VT Animal - шаблон joomla Видео

 

ЧЕТВЕР 21.04.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

СЕРЕДА 20.04.2022

Біологія 09.00-09.40

Історія України 10.00-10.40

Зарубіжна література 11.00-11.40

Фізична культура f7qz2x6
Біологія 4csxoq4
Зарубіжна література (2) akxlocj
Історія України bc6gjcz
Громадянська освіта kqtbaoz
Географія nz6awrq
Хімія 4csxoq4

ВІВТОРОК 19.04.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

П'ЯТНИЦЯ 15.04.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ЧЕТВЕР 14.04.2022

Громадянська освіта 09.00-09.40

Хімія 10.00-10.40

Фізкультура 11.00-11.40

Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Зарубіжна література akxlocj
Хімія 4csxoq4
Громадянська освіта kqtbaoz
географія nz6awrq
Всесвітня історія xhep4v2

 

 

СЕРЕДА 13.04.2022

Біологія 09.00-09.40

Сировина ы матерыали 10.00-10.40

Технологія 11.00-11.40

Захист України/ Мікробіологія (Кополовець) 4csxoq4
Фізика і астрономія m5pfgbn
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) h5a74fk
Устаткування ubufyk7
Фізична культура f7qz2x6
Біологія 4csxoq4

ВІВТОРОК 12.04.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ПОНЕДІЛОК 11.04.2022

Технологія 09.00-09.40

Фізкультура 10.00-10.40

Устаткування 11.00-11.40

Історія України bc6gjcz
Математика myb3fiq
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4

П'ЯТНИЦЯ 08.04.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ЧЕТВЕР 07.04.2022

Всесвітня 09.00-09.40

Зарубіжна 10.00-10.40

Фізкультура 11.00-11.40

Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Зарубіжна література akxlocj
Хімія 4csxoq4
Громадянська освіта kqtbaoz
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk

СЕРЕДА 06.04.2022

Біологія 09.00-09.40

Фізкультура 10.00-10.40

Технологія 11.00-11.40

Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізика і астрономія m5pfgbn
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) h5a74fk
Устаткування ubufyk7
Фізична культура f7qz2x6
Біологія 4csxoq4

ВІВТОРОК 05.04.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ПОНЕДІЛОК 04.04.2022

Технологія 09.00-09.40

Фізкультура 10.00-10.40

Устаткування 11.00-11.40

Психолог 12.00-12.40

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/8386169937?pwd=zrwAhrAi87uPzVBZfXB_QS0d3DQY--.1

Meeting ID: 838 616 9937
Passcode: N3rbWZ

Історія України bc6gjcz
Математика myb3fiq
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4



П'ЯТНИЦЯ 01.04.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ЧЕТВЕР 31.03.2022

Географія 09.00-09.40

Хімія 10.00-10.40

Всесвітня 11.00-11.40

Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Зарубіжна література akxlocj
Хімія 4csxoq4
Громадянська освіта kqtbaoz
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk

 

СЕРЕДА 30.03.2022

Устаткування 09.00-09.40

Технологія 10.00-10.40

Мікробіологія 11.00-11.40

Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізика і астрономія m5pfgbn
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) h5a74fk
Устаткування ubufyk7
Фізична культура f7qz2x6
Біологія 4csxoq4

ВІВТОРОК 29.03.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ПОНЕДІЛОК 28.03.2022

Технологія 09.00-09.40

Фізкультура 10.00-10.40

Устаткування 11.00-11.40

Історія України bc6gjcz
Математика myb3fiq
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4

 

П'ЯТНИЦЯ 25.03.2022

Інформатика 09.00-09.40

Іноземна 10.00-10.40

Устаткування 11.00-11.40

Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Устаткування(3) ubufyk7
Іноземна мова uesfnbs
Інформатика jxwcvx3
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4

 

ЧЕТВЕР 24.03.2022

Всесвітня історія 09.00-09.40

Хімія 10.00-10.40

Українська література 11.00-11.40

Українська література vwi3bus
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Зарубіжна література akxlocj
Хімія 4csxoq4
Громадянська освіта kqtbaoz

 

 

СЕРЕДА 23.03.2022

Устаткування 09.00-09.40

Біологія 10.00-10.40

Українська мова 11.00-11.40

Українська мова підгрупа А ojvxrve
Українська мова підгрупа Б 6xsiega
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізика і астрономія m5pfgbn
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування ubufyk7
Фізична культура f7qz2x6
Біологоія 4csxoq4

ВІВТОРОК 22.03.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ПОНЕДІЛОК 21.03.2022

Математика 9.00-9.40

ід 7535043304

пароль 456302

фізична культура 10.00-10.40

Ирина Андр приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Zoom meeting invitation - Zoom Meeting Ирина Андр
Время: 17 мар. 2022 10:00 AM Киев

Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/85615097754?pwd=TThEVmR0cXBGa3l4TitoRk9WODB6QT09

Идентификатор конференции: 856 1509 7754
Код доступа: thp31

Історія України bc6gjcz
Математика myb3fiq
Фізична культура f7qz2x6
Інформатика jxwcvx3
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7

 

П'ЯТНИЦЯ 18.03.2022

Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(3) ubufyk7
Іноземна мова uesfnbs
Інформатика jxwcvx3

ЧЕТВЕР 17.03.2022

Українська література 9.00-9.40

Пользователь Zoom приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Конференция Zoom Пользователь Zoom
Время: 17 мар. 2022 09:00 AM Europe/Uzhgorod

Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/85815032125?pwd=NUR3MHpOdXVoU1BKYVlqbUFzcGlqdz09

Идентификатор конференции: 858 1503 2125
Код доступа: eR6dqJ

Українська література vwi3bus
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Зарубіжна література akxlocj
Громадянська освіта kqtbaoz
Хімія 4csxoq4

 

СЕРЕДА 16.03.2022

 Zoom

Укр. мова 9.00-9.40

Пользователь Zoom приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Конференция Zoom Пользователь Zoom
Время: 16 мар. 2022 09:00 AM Europe/Uzhgorod

Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/82633516869?pwd=STJtbTVIUCtsaGdmbUlIQ1lQdCtoUT09

Идентификатор конференции: 826 3351 6869
Код доступа: R1DB8X

Математика 11.00-11.40

ід 7535043304

пароль 456302

Українська мова підгрупа А ojvxrve
Українська мова підгрупа Б 6xsiega
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізика і астрономія m5pfgbn
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7

ВІВТОРОК 15.03.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ПОНЕДІЛОК 14.03.2022

Історія України bc6gjcz
Математика myb3fiq
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Інформатика jxwcvx3
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) h5a74fk

П'ЯТНИЦЯ 18.02.2022

Громадянська освіта kqtbaoz
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(3) ubufyk7

ЧЕТВЕР 17.02.2022

Українська література vwi3bus
Іноземна мова uesfnbs
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Зарубіжна література akxlocj

 

СЕРЕДА 16.02.2022

Українська мова підгрупа А ojvxrve
Українська мова підгрупа Б 6xsiega
Захист України/ Мікробіологія(2) 4csxoq4
Фізика і астрономія m5pfgbn
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7

ВІВТОРОК 15.02.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

ПОНЕДІЛОК 14.02.2022

Історія України bc6gjcz
Математика myb3fiq
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Інформатика(2) jxwcvx3
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk

П'ЯТНИЦЯ 11.02.2022

Історія України bc6gjcz
Громадянська освіта kqtbaoz
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7

ЧЕТВЕР 10.02.2022

Громадянська освіта kqtbaoz
Математика myb3fiq
Хімія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Психологічна допомога 47al7vf
Зарубіжна література akxlocj

 

СЕРЕДА 09.02.2022

Українська мова підгрупа А ojvxrve
Українська мова підгрупа Б 6xsiega
Іноземна мова uesfnbs
Математика myb3fiq
Біологоія 4csxoq4
Фізика і астрономія(2) m5pfgbn
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Устаткування ubufyk7
Психологічна допомога 47al7vf

ВІВТОРОК 08.02.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

ПОНЕДІЛОК 07.02.2022

Українська література vwi3bus
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Інформатика(2) jxwcvx3
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7

 

П'ЯТНИЦЯ 04.02.2022

Історія України bc6gjcz
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(3) h5a74fk
Устаткування(2) ubufyk7

ЧЕТВЕР 03.02.2022

Українська література vwi3bus
Іноземна мова uesfnbs
Хімія 4csxoq4
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2) h5a74fk
Фізична культура f7qz2x6
Зарубіжна література akxlocj

СЕРЕДА 02.02.2022

Українська мова підгрупа А ojvxrve
Українська мова підгрупа Б 6xsiega
Математика myb3fiq
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина(2ур) h5a74fk
Устаткування ubufyk7
Біологія/мікробіологія(2) 4csxoq4

ВІВТОРОК 01.02.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

ПОНЕДІЛОК 31.01.2022

Інформатика jxwcvx3
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Устаткування(4ур) ubufyk7

П'ЯТНИЦЯ 28.01.2022

Українська література vwi3bus
Математика myb3fiq
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Устаткування(3) ubufyk7

ЧЕТВЕР 27.01.2022

Історія України bc6gjcz
Хімія 4csxoq4
Технологія хлібопекарського/ Сировина (2Ур) h5a74fk

Зарубіжна література

akxlocj
Фізична культура f7qz2x6

 СЕРЕДА 26.01.2022

Українська мова підгрупа А ojvxrve
Українська мова підгрупа Б 6xsiega
Іноземна мова uesfnbs
Математика myb3fiq
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Устаткування ubufyk7

ВІВТОРОК 25.01.2022

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

П'ЯТНИЦЯ 24.12.21

  Іноземна мова uesfnbs
  Фізична культура f7qz2x6
  Фізика і астрономія m5pfgbn
  Устаткування ubufyk7

ЧЕТВЕР 23.12.21

  Українська література vwi3bus
  Іноземна мова uesfnbs
  Математика myb3fiq
  Фізична культура f7qz2x6
  Інформатика jxwcvx3
  Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk

СЕРЕДА 22.12.21

  Українська мова підгрупа А ojvxrve
  Українська мова підгрупа Б 6xsiega
  Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
  Математика myb3fiq
  Математика myb3fiq
  Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4

ВІВТОРОК 21.12.21

 

ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

ПОНЕДІЛОК 20.12.21

   Математика  myb3fiq
  Історія України bc6gjcz
  Математика myb3fiq
  Фізична культура f7qz2x6
  Інформатика jxwcvx3
  Устаткування ubufyk7

 

 

ВІВТОРОК 26.10.21

План уроку

Виробничого навчання

Модуль ПКР-2.1.  Випікання хліба і хлібобулочних виробів у навчально – виробничій лабораторії.

Тема 2. Приготування опари та тіста.

Тема  уроку 2.4. Визначення готовності опари та тіста.

Пояснення нового матеріалу

Приготування опарного тіста.

Опарний спосіб приготування тіста використовується для виробів з великою кількістю здоби і складається з двох стадій:

-       Приготування опари;

-       Замішування опарного тіста ( на повністю вибродженій опарі)

Для приготування опари беруть 60% норми рідини (молока або води), 40% борошна, 4% цукру і дріжджі. У підігріту до 35—40°С рідину додають розведені в теплій воді і проціджені дріжджі, цукор, всипають просіяне борошно і перемішують. Тісто повинно мати консистенцію густої сметани і температуру 27—29°С. Поверхню опари посипають тон­ким шаром борошна, діжу накривають кришкою і ставлять у тепле місце (35—40°С) на 2 год. для бродіння. У процесі бродіння опара збільшуєть­ся в об'ємі у 2—2,5 раза, на всій поверхні з'являються бульбашки, які лопаються. Готовність опари визначають за зовнішніми ознаками бро­діння починає сповільнюватися, бульбашок на поверхні стає менше, опара осідає.

У готову опару додають решту рідини з розчиненими сіллю і цук­ром, меланж або яйця, добре перемішують, всипають решту борошна і замішують 10—15хв. Перед закінченням замішування додають розтоп­лений маргарин.

Діжу закривають кришкою або тканиною і залишають в теплому місці на 2—3 год. для бродіння. При цьому обминають його 2—3 рази.

 Готовність опари визначається за такими зовнішніми ознаками;

-       бродіння уповільнюється;

-       бульбашок на поверхні зявляється менше;

-       поверхня стає зморшкувата;

-       при легкому натисканні опара осідає.

Питання для закріплення нового матеріалу:

1. Із яких стадій складається приготування опарного тіста ?

2. Як готується опара?

3. Чому в опару не додають сіль ?

4. Як визначити готовність опари?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу, практично замісити  дріжджове опарне тісто.

Відеоролик за посиланням.

Українська мова підгрупа А ojvxrve
Українська мова підгрупа Б 6xsiega
Українська література vwi3bus
Іноземна мова uesfnbs
Історія України bc6gjcz
Громадянська освіта kqtbaoz
Математика myb3fiq
Захист України/ Мікробіологія 4csxoq4
Фізична культура f7qz2x6
Фізика і астрономія m5pfgbn
Інформатика jxwcvx3
Технологія хлібопекарського/ Сировина h5a74fk
Устаткування ubufyk7
Психологічна допомога 47al7vf

Прокоментувати: