VT Animal - шаблон joomla Видео

istoria ukraini

 

ЯК ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ЗНОЗ ПРЕДМЕТУ ІСТОРІЯ УКРАЇНИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

 

  Для успішної підготовки здобувачів освіти до зовнішнього незалежного оцінювання   рекомендовано підібрати комплект навчальних засобів: навчальні програми з предмета, «Інформаційні матеріали», підготовлені Українським центром оцінювання якості освіти, підручники, довідники, збірники тестових завдань та інші посібники.

В епоху технологічних рішень перехід на дистанційний графік навчання не є проблемою.Викладачем історії України учням надано чітку інструкцію щодо перевірки знань випускників - пройти тести минулих років або пробне ЗНО. Варто виконати цей тест відповідно до вимог справжнього тестування, перевіривши результати, можна побачити поточні показники своєї успішності, а також посилання на відповідні відеоуроки в Інтернеті, посилання (онлайн-курси з історії України, вебінари з найкращими репетиторами, тести, матеріали для самопідготовки тощо), за якими здобувачі освіти можуть розширити та збагатити свої знання з певного загальноосвітнього предмету. Це дає змогу випускникам готуватися до складання ЗНО.

Повні курси підготовки до ЗНО з тестами, завданнями та конспектами занять можна пройти самостійно на платформах онлайн-студій:

EdEra: ed-era.com

ILearn (Освіторія): ilearn.org.ua

Prometheus: prometheus.org.ua

BeSmart: besmart.study

Прокоментувати: