VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 06 14 15 26 37

 

ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ МЕТОДИЧНОЇ СЕКЦІЇ БІБЛІОТЕКАРІВ ЗП(ПТ)О

 

10 червня 2021 року в режимі онлайн відбулося засідання обласної методичної секції бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за темою:"Бібліотека осередок сучасного інформаційного середовища", в якому взяла участь бібліотекар нашого закладу освіти Ілошвай О.В.

     Засідання відкрила керівник секції методист НМЦ ПТО Демчишин Г.С., яка інформувала слухачів про використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі бібліотеки, розгортання офісу 365 А1 серед закладів професійно-технічної освіти.

     Своїм досвідом роботи поділилася бібліотекар ВПУ №3 Задорожна Н.М., яка презентувала свою роботу за темою: "Бібліотека - як центр виховного простору закладу освіти.

     Бібліотекар ДНЗ Мукачівського центру ПТО, демонструючи презентацію на тему: «Сучасна інформаційна робота бібліотеки", розповіла як можна використати інформаційно-комунікативні технології в роботі бібліотеки.

       На завершення заходу Ганна Степанівна ознайомила присутніх із кваліфікаційними характеристиками бібліотекарів та надала рекомендації щодо підвищення їх кваліфікації.

                                                                                         Бібліотекар: Олена Ілошвай

изображение viber 2021 06 14 15 26 371

Прокоментувати: