VT Animal - шаблон joomla Видео

 

титНАС ДРУКУЮТЬ…

 

У перші дні квітня на шпальтах «Вісника - 1-2/2021» представлено методичні напрацювання педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області за напрямами діяльності: професійно-теоретична підготовка, виробниче навчання, загальноосвітня підготовка, виховна та позаурочна робота тощо.

У цьому номері опубліковано методичну розробку уроку Бритвак В.Ю. - викладача спеціальних дисциплін Берегівського професійного ліцею сфери послуг з предмета технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства на тему: «Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього». Валентина Юріївна у розробці розкриває історію виникнення та технологію приготування млинцевого тіста. В ній викладач представила власні розробки інтерактивних вправ на платформі Learning Aps і різні завдання, які створені з використанням додатків: Google Форми, Google Документи, Google Таблиці для наших здобувачів освіти.

Також у рубриці «Виховна та позаурочна робота» представлено позаурочний захід з фізики «Найрозумніший», який розробила і провела викладач фізики та астрономії Берегівського професійного ліцею сфери послуг Коноплін О.Є. Олена Євгенівна ще раз довела, що гра – одна із ефективних методик навчання, в якій можна досягти співпраці між здобувачами освіти та заохотити їх до вивчення загальноосвітньої дисципліни природничо-математичного циклу.

Пишаємося досягненнями наших педагогічних працівників! Сподіваємося на подальшу й плідну співпрацю із колегами з Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.

Методист: Марина Ролдугіна

 

бри1 бри2 кон1 кон2

Прокоментувати: