VT Animal - шаблон joomla Видео

1943 rіk bitva za dnіpro ta vignannja nacistіv іz kiєva

 

БИТВА ЗА ДНІПРО

 

   6 листопада 1943 року радянські війська в ході Київської наступальної операції визволили від німецько-фашистських загарбників столицю України - місто Київ. Ця великомасштабна операція стала центральною подією в битві за Україну.

     Битви за Дніпро та визволення Києва мали величезне військово-стратегічне, політичне, міжнародне, моральне значення. Був створений стратегічний плацдарм, який забезпечив звільнення всієї України. Це був потужний удар по фашистській Німеччині, який відіграв видатну роль та прискорив завершення Другої світової війни. 

     На уроці історії України в групі 13 з професії "Пекар, кондитер" здобувачі професії дізналися про героїзм українського народу в роки Другої світової війни та за визволення Києва.

   Першокурсникам нагадали про важкі часи війни, незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про нелегке життя та боротьбу тих, хто залишався в тилу.     Мета уроку - виховання у ліцеїстів   почуття патріотизму, поважного відношення до історичної пам’яті свого народу,   увічнення перемоги кожного над нацизмом та усвідомлення важливості солідарності та бойового братерства.

Проведений урок дав змогу учасникам освітнього процесу поринути у ті часи та події, які ми не маємо права забувати. Роками пам’яті не стерти…

Викладач історії: Людмила МЕЛЬНИЧУК

 

изображение viber 2021 11 08 10 24 03 690 изображение viber 2021 11 08 10 28 14 821 изображение viber 2021 11 08 10 36 35 628

Прокоментувати: