VT Animal - шаблон joomla Видео

ДРУГИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ /ЗБОРІВ

  ДРУГИЙ ЕТАП НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ /ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання 12 квітня 2024 року, зі здобувачами освіти групи № 33 з професії «Пекар, кондитер» на базі закладу освіти проведений другий етап навчально-польових занять /зборів. Згідно тематичного плану занять із залученням військовослужбовців Берегівського РТЦК та СП з випускниками проведено заняття із стройової, тактичної та вогневої підготовки.…

ЗАВЕРШАЛЬНА ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

  ЗАВЕРШАЛЬНА ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА Для випускників групи №33 з професії «Пекар, кондитер» починається завершальний етап навчання - виробнича практика, яка готує їх до самостійного виконання обов’язків на робочому місці. Вони розуміють, що їх внесок у діяльність підприємств, установ, організацій відповідної галузі прямо залежить від попередньої підготовки до роботи, теоретичного кругозору й практичних навичок. Виробнича практика дає можливість учням остаточно переконатися в правильності зробленого ними вибору. Під час роботи на виробництві…

І ЕТАП ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ

  І ЕТАП ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання, 11 квітня 2024  року зі здобувачами освіти групи № 33 з професії «Пекар, кондитер» на базі ліцею проведений перший етап навчально-польових занять/зборів. Згідно тематичного плану заняття проводив інструктор з підготовки населення до національного спротиву Дувалко Юрій Юрійович. Здобувачам освіти були роз’яснені і продемонстровані прийоми тактичної…

АКАДЕМІЧНИЙ ЗАКАРПАТСЬКІЙ НАРОДНИЙ ХОР У МІСТІ БЕРЕГОВЕ!

  АКАДЕМІЧНИЙ ЗАКАРПАТСЬКІЙ НАРОДНИЙ ХОР У МІСТІ БЕРЕГОВЕ!         9 квітня здобувачі освіти під керівництвом бібліотекаря закладу освіти відвідали Закарпатський обласний угорський драматичний театр, де відбувся концерт Заслуженого академічного Закарпатського народного хору.         У програмі – кращі хорові твори із «Золотого» фонду та твори сучасного репертуару колективу в обробці Миколи Попенка, Іштвана Мартона, Наталії Петій -Потапчук; народні танці у постановках народної артистки України Клари Балог.         Високим патріотичним духом…

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЩОДО ВСТУПУ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ВНУТРІШНІХ СПРАВ

  ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ЩОДО ВСТУПУ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ВНУТРІШНІХ СПРАВ Сьогодні наші здобувачі освіти мали можливість дізнатись про правила і можливості вступу до академії. Власним досвідом навчання ділилися курсанти національної академії внутрішніх справ. Захід провели під керівництвом Берегівського районного відділу поліції. Олександр Михайлов - старший інспектор омзювенальної превенції та Вероніка Бучела - старший інспектор сектору дотримання прав людини та працівниками кадрового забезпечення.

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

  СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ 09.04.2024 року в рамках роботи "Центру кар'єри" для учнів з професій «Пекар, Кондитер» та «Кухар» було організовано екскурсію в сучасний оздоровчо-рекреаційний комплекс "Косино", розташований серед 200-річного дубового гаю мальовничої Берегівщини. Дякуємо адміністрації комплексу за теплий прийом та за сприяння підвищенню якості практичної складової освітнього процесу підготовки кваліфікованих спеціалістів.  

РАЗОМ-МИ СИЛА!

  РАЗОМ-МИ СИЛА! На Берегівщина стартував третій етап спортивного проєкту країни "Пліч-о-пліч" шкільні ліги Берегівського району. Учні КЗ "Берегівський ПЛСП" ЗОР долучились до організації проведення. Майбутні фахівці з професій громадського харчування за перші три дні змагань приготували майже 400 піц для учасників змагань. За ці дні було не тільки про смачно поїсти, а гарно провести час, відновитися між іграми, набратися сил, надихнутися та отримати позитивні емоції!  

КОНСТИТУЦІЯ ПИЛИПА ОРЛИКА

  КОНСТИТУЦІЯ ПИЛИПА ОРЛИКА 5 квітня 1710 р. була прийнята перша Конституція Пилипа Орлика, і тим, започаткований процес творення Конституції в Україні. Конституція Орлика – це один із якорів української ідентичності. Для українців 21-го сторіччя цей документ є одночасно і дороговказом, адже в ньому є багато положень, які є актуальними і до цього часу. Виклики для влади і для суспільства часом є аналогічними, які були на початку 18-го століття, –…

ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

  ЩОДО ПРАВИЛ ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ 04.04.2024 року з метою попередження можливих нещасних випадків із здобувачами освіти 22 групи з професії «Кухар» та 23 групи з професії «Пекар, кондитер» проведено навчання з питань правил поводження з вибухонебезпечними предметами. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати. Практично всі вибухові речовини отруйні, чутливі до механічних дій і…

БАРМЕНИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА: ПЛІДНА ПРАЦЯ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІХУ

  БАРМЕНИ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА: ПЛІДНА ПРАЦЯ - ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІХУ Здобувачі освіти групи №1 з професії «Офіціант, бармен» з 26 березня 2024 року приступили до наступного етапу дуальної форми навчання в умовах виробництва. Паралельно вивчають теоретичну частину професії, а вже здобуті знання втілюють на виробництві. Підготовлюють барну стійку та вітрину, полиці, обладнання та інвентар до обслуговування, пропонують гарячі прохолодні та змішані напої, закуски нескладного приготування. Набувають досвіду спілкування з…

ЩОДО РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО

  ЩОДО РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ НАТО 4 квітня 2024 року зі здобувачами освіти групи № 23 з професії «Пекар, кондитер» проведено освітній захід на тему  «Річниця створення НАТО». Присутнім доведено інформацію, що в цей день 1949 року 12 держав створили найважливішій оборонний альянс у новітній історії – НАТО. Створили з очевидною метою – протистояти червоній загрозі, яку сталінській СРСР активно ширив у Європі та інших континентах. Нині членами НАТО є 32…

ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ

  ШЛЯХ ДО МАЙСТЕРНОСТІ Уже протягом двох тижнів здобувачі освіти групи 32 Кухар проходять виробничу практику на провідних підприємствах громадського харчування міста та за його межами. За цей період кожен  отримав можливість ознайомитися з робочим процесом приготування страв на замовлення. Майбутні кухарі занурилися у захоплюючий світ кулінарії, у нові виклики та відкриття. Вони долучаються до приготування та подачі різноманітних сучасних страв, які користуються широким попитом у відвідувачів закладів громадського харчування.  Ця практика дає можливість отримати…