VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 11 12 13 10 50 417

 

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ «ТИЖНЯ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ»

 

        З 8 по 12 листопада в нашому ліцеї проходив предметний тиждень української мови та літератури під назвою «Світ українського слова». Викладачі - предметники ретельно підбирали та планували заходи, які зможуть привернути увагу молоді до вивчення рідної мови, закцентують увагу на браку в знаннях та на необхідності продовжувати вивчати українську мову протягом життя.

          Згідно запланованих заходів - 9 листопада у день Української писемності та мови здобувачі освіти та педагогічні працівники писали радіо диктант єдності - «Слідом за пам’яттю», також серед найкращих знавців української мови пройшов І етап ХХІ конкурсу імені Петра Яцика , де перемогу здобула Онофрійчук Софія, учениця другого курсу, та вже 19 листопада спробує свої сили на ІІ етапі.

          Своєю інноваційністю підкорив спільний урок-гра викладачів української мови Лігоцької О.О. та Макар С.І. під назвою « Світ українського слова» зі здобувачами освіти І курсу, де вкотре учні переконалися у багатогранності та значущості рідної мови.

          12 листопада у всіх професійно-технічних закладах області проходив І етап конкурсу імені Т.Шевченка. Загалом в нашому закладі змагались 20 здобувачів освіти з різних груп, а переможцем стала учениця групи №23-Літка Вікторія.

          Завершальним заходом тижня, стала виховна година Макар С.І. зі здобувачами освіти групи №23 на тему «Шануй мову свою калинову», де вдалось поглибити знання учнів про історію виникнення й становлення письма, про український алфавіт, історію українського правопису та познайомились з історичними постатям,які зробили вагомий внесок у розвиток мови.

Викладач української мови та літератури: Світлана МАКАР

 

изображение viber 2021 11 12 13 10 50 560 изображение viber 2021 11 12 13 10 50 683

Прокоментувати: