VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 05 24 06 15 04

 

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА ТРИВАЄ…

 

Мобільні бригади Берегівського професійного ліцею сфери послуг продовжують профорієнтаційну роботу із випускниками ЗОШ. Наприкінці минулого тижня викладач української мови та літератури Перинець Т.В. та викладач фізики Коноплін О.Є. провели зустріч із здобувачами освіти у загальноосвітніх школах села Вилок.

Завданнями профорієнтації є ознайомлення учнів з професіями та правилами їх вибору, рекомендованими Міністерством освіти і науки України; виховання в молоді спрямованості на самопізнання і власну активність як основу професійного самовизначення; формування вміння зіставляти свої здібності з вимогами, необхідними для набуття конкретної професії, складати на цій основі реальний план оволодіння професією; забезпечення розвитку професійно важливих якостей особистості.

Педагогічні працівники надали випускникам наступну інформацію: які документи потрібні для вступу, умови навчання у нашому закладі освіти та які про перспективи працевлаштування кваліфікованих робітників у майбутньому.

          Випускники 9-11-их класів, отримавши цікаву та корисну інформацію, заповнили електроні заявки про вступ до нашого ліцею.

Викладач української мови та літератури: Перинець Т.В.

 

изображение viber 2021 05 24 06 15 06 изображение viber 2021 05 24 06 15 07

Прокоментувати: