VT Animal - шаблон joomla Видео

unnamed

 

НАРКОТИКИ - ЦЕ НЕ ГРА

 

Для здобувачів освіти групи №13 з професії «Пекар, кондитер» проведена година спілкування «Наркотики та їх наслідки» задля привернення уваги до проблеми сьогодення. Підлітків легше всього спонукати до спроби наркотиків, адже, саме дискотеки, нічні клуби і є місцем їх розповсюдження, де запевняючи, що: «Нічого страшкого в цьому нема», «Один раз не рахується», їм пропонують спробувати їх вперше, і багато хто з підлітків думає: «Я не такий як інші, я спробую і кину», «Я спробую і всі проблеми стануть далекими». Але наркотики – це, по суті своїй отрута, їх дія залежить від величини дози. Невелика кількість збуджує, посилює активність. Більша кількість діє заспокійливо. Зловживання наркотиками підриває здоров’я людини, викликає деградацію особи, втрату нею соціального статусу.

Під час бесіди учням було роз’яснено що наркоманія – це не тільки тяжке захворювання, а й надзвичайно небезпечне соціальне явище, яке поширюється у всьому світі, в тому числі і в Україні.

Основною метою заходу було донести до підлітків небезпеку вживання наркотичних засобів та наслідки, які вони за собою ведуть, що в наш час наркоманії досягла масштабів епідемії.

Підсумком стало розуміння того, що у кожної людини є вибір: бути мертвим з наркотиками або залишитися живим без них.

Класний керівник: Валентина БРИТВАК

 

изображение viber 2021 11 05 12 00 40 013 изображение viber 2021 11 05 12 00 42 282 изображение viber 2021 11 05 12 00 42 469

Прокоментувати: