VT Animal - шаблон joomla Видео

Естафета

 

ЕСТАФЕТА ПРОФЕСІЙНОЇ ЄДНОСТІ

 

З 22 по 26 листопада 2021 року в Україні проходить Всеукраїнський тиждень професійної освіти. Тиждень професійної освіти - це ще один привід нагадати, що представники робітничих професій вже протягом багатьох років користуються значним попитом на ринку праці України, а роботодавці готові пропонувати їм конкурентні заробітні плати та достойні умови праці.

У нашому закладі освіти цей тиждень розпочався з конкурсу «Естафета професійної єдності» Учасниками змагань були найкращі здобувачі освіти

І-ІІІ курсів з професії «Кухар», класні керівники та майстри виробничого навчання. Мета даного заходу - це унікальна можливість для кожного проявити приховані таланти та здібності, успішно, самостійно й оригінально спробувати свої сили в галузі професій громадського харчування. Така сукупність здібностей дала змогу одержати спільний продукт діяльності, який вирізняється новизною та високим рівнем досконалості. Команди на практиці переконались в тому, що кожний етап приготування та презентації страви -важливий і потребує зосередженості, певних вмінь та навичок.

Виконуючи практичне завдання «Обробка сировини та заправляння картопляної маси», здобувачі освіти продемонстрували свою вправність та майстерність, яку здобули за період навчання в нашому ліцеї. Організованість та готовність працювати в командній грі проявили й майстри виробничого навчання при смаженні дерунів. Саме для класних керівників сьогоднішній захід став своєрідним випробуванням. На третьому етапі конкурсу, вони приклали максимум зусиль для креативної презентації готової страви. Загалом команди довели, що досконалості немає меж і кожен мав змогу показати приховані таланти та проявити кухарські здібності у командній грі.

Після оголошення результів конкурсу учасники естафети разом із членами жюрі куштували смачні деруни, яких насмажили - 100. Для нашого закладу освіти це стало своєрідним рекордом, тобто, такої кількості «кийзликів» не було ще приготовано навіть під час уроків виробничого навчання.

Цей захід вкотре переконав усіх нас, що професія кухаря є однією з найпопулярніших і затребуваних у світі, вона вимагає творчого підходу і любові до своєї справи. Для удосконалення та розвитку цих здібностей варто навчатися в закладах професійної професійно-технічної освіти.

Прокоментувати: