VT Animal - шаблон joomla Видео

ВІВТОРОК 22.03.2022

Українська література(2) cv32uci
Математика jk5nfnh
Фізична культура(2) iw45lms
Захист України oko46yj
kw222nc ХЛОПЦІ
Фізика і астрономія puf6b4t

 

ПОНЕДІЛОК 21.03.2022

Математика jk5nfnh
Біологія(2) dgqk3gg
Хімія(2) vf44hez
Фізика і астрономія(2) puf6b4t
Українська література cv32uci
Захист України oko46yj
kw222nc ХЛОПЦІ

П'ЯТНИЦЯ 18.03.2022

Математика jk5nfnh
Технологія /Сировина x5v7qir
Фізика і астрономія puf6b4t
Інформатика nept23y
Фізична культура iw45lms
Біологія wgkd2nl
Українська мова підгрупа А 5oeargq
Українська мова підгрупа Б mnuwoda

ЧЕТВЕР 17.03.2022

Хімія 09.00-09.40 та Біологія 11.00-11.40

Natalia Kopolovez приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Зал персональной конференции Natalia Kopolovez

Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/9044738497?pwd=M2d6RnZoOHhSNndBYkFiOU1CWjRFQT09

Идентификатор конференции: 904 473 8497
Код доступа: SaX0m0

Українська література 10.00-10.40

Пользователь Zoom приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Конференция Zoom Пользователь Zoom
Время: 17 мар. 2022 10:00 AM Europe/Uzhgorod

Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/83216631921?pwd=RmkzZnNSWkJyYmpFc0JVNG9OTndZQT09

Идентификатор конференции: 832 1663 1921
Код доступа: cC6GYz

Іноземна мова 3gcsloj
Фізична культура iw45lms
Фізика і астрономія puf6b4t
Технологія f3vslf4
Хімія vf44hez
Захист України xhep4v2
Українська література cv32uci
Біологія dgqk3gg

 

СЕРЕДА 16.03.2022

математика 10.00-10.40 

ід 7535043304

пароль 456302

Українська мова 11.00-11.40

Пользователь Zoom приглашает вас на запланированную конференцию: Zoom.

Тема: Конференция Zoom Пользователь Zoom
Время: 16 мар. 2022 11:00 AM Europe/Uzhgorod

Подключиться к конференции Zoom
https://us05web.zoom.us/j/84443224162?pwd=OFBOSHlpU3ZDMXRoTFhBSEh6VGZjdz09

Идентификатор конференции: 844 4322 4162
Код доступа: V0iFQC

 

Українська мова підгрупа А 5oeargq
Українська мова підгрупа Б mnuwoda
Фізика і астрономія puf6b4t
Українська література(2) cv32uci
Фізична культура iw45lms
Математика jk5nfnh
Технологія f3vslf4

ВІВТОРОК 15.03.2022

Українська література cv32uci
Математика jk5nfnh
Фізична культура iw45lms
Українська мова підгрупа А(2) 5oeargq
Українська мова підгрупа Б(2) mnuwoda
Фізика і астрономія(2) puf6b4t
Захист України oko46yj
kw222nc ХЛОПЦІ

 

ПОНЕДІЛОК 14.03.2022

Математика jk5nfnh
Біологія dgqk3gg
Хімія(2) vf44hez
Іноземна мова(2) 3gcsloj
Історія України vuzkvpa
Захист України oko46yj
kw222nc ХЛОПЦІ

 

П'ЯТНИЦЯ 18.02.2022

Іноземна мова(3) 3gcsloj
Математика jk5nfnh
Технологія /Сировина x5v7qir
Фізика і астрономія(2) puf6b4t
Інформатика nept23y

ЧЕТВЕР 17.02.2022

Іноземна мова(2) 3gcsloj
Історія України vuzkvpa
Фізична культура iw45lms
Фізика і астрономія(3) puf6b4t
Технологія f3vslf4
Хімія(2) vf44hez
Захист України xhep4v2

СЕРЕДА 16.02.2022

Українська мова підгрупа А(3) 5oeargq
Українська мова підгрупа Б(3) mnuwoda
Захист України oko46yj
kw222nc ХЛОПЦІ
Фізика і астрономія(3) puf6b4t
Біологія dgqk3gg

ВІВТОРОК 15.02.2022

Українська література(3) cv32uci
Математика jk5nfnh
Фізична культура iw45lms
Біологія dgqk3gg
Хімія vf44hez

ПОНЕДІЛОК 14.02.2022

Математика(3) jk5nfnh
Фізична культура iw45lms
Фізика і астрономія puf6b4t
Біологія(2) dgqk3gg
Хімія vf44hez

 

П'ЯТНИЦЯ 11.02.2022

Іноземна мова(2) 3gcsloj
Математика jk5nfnh
Захист України oko46yj
kw222nc ХЛОПЦІ
Фізика і астрономія(3) puf6b4t
Інформатика nept23y

ЧЕТВЕР 10.02.2022

Іноземна мова 3gcsloj
Історія України vuzkvpa
Фізична культура iw45lms
Фізика і астрономія(3) puf6b4t
Технологія f3vslf4
Хімія vf44hez

СЕРЕДА 09.02.2022

Українська мова підгрупа А(3) 5oeargq
Українська мова підгрупа Б(3) mnuwoda
Іноземна мова(2) 3gcsloj
Захист України oko46yj
kw222nc ХЛОПЦІ
Фізика і астрономія puf6b4t
Біологія dgqk3gg

ВІВТОРОК 08.02.2022

Українська література(3) cv32uci
Математика jk5nfnh
Фізична культура iw45lms
Технологія f3vslf4
Біологія dgqk3gg
Хімія vf44hez

ПОНЕДІЛОК 07.02.2022

Іноземна мова(2) 3gcsloj
Математика(3) jk5nfnh
Фізична культура iw45lms
Фізика і астрономія puf6b4t
Біологія dgqk3gg
Хімія vf44hez

П'ЯТНИЦЯ 04.02.2022

Іноземна мова(3) 3gcsloj
Математика jk5nfnh
Інформатика nept23y
Біологія dgqk3gg
Хімія(2) vf44hez

ЧЕТВЕР 03.02.2022

Українська мова підгрупа А(2) 5oeargq
Українська мова підгрупа Б(2) mnuwoda
Українська література cv32uci
Іноземна мова 3gcsloj
Історія України vuzkvpa
Математика jk5nfnh
Технологія f3vslf4
Фізична культура iw45lms

СЕРЕДА 02.02.2022

Українська мова підгрупа А(5УР)

5oeargq

Українська мова підгрупа Б(5УР)

mnuwoda

Іноземна мова

3gcsloj

Математика

jk5nfnh

Біологія

dgqk3gg

ВІВТОРОК 01.02.2022

Українська література(3) cv32uci
Математика jk5nfnh
Фізична культура iw45lms
Технологія f3vslf4
Біологія dgqk3gg
Хімія vf44hez

ПОНЕДІЛОК 31.01.2022

Математика(4ур) jk5nfnh
Фізична культура iw45lms
Інформатика nept23y
Технологія f3vslf4
Біологія dgqk3gg
Хімія vf44hez

П'ЯТНИЦЯ 28.01.2022

Іноземна мова(2) 3gcsloj
Математика jk5nfnh
Інформатика nept23y
Біологія dgqk3gg

ЧЕТВЕР 27.01.2022

Українська література cv32uci
Історія України vuzkvpa
Математика 3j7hdeb
Фізична культура iw45lms
Технологія f3vslf4
Хімія vf44hez
Інформатика nept23y

СЕРЕДА 26.01.2022

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA1OTFa 5oeargq

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NTM 3 MzA 5 MzAzNzha f3vslf4

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTc5NjYzOTg2 3gcsloj

УКРАЇНСЬКА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA1OTFa 5oeargq


УКРАЇНСЬКА 
МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA1OTFa 5oeargq

БІОЛОГІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTQ0MzY3Mzk0MDZa dgqk3gg


УКРАЇНСЬКА 
МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA1OTFa 5oeargq

МАТЕМАТИКА

32 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / MTkxMDk 1 MTg 1 NDIy 3j7hdeb

 ВІВТОРОК 25.01.2022

БІОЛОГІЯ

32 Біологія https://classroom.google.com/u/0/c/NTQ0MzY3Mzk0MDZa dgqk3gg

ЗАХИСТ УКРАЇНИ

32 Захист Укр.Д https://classroom.google.com/c/MTkxMTIwNTE3Nzcw око46yj

 

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMjk5MDczODA5?cjc=kw222nc kw222nc ХЛОПЦІ

УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTQxMTQxOTA1OTFa 56 ст.53

ФІЗКУЛЬТУРА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ТЕХНОЛОГІЯ

32 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / NTM 3 MzA 5 MzAzNzha f3vslf4

МАТЕМАТИКА

32 https : // клас . Google . com / u / 0 / c / MTkxMDk 1 MTg 1 NDIy 3j7hdeb

 

П'ЯТНИЦЯ 05.11.21

 

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

МАТЕМАТИКА

32 https://classroom.google.com/c/MTkxMDk1MTg1NDY0 jk5nfnh

ФІЗКУЛЬТУРА

 32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTU1ODgwNzU0NTQ3 iw45lms

ІНОЗЕМНА МОВА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTUxNTc5NjYzOTg2 3gcsloj

УСТАТКУВАННЯ

32 https://classroom.google.com/u/0/c/MTkxMzM1NjIyNzM2 x7mlx26

ХІМІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUxODM5NzQwNDBa vf44hez

ГІГІЄНА ТА САНІТАРІЯ

32 Хімія https://classroom.google.com/u/0/c/NTUxODM5NzQwNDBa vf44hez

ФІЗИКА

32 https://classroom.google.com/u/0/c/NTU1NTkxMzQ4MDNa puf6b4t

ЧЕТВЕР 04.11.21

ПЛАН УРОКУ

виробничого навчання

з професії «кухар»

Тема програми №11:Приготування холодних страв і закусок

Тема уроку11.3 Приготування салатів з варених овочів: вінегрету та його різновидностей, салату з картоплі та ін. Вимоги до якості

Пояснення нового матеріалу

Салати завжди привертали до себе увагу і фантазію гурманів, і великих кулінарів. Сьогодні, коли зросла актуальність здорового способу життя, невід'ємною частиною якого є корисне харчування, ця страва перестала бути привілеєм аристократів. Це вже не „herbalsalata”, що значить не більш ніж „солона зелень”, а багато компонентна страва з різних екологічно чистих продуктів.

Коренеплоди (морква, буряк, брукву, картоплю) в XIX столітті не наважувалися вводити в салати сирими, оскільки вважали їх, як усі «підземні» овочі,  «нечистими». Так з'явився особливий підвид салатів - вінегрети, що готуються з відварених овочів.

Його і раніше готували наші предки, готуємо ми, але час не стоїть на місці, нова революція відбувається зараз на сучасній європейській кухні,

з`явився новий авторський напрямок в кулінарії , що увібрав у себе все найкраще з кулінарних традицій Сходу і Заходу - це кухня фьюжен. Головна і єдина умова цього напрямку — щоб продукти, зібрані в одній страві, поєднувалися за смаком і за структурою, доповнюючи один одного, а у готових страв були притаманні легкість і свіжість.Про місце і час виникнення кухні

фьюжен існує безліч легенд. Згідно з однією з них, вважається, що сталося це на Гаваях, де в XX столітті близько зійшлися дві протилежні культури: американська та японська. За іншою версією, кухня фьюжн зародилася в Нью-Йорку - величезному мегаполісі, що вмістив у собі десятки різнорідних культур, напрямів, стилів.

Основний принцип кухні фьюжен - змішування. Це своєрідна «філософія кулінарії», в якій важливо розуміти сполучуваність продуктів та інтуїтивно відчувати «смакову» гармонію. Всі продукти, зібрані в одній фьюжн-страві, повинні поєднуватися не тільки на смак, але і за своєю структурою, бути підібраними один до одного і не «конфліктувати». Тут не існує будь-яких стандартів і правил. Фьюжн надає можливість експериментувати і фантазувати

Ці страви дадуть нам можливість експериментувати, виявити свою творчість, фантазію, спробувати новий, незвичайний смак страви, а також порівняти смакові якості страви, зовнішній вигляд, новий стиль подачі страви.

Закріплення матеріалу:

     6.Що означає слово фюжен?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу практично приготувати салати: вінігрет, грибна поляна, оселедець під шубою,

Салат французький

                             Технологічна карта

                       Назва страви: Оселедець під шубою

Найменування сировини

        

       Брутто

    

     Нетто

Вимоги до якості сировини
1 оселедець 52 25  
2 картопля 21 15
3 буряк 19              15
4 Оцет 3%(для варіння буряка) 2 2
5 морква 19              15
6 Яблука свіжі 14 10
7 Цибуля ріпчаста              12 10
8 Соус майонез - 20
9 маслини 5 5
10 вихід   100/5  

                             Вимоги   до сировини

Сировина доброякісна і відповідає вимогам діючі НТД.

                             Технологія приготування.

Оселедець без шкіри й кісток нарізують соломкою,кладуть у посуд, зверху укладають шарами натерті або нарізані соломкою варені буряк, картоплю, моркву, яблука без шкірки та серцевини, цибулю нарізану кільцями.

Кожний шар заливають майонезом, ставлять на 10-20хвилин у холодне місце.

Перед подаванням прикрашають маслинами.

                             Технологічна карта

                       Назва страви: салат французький.

Найменування сировини

        

       Брутто

    

     Нетто

Вимоги до якості сировини
1 яловичина 33 32  
2 яйця 1/2шт 20
3 картопля 34              25
4 морква 12 10
5 Огірки солені 20                12
6 Горошок зелений консервований 32 31
7 майонез            30 30
8 Зелень петрушки 6 4
9 сіль 2 2
10 вихід   150  

М’ясо, варену картоплю, яйця, моркву варену, чистять від шкірки. огірки нарізають маленькими кубиками додають зелений консервований горошок

Солять, перемішують і заправляють майонезом, викладають на тарілку або салатницю і прикрашають зеленню.

                             Технологічна карта

                       Назва страви: грибна поляна

Найменування сировини

        

       Брутто

    

     Нетто

Вимоги до якості сировини
1 Гриби мариновані(шампіньйони) 50 50  
2 Зелень(петрушки, укропу,цибулі) 2.7 2
3 морква 59              50
4 Куряча гомілка 21гр 20
5 Огірок свіжий 52              50
6 яйця 2шт 2шт
7 Картопля варена            З81 255
8 майонез 20 20
9 спеції 0.03 0.03
10 вихід   0.520  

                                 Технологія приготування

Беремо велику глибоку салатницю, вистилаємо її тонкою харчовою плівкою, на неї викладаємо салат в такій послідовності: цілі гриби шляпками до низу,посічена зелень, натерту на мілкій терці моркву. змащуєм майонезом . Після майонезу нарізане мілкими кубиками куряче м’ясо, змащуєм майонезом, потім нарізаний свіжий огірок, потім нарізані яйця, знову майонез, потім натерту на крупній терці картоплю, солимо, поливаємо майонезом. Накриваємо салатник блюдом перевертаємо його і акуратно знімаємо плівку, непорушуючи слойгрибів.

ЧЕТВЕР 28.10.21

ПЛАН УРОКУ

ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

З ПРОФЕСІЇ «КУХАР»

Тема програми №11:Приготування холодних страв і закусок

Тема уроку11.2:Приготування салатів із сирих овочів: з капусти, помідорів, огірків та ін. свіжих овочів. Вимоги до якості. Оформлення, відпуск.

Зміст завдання:

  1. Приготувати й оформити для відпуску такі страви:

-        Салат «Весна»

-        Салат з сирих овочів

-        Салат із свіжих томатів та яблук

  1. Пояснення нової теми:

Салати є надзвичайно корисною стравою, яка міститьвітаміни, мінеральні солі, вуглеводи, а також речовини, яківбивають хвороботворні мікроби. Поживні цінності салатузалежать від того, які продукти входять до його складу.

Споживання салатів, особливо із сирих овочів та зелені,покращує травлення і збуджує апетит. Саме тому салатиїдять перед основними стравами. Таким чином, білки, жири, вуглеводи, що містяться в перших чи других стравах, легшеперетравлюються організмом. Часом салат використовують іяк гарнір до риби чи м'яса.

Салати були відомі стародавнім римлянам ще 2500 роківтому, але розуміли під цим словом тільки рослинну їжу. Досалатів входила зелень та овочі. Найчастіше до салатупотрапляло соковите листя рослини латук. Саме тому цюрослину пізніше стали називати салатом.

Лише у 19 ст. почали готувати зовсім нові види салатів—ізвареної картоплі, моркви, буряку, а також солоних огірків,капусти або грибів.

У наш, час в різних національних кухнях зустрічаєтьсябагато оригінальних рецептів салатів—з додаваннямпродуктів моря, фруктів, макаронних виробів тощо

Салат — це страва із дрібно покришених шматочків сирихчи варених овочів та інших продуктів (яєць, м'яса, риби) здодаванням різних заправок, прянощів. Продукти в салатімають бути охолодженими).

Запишіть класифікацію салатів

Салати класифікуються:

1. Салати з сирих овочів.

2. Салати із варених овочів, вінегрети.

3. Салати із додаванням продуктів тваринного походження

4. Салати-коктейлі.

До кожного салату добирається відповідна заправа: олія, різноманітні соуси, сік лимону тощо. Несмачна, неякісна абоневідповідна даним продуктам заправа може зіпсувати салат.Небажане використання для заправи оцту, оскільки вінподразнює стінки шлунку. Краще використовувати дляпідкислення сік натуральних овочів чи фруктів (лимону, томатів, кизилу, аличі, гранату тощо).

Салат має добре поєднуватися з іншими стравами, щобудуть подаватися до столу. До молочного супу не вартоготувати овочеву закуску. Бажано також, щоб продукти всалаті не повторювали ті, які будуть в інших стравах. Так,якщо на обід зварили капусняк, то недоцільно подаватиметалівсалатіз капусти.

Для приготування і подавання салату використовуютьскляні, емальовані, пластмасові, дерев'яні або керамічнітарілки. Посуд із сплавів різних (алюмінію,заліза, міді) для цього не годиться. При взаємодії овочевих іфруктових соків з металом виникає неприємний металевийприсмак, до того ж можуть утворюватися шкідливі речовини.

Нарізають овочі для салату однакової форми. Форманарізання (кубики, часточки, соломка, кружальця, кільця,півкільця) залежить від виду овочів і конкретного салату.Для оздоблення салатів виконують фігурне нарізання (тих овочів, що входять до складу даного салату).

Для прикраси салату, як правило, використовують продукти, що входять в його склад і мають красиву форму, забарвлення і добрий смак. В деяких випадках можна використовувати продукти, яких немає в салаті, — якщо вони поєднуються за смаком. Так, наприклад, салати з яблук і селери можна прикрашати помідорами (слід зазначити, що ні яблука, ні селера для прикраси не годяться — вони темніють на повітрі). Взимку для прикраси можна використовувати багаті вітамінами овочеві консерви.

Закріплення матеріалу:

  1. 1.Коли подають салати?
  2. 2.Яка сировина може входити до салатів?
  3. 3.Що означає термін салат?
  4. 4.Як класифікують салати?
  5. 5.Чим заправляють салати?
  6. 6.Який посуд використовується для приготування салатів з сирих овочів?
  7. 7.Якими формами можна нарізати овочі в салати?

Домашнє завдання: вивчити основні питання для закріплення нового матеріалу практично приготувати салати: французький, грибна поляна, з крабовими палочками, оселедець під шубою.

Українська мова підгрупа А

5oeargq

Українська мова підгрупа Б

mnuwoda

Українська література

cv32uci

Іноземна мова

3gcsloj

Історія України

vuzkvpa

Громадянська освіта

kw222nc

Фізіологія

f4doeci

Математика

jk5nfnh

Захист України

oko46yj
kw222nc ХЛОПЦІ

Фізична культура

iw45lms

Фізика і астрономія

puf6b4t

Інформатика

nept23y

Технологія

f3vslf4

Устаткування

x7mlx26

Всесвітня історія

kw222nc

Географія

m32tw56

Біологія

dgqk3gg

Прокоментувати: