VT Animal - шаблон joomla Видео

photo 2021 03 02 15 16 47

 

ЩОДО ПРОТИПОЖЕЖНИХ ЗАХОДІВ

 

 

  Згідно повідомлень засобів масової інформації, останнім часом,   у різних регіонах України мають місце факти виникнення пожеж, в результаті яких гинуть люди і наноситься значна матеріальна шкода. Причиною таких трагічних явищ, у більшості випадків є недотримання правил протипожежних заходів в установах і закладах.

Відповідно до вимог листа Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА "Про пожежну безпеку", з метою покращення протипожежного захисту навчального закладу, нами здійснено комплекс організаційних та практичних заходів.

Спеціальною комісією проведена перевірка стану пожежної безпеки всіх приміщень та території ліцею на предмет дотримання правил протипожежної безпеки. Про результати складений відповідний акт, вжиті заходи по усуненню виявлених недоліків.

З робітниками, службовцями та здобувачами освіти навчального закладу проведені протипожежні інструктажі. Про результати зроблені відмітки у відповідних журналах.

У січні поточного року нами замовлено виготовлення технічної документації для встановлення протипожежної сигналізації у навчальних лабораторіях закладу, які є об'єктами підвищеної пожежної небезпеки.

У ліцеї регулярно проводяться інструктажі та вивчення правил пожежної безпеки всіма категоріями працівників. Програмою навчання передбачено додаткове вивчення правил пожежної безпеки.

В.о. начальника штабу ЦЗ: Йосип МОЛНАР

Прокоментувати: