ЧЕТВЕР 21.04.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
СЕРЕДА 20.04.2022
Біологія 09.00-09.40
Історія України 10.00-10.40
Зарубіжна література 11.00-11.40
Фізична культура | f7qz2x6 |
Біологія | 4csxoq4 |
Зарубіжна література (2) | akxlocj |
Історія України | bc6gjcz |
Громадянська освіта | kqtbaoz |
Географія | nz6awrq |
Хімія | 4csxoq4 |
ВІВТОРОК 19.04.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
П'ЯТНИЦЯ 15.04.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ЧЕТВЕР 14.04.2022
Громадянська освіта 09.00-09.40
Хімія 10.00-10.40
Фізкультура 11.00-11.40
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Зарубіжна література | akxlocj |
Хімія | 4csxoq4 |
Громадянська освіта | kqtbaoz |
географія | nz6awrq |
Всесвітня історія | xhep4v2 |
СЕРЕДА 13.04.2022
Біологія 09.00-09.40
Сировина ы матерыали 10.00-10.40
Технологія 11.00-11.40
Захист України/ Мікробіологія (Кополовець) | 4csxoq4 |
Фізика і астрономія | m5pfgbn |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) | h5a74fk |
Устаткування | ubufyk7 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Біологія | 4csxoq4 |
ВІВТОРОК 12.04.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 11.04.2022
Технологія 09.00-09.40
Фізкультура 10.00-10.40
Устаткування 11.00-11.40
Історія України | bc6gjcz |
Математика | myb3fiq |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
П'ЯТНИЦЯ 08.04.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ЧЕТВЕР 07.04.2022
Всесвітня 09.00-09.40
Зарубіжна 10.00-10.40
Фізкультура 11.00-11.40
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Зарубіжна література | akxlocj |
Хімія | 4csxoq4 |
Громадянська освіта | kqtbaoz |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
СЕРЕДА 06.04.2022
Біологія 09.00-09.40
Фізкультура 10.00-10.40
Технологія 11.00-11.40
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізика і астрономія | m5pfgbn |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) | h5a74fk |
Устаткування | ubufyk7 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Біологія | 4csxoq4 |
ВІВТОРОК 05.04.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 04.04.2022
Технологія 09.00-09.40
Фізкультура 10.00-10.40
Устаткування 11.00-11.40
Психолог 12.00-12.40
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/
Meeting ID: 838 616 9937
Passcode: N3rbWZ
Історія України | bc6gjcz |
Математика | myb3fiq |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
П'ЯТНИЦЯ 01.04.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ЧЕТВЕР 31.03.2022
Географія 09.00-09.40
Хімія 10.00-10.40
Всесвітня 11.00-11.40
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Зарубіжна література | akxlocj |
Хімія | 4csxoq4 |
Громадянська освіта | kqtbaoz |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
СЕРЕДА 30.03.2022
Устаткування 09.00-09.40
Технологія 10.00-10.40
Мікробіологія 11.00-11.40
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізика і астрономія | m5pfgbn |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) | h5a74fk |
Устаткування | ubufyk7 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Біологія | 4csxoq4 |
ВІВТОРОК 29.03.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 28.03.2022
Технологія 09.00-09.40
Фізкультура 10.00-10.40
Устаткування 11.00-11.40
Історія України | bc6gjcz |
Математика | myb3fiq |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
П'ЯТНИЦЯ 25.03.2022
Інформатика 09.00-09.40
Іноземна 10.00-10.40
Устаткування 11.00-11.40
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Устаткування(3) | ubufyk7 |
Іноземна мова | uesfnbs |
Інформатика | jxwcvx3 |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
ЧЕТВЕР 24.03.2022
Всесвітня історія 09.00-09.40
Хімія 10.00-10.40
Українська література 11.00-11.40
Українська література | vwi3bus |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Зарубіжна література | akxlocj |
Хімія | 4csxoq4 |
Громадянська освіта | kqtbaoz |
СЕРЕДА 23.03.2022
Устаткування 09.00-09.40
Біологія 10.00-10.40
Українська мова 11.00-11.40
Українська мова підгрупа А | ojvxrve |
Українська мова підгрупа Б | 6xsiega |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізика і астрономія | m5pfgbn |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування | ubufyk7 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Біологоія | 4csxoq4 |
ВІВТОРОК 22.03.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 21.03.2022
Математика 9.00-9.40
ід 7535043304
пароль 456302
фізична культура 10.00-10.40
Ирина Андр приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Zoom meeting invitation - Zoom Meeting Ирина Андр
Время: 17 мар. 2022 10:00 AM Киев
Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/85615097754?pwd=TThEVmR0cXBGa3l4TitoRk9WODB6QT09
Идентификатор конференции: 856 1509 7754
Код доступа: thp31
Історія України | bc6gjcz |
Математика | myb3fiq |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Інформатика | jxwcvx3 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
П'ЯТНИЦЯ 18.03.2022
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(3) | ubufyk7 |
Іноземна мова | uesfnbs |
Інформатика | jxwcvx3 |
ЧЕТВЕР 17.03.2022
Українська література 9.00-9.40
Пользователь Zoom приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Конференция Zoom Пользователь Zoom
Время: 17 мар. 2022 09:00 AM Europe/Uzhgorod
Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/85815032125?pwd=NUR3MHpOdXVoU1BKYVlqbUFzcGlqdz09
Идентификатор конференции: 858 1503 2125
Код доступа: eR6dqJ
Українська література | vwi3bus |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Зарубіжна література | akxlocj |
Громадянська освіта | kqtbaoz |
Хімія | 4csxoq4 |
СЕРЕДА 16.03.2022
Zoom
Укр. мова 9.00-9.40
Пользователь Zoom приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.
Тема: Конференция Zoom Пользователь Zoom
Время: 16 мар. 2022 09:00 AM Europe/Uzhgorod
Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/82633516869?pwd=STJtbTVIUCtsaGdmbUlIQ1lQdCtoUT09
Идентификатор конференции: 826 3351 6869
Код доступа: R1DB8X
Математика 11.00-11.40
ід 7535043304
пароль 456302
Українська мова підгрупа А | ojvxrve |
Українська мова підгрупа Б | 6xsiega |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізика і астрономія | m5pfgbn |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
ВІВТОРОК 15.03.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 14.03.2022
Історія України | bc6gjcz |
Математика | myb3fiq |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Інформатика | jxwcvx3 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) | h5a74fk |
П'ЯТНИЦЯ 18.02.2022
Громадянська освіта | kqtbaoz |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(3) | ubufyk7 |
ЧЕТВЕР 17.02.2022
Українська література | vwi3bus |
Іноземна мова | uesfnbs |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Зарубіжна література | akxlocj |
СЕРЕДА 16.02.2022
Українська мова підгрупа А | ojvxrve |
Українська мова підгрупа Б | 6xsiega |
Захист України/ Мікробіологія(2) | 4csxoq4 |
Фізика і астрономія | m5pfgbn |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
ВІВТОРОК 15.02.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 14.02.2022
Історія України | bc6gjcz |
Математика | myb3fiq |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Інформатика(2) | jxwcvx3 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
П'ЯТНИЦЯ 11.02.2022
Історія України | bc6gjcz |
Громадянська освіта | kqtbaoz |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
ЧЕТВЕР 10.02.2022
Громадянська освіта | kqtbaoz |
Математика | myb3fiq |
Хімія | 4csxoq4 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Психологічна допомога | 47al7vf |
Зарубіжна література | akxlocj |
СЕРЕДА 09.02.2022
Українська мова підгрупа А | ojvxrve |
Українська мова підгрупа Б | 6xsiega |
Іноземна мова | uesfnbs |
Математика | myb3fiq |
Біологоія | 4csxoq4 |
Фізика і астрономія(2) | m5pfgbn |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Устаткування | ubufyk7 |
Психологічна допомога | 47al7vf |
ВІВТОРОК 08.02.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 07.02.2022
Українська література | vwi3bus |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Інформатика(2) | jxwcvx3 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
П'ЯТНИЦЯ 04.02.2022
Історія України | bc6gjcz |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) | h5a74fk |
Устаткування(2) | ubufyk7 |
ЧЕТВЕР 03.02.2022
Українська література | vwi3bus |
Іноземна мова | uesfnbs |
Хімія | 4csxoq4 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) | h5a74fk |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Зарубіжна література | akxlocj |
СЕРЕДА 02.02.2022
Українська мова підгрупа А | ojvxrve |
Українська мова підгрупа Б | 6xsiega |
Математика | myb3fiq |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2ур) | h5a74fk |
Устаткування | ubufyk7 |
Біологія/мікробіологія(2) | 4csxoq4 |
ВІВТОРОК 01.02.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 31.01.2022
Інформатика | jxwcvx3 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Устаткування(4ур) | ubufyk7 |
П'ЯТНИЦЯ 28.01.2022
Українська література | vwi3bus |
Математика | myb3fiq |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Устаткування(3) | ubufyk7 |
ЧЕТВЕР 27.01.2022
Історія України | bc6gjcz |
Хімія | 4csxoq4 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина (2Ур) | h5a74fk |
Зарубіжна література |
akxlocj |
Фізична культура | f7qz2x6 |
СЕРЕДА 26.01.2022
Українська мова підгрупа А | ojvxrve |
Українська мова підгрупа Б | 6xsiega |
Іноземна мова | uesfnbs |
Математика | myb3fiq |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
Фізична культура | f7qz2x6 |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
Устаткування | ubufyk7 |
ВІВТОРОК 25.01.2022
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
П'ЯТНИЦЯ 24.12.21
Іноземна мова | uesfnbs | |
Фізична культура | f7qz2x6 | |
Фізика і астрономія | m5pfgbn | |
Устаткування | ubufyk7 |
ЧЕТВЕР 23.12.21
Українська література | vwi3bus | |
Іноземна мова | uesfnbs | |
Математика | myb3fiq | |
Фізична культура | f7qz2x6 | |
Інформатика | jxwcvx3 | |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk |
СЕРЕДА 22.12.21
Українська мова підгрупа А | ojvxrve | |
Українська мова підгрупа Б | 6xsiega | |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk | |
Математика | myb3fiq | |
Математика | myb3fiq | |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 |
ВІВТОРОК 21.12.21
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ
ПОНЕДІЛОК 20.12.21
Математика | myb3fiq | |
Історія України | bc6gjcz | |
Математика | myb3fiq | |
Фізична культура | f7qz2x6 | |
Інформатика | jxwcvx3 | |
Устаткування | ubufyk7 |
ВІВТОРОК 26.10.21
План уроку
Виробничого навчання
Модуль ПКР-2.1. Випікання хліба і хлібобулочних виробів у навчально – виробничій лабораторії.
Тема 2. Приготування опари та тіста.
Тема уроку 2.4. Визначення готовності опари та тіста.
Пояснення нового матеріалу
Приготування опарного тіста.
Опарний спосіб приготування тіста використовується для виробів з великою кількістю здоби і складається з двох стадій:
- Приготування опари;
- Замішування опарного тіста ( на повністю вибродженій опарі)
Для приготування опари беруть 60% норми рідини (молока або води), 40% борошна, 4% цукру і дріжджі. У підігріту до 35—40°С рідину додають розведені в теплій воді і проціджені дріжджі, цукор, всипають просіяне борошно і перемішують. Тісто повинно мати консистенцію густої сметани і температуру 27—29°С. Поверхню опари посипають тонким шаром борошна, діжу накривають кришкою і ставлять у тепле місце (35—40°С) на 2 год. для бродіння. У процесі бродіння опара збільшується в об'ємі у 2—2,5 раза, на всій поверхні з'являються бульбашки, які лопаються. Готовність опари визначають за зовнішніми ознаками бродіння починає сповільнюватися, бульбашок на поверхні стає менше, опара осідає.
У готову опару додають решту рідини з розчиненими сіллю і цукром, меланж або яйця, добре перемішують, всипають решту борошна і замішують 10—15хв. Перед закінченням замішування додають розтоплений маргарин.
Діжу закривають кришкою або тканиною і залишають в теплому місці на 2—3 год. для бродіння. При цьому обминають його 2—3 рази.
Готовність опари визначається за такими зовнішніми ознаками;
- бродіння уповільнюється;
- бульбашок на поверхні зявляється менше;
- поверхня стає зморшкувата;
- при легкому натисканні опара осідає.
Питання для закріплення нового матеріалу:
1. Із яких стадій складається приготування опарного тіста ?
2. Як готується опара?
3. Чому в опару не додають сіль ?
4. Як визначити готовність опари?
Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично замісити дріжджове опарне тісто.
Відеоролик за посиланням.
Українська мова підгрупа А | ojvxrve | |
Українська мова підгрупа Б | 6xsiega | |
Українська література | vwi3bus | |
Іноземна мова | uesfnbs | |
Історія України | bc6gjcz | |
Громадянська освіта | kqtbaoz | |
Математика | myb3fiq | |
Захист України/ Мікробіологія | 4csxoq4 | |
Фізична культура | f7qz2x6 | |
Фізика і астрономія | m5pfgbn | |
Інформатика | jxwcvx3 | |
Технологія хлібопекарського/ Сировина | h5a74fk | |
Устаткування | ubufyk7 | |
Психологічна допомога | 47al7vf |