:Інструктаж безпеки праці в навчальних майстернях. Вимоги на робочих місцях

Виховна мета:культура обслуговування бармена , вічливість ,тактовність                                                                                                         

Місце проведення: клас – лабораторія                                                       

Матеріально-технічне і дидактичне забезпечення уроку

Підручники, плакати, інструкції бармена

Хід уроку

І. Організаційний момент:

     1. Привітання, перевірка   наявності     учнів.

     2. Перевірка   зовнішнього       вигляду       учнів.

     3. перевірка готовності робочих місць до початку роботи

ІІ. Вступний інструктаж

  1. 1.Ознайомлення з темою та метою уроку
  2. 2.Пояснення нового матеріалу.  

Бармен - це людина, яка працює за барною стійкою, відповідно до правил та атмосфери закладу. Він вітає, інформує, дає поради споживачам, приймає і виконує їх замовлення.Два принципових стимули, які мотивують його поведінку, - це рентабельність бару і задоволення споживача. Бармен слідкує за тим, щоб напої, які подаються ним або його підопічними, відповідали смаку споживача, а також правилам гігієни і безпеки та були приготовані й подані відповідно до стилю та в дусі закладу.Він слідкує за запасами напоїв, вирішує питання закупівлі продуктів і обладнання, а також підтримання його в робочому стані. Крім того, бармен контролює касові операції і бере участь у складанні карти бару.Він має слідкувати за розміщенням на полицях пляшок та аксесуарів, здійснює контроль за зовнішнім виглядом своїх підопічних і чистотою обладнання. Бармен перевіряє запаси посуду, слідкує за відкриттям і закриттям приміщення, проводить інвентаризацію і багато іншого. Але в дійсності сфера роботи бармена значно варіюється від одного бару до іншого і залежить найчастіше від ступеня довіри до нього його директора. Незалежно від цього він повинен добре знати правила подавання напоїв і як поводитися з барними аксесуарами та інструментами. Йому необхідно добре володіти усіма комбінаціями класичних коктейлів, їх пропорціями і варіантами, а також фірмовими коктейлями закладу. Для його роботи потрібне знання напоїв, що допоможе при закупівлях, зустрічах з постачальниками, а також при складанні карти бару.Бармен повинен працювати швидко, без помилок і завжди ввічливо поводитися зі споживачами.Він має бути чесною і порядною людиною, не вживати спиртне під час роботи, але знати смак напоїв, які пропонує, щоб зробити правильний вибір у разі незвичайного замовлення.Бармен зобов'язаний завжди бути в чистому одязі і начищеному взутті. В його кишенях не повинно бути речей, які деформують їх. Руки мають бути у повному порядку, і взагалі він повинен слідкувати за своєю зовнішністю. Бармену не слід надягати багато прикрас

  1. 3.Закріплення викладеного матеріалу

ІІІ. Потоковий   інструктаж

І. Самостійна робота учнів

ІІ. Завдання   учнів

-        Ознайомлення з класом-лабораторією

-        Ознайомлення з вимогами до бармена

-        Оорганізовувати робоче місце бармена у торговому залі за барною стійкою

-                                                                                                                         

ІІІ. Обхід   робочих місць :

Перший обхід: первірити  підготовку навчальних місць

Другий     обхід:перевірити чи всі учні приступили до роботи, чи немає організаційних труднощів

Третій     обхід:перевірити правильність виконання прийомів, дотримання т/б, дотримання санітарних правил

ІV. Заключнийінструктаж

1. Зробити аналіз роботи за день.

2. Визначення помилок яких можуть допускати учні

3. Розібрати допущені   помилки,вказавши причини.

4. Оголосити   оцінки.

5. Прибирання класу-лабораторії

                                                

V. Домашнє завдання:конспект, описати роботу бармена на підприємствах

Майстер в/н:                               Блискун Н.М

ВІВТОРОК 10.11.20

УРОКИ БРИТВАК В.Ю.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMTY4ODkyMTc1 h766pd7

zoom

4740171463

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

ПОНЕДІЛОК 09.11.20

 

УРОКИ БРИТВАК В.Ю.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMTY4ODkyMTc1 h766pd7

 

zoom

 

4740171463

 

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

 

ВІВТОРОК 03.11.20

 

УРОКИ БРИТВАК В.Ю.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMTY4ODkyMTc1 h766pd7

 

zoom

4740171463

 

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

 

ПОНЕДІЛОК 02.11.20

 

 УРОКИ БРИТВАК В.Ю.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMTY4ODkyMTc1 h766pd7

zoom

4740171463

 

УРОКИ БЛИСКУН Н.М.

1 група https://classroom.google.com/u/0/c/MjAxMjQ3MDA5Njc3 23dym7y

Прокоментувати: