VT Animal - шаблон joomla Видео

unnamed

 

МЕТАБОЛІЗМ

 

Порушення обміну речовин, пов’язані з нестачею чи надлишком надходження певних хімічних елементів, речовин.

    Сьогодні на уроці біології і екології здобувачі освіти групи №23 за професією " Пекар, кондитер" вивчали порушення обміну речовин, пов’язані з нестачею чи надлишком надходження певних хімічних елементів та речовин.

          Обмін речовин та енергії (метаболізм) – найголовніша властивість живого організму. У людському організмі відбуваються процеси обміну речовин та енергії з навколишнім середовищем, розуміння цих процесів є надзвичайно важливим тому, що дає не лише теоретичні знання, але й розкриває секрет здоров’я, довголіття та молодості. Дотримуючись основ правильного харчування, ми запобігаємо багатьом захворюванням.

          Через певні причини (забруднення навколишнього середовища, нестача елементів, забруднення води, інфекційні хвороби) стале співвідношення біоелементів змінюється, що спричиняє хвороби із загальною назвою біоелементози.      Біоелементози (мікроелементози) – тимчасове або тривале порушення біоелементного складу організму, що пригнічує процеси життєдіяльності.

          Усі активно працювали на уроці,задавали питання викладачеві. Ключовим етапом на даному уроці стало жваве обговорення вивченого матеріалу.

 

изображение viber 2021 10 05 15 35 10 876 изображение viber 2021 10 05 15 35 11 102 изображение viber 2021 10 05 15 35 11 219

Прокоментувати: