VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 09 09 16 03 18 215

 

СЕМІНАР ДЛЯ ІНСПЕКТОРІВ З КАДРІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ З ОКРЕМИХ ПИТАНЬ ВЕДЕННЯ КАДРОВОГО ДІЛОВОДСТВА ТА ОНОВЛЕННЯ БАЗИ ДАНИХ ПРО КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗП(ПТ)ОПЕДАГОГІЧНИМИ ПРАЦІВНИКАМИ

09 вересня 2021 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області відбувся семінар для інспекторів з кадрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з окремих питань ведення кадрового діловодства та оновлення бази даних про кадрове забезпечення ЗП(ПТ)О педагогічними працівниками станом на початок нового навчального року. Захід проходив у режимі онлайн. Також у роботі вебінару взяли участь методисти закладів освіти.

Методист інформаційно-аналітичного кабінету Світлана Словенка-Козлова ознайомила учасників заходу з новими нормативними документами в галузі трудового законодавства України. Ліна Войченкко, методист Навчально-методичного центру, зосередила увагу присутніх на вимогах щодо формування бази «Кадрове забезпечення закладу П(ПТ)О» й особливостях здійснення аналізу кількісного та якісного складу педагогічних працівників ЗП(ПТ)О станом на 01 вересня 2021 року.

Методист: Марина РОЛДУГІНА

Прокоментувати: