VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 04 29 13 32 16

 

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

 

Щорічно 28 квітня у понад 100 країнах світу з метою привернення уваги суспільства і, головне влади, до пробле­ми безпеки людини на робо­чому місці, відзнача­ють Всесвітній День охорони праці. 

Цього року за рекомендацією Міжнародної організації праці девіз дня:  «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки і здоров’я на роботі».

В цей день і в нашому закладі освіти відбулася година спілкування із здобувачами освіти, де вони дізнались, що це свято започаткувала Міжнародна організація праці (МОП), яка вирішила розширити масштаби своєї діяльності з просування ідеї охорони праці в сучасному суспільстві. Здобувачі освіти ознайомились з нормативно-правовими документами, спрямованими на захист життя, здоров’я та працездатності людини під час роботи, було звернено увагу на можливі ризики та наслідки порушення вимог безпеки.

Підсумок заходу - усвідомлення цінності результатів будь-якої трудової діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. Дотримуйтесь правил з техніки безпеки!

Валентина Бритвак

изображение viber 2021 04 29 13 32 28 изображение viber 2021 04 29 13 3565616

Прокоментувати: