VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 05 6565 12 48

 

БЕЗМЕЖНИЙ СВІТ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ

 

З метою формування у майбутніх випускників реального погляду на вибір професії з урахуванням інтересів, здібностей та потреб на ринку праці 7 травня 2021 року для учнів 9-их класів Косонської ОТГ: Попівська та Горонглабська ЗОШ І-ІІ ст. мобільною групою нашого закладу освіти Пляцко Н.В., Маргітич М.В. та Молнар Й.Й. проведено профорієнтаційну зустріч.

Представники мобільної групи розповідали присутнім про професії, яким навчають саме у нашому закладі освіти, давали поради майбутнім випускникам щодо професійного самовизначення.Учнівська молодь мала можливість дізнатися про формулу вибору професій: хочу-можу-треба. Учасникам освітнього процесу продемонстровано відеоролики про насичене та цікаве життя здобувачів професійної освіти БПЛСП.

Сьогоднішні учні на порозі дорослого життя, а це означає, що дитинство фінішувало і настає важливий момент вибору: ким бути, з якою професією поєднати своє дальше життя. Світ професій безмежний, тож недооцінити значення вибору не можна. Тому що професія для людини - це її життєвий шлях, у певній мірі - її доля. Тому, перш ніж вибрати свою професійну стежку, варто добре подумати.

Сподіваємося, що сповнені яскравих емоцій та вражень учасники зустрічі надовго запам’ятають цей профорієнтаційний захід, який дав можливість учнівській молоді побачити внутрішній світ професій, побачити яскраву презентацію нашого ліцею та скласти уявлення про професії.

Учасники мобільної групи

 

изображение viber 2021 05 07 16 12 48 изображение viber 2021 05 07 16 54 48 изображение viber 2021 05 545 12 48

Прокоментувати: