VT Animal - шаблон joomla Видео

588

 

Я І ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

 

На сьогоднішній виховній годині в групі №22 «Кухар» класним керівником та майстрами виробничого навчання було проведено бесіду на тему «Я і засоби масової інформації», оскільки засобам масової інформації відводять вагоме місце в системі відносин сучасного суспільства. Нові технології, насамперед мікроелектроніка, глибоко впроваджуються у виробництві, все активніше застосовуються у всіх типах освітніх закладів, а також у сферах дозвілля здобувачів освіти та молоді.

       Сучасне суспільство як ніколи насичене новітніми технічними засобами: радіоприймачами, телевізійною та комп'ютерною технікою, якими користуються у найвіддаленіших куточках нашої планети. Зараз навряд чи знайдеться сім'я, в якій не було б телевізора чи радіоприймача.

     Засоби масової інформації - це систематичне розповсюдження інформації через телебачення, пресу, радіо, Інтернет, метою якого є утвердження духовних цінностей даного суспільства та чинення ідеологічного, політичного, економічного та організаційного впливу на погляди, думки й поведінку людей.

          Учасники освітнього процесу висловлювали ставлення до засобів масової інформації, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням новітніх технічних засобів. Година спілкування проходила в жвавій дискусії та живому спілкуванні.

Класний керівник: Олена Коноплін

 

изображение viber 2021 05 07 13 19 40 изображение viber 2021 05 07 13 545 40

Прокоментувати: