VT Animal - шаблон joomla Видео

Майстер клас Кухар 1

 

БУТИ КУХАРЕМ – ЗАХОПЛЮЮЧЕ І ВІДПОВІДАЛЬНО

 

Кухар — одна з найдавніших і вічно сучасна професія. Люди впродовж  всього свого життя три рази на добу віддають себе у владу представників однієї з самих стародавніх професій на землі — кухарської. Добрий кухар цінується у всі часи і у всіх народів.

24 листопада 2021 року в рамках проведення Тижня професійної освіти у кухні-лабораторії нашого закладу освіти проведено майстер-класи, які проводили - випускник нашого закладу освітиАдам Неймет та третьокурсники ліцею Крістіан Котруч та Аннабелла Торжаш.

На даний час Адам працює шеф-кухарем у ресторані «FREEDOM» у Виноградові, а Крістіан проходив виробничу практику саме у цьому закладі громадського харчування. Шеф-кухар демонстрував приготування вирізки свинної, запеченої з цибулею, картоплю-пюре з бринзою та сирним соусом. Крістіан поділився рецептом приготування фірмового салату «Пушкін», а Аннабелла приготувала та презентувала улюблену страву молоді – суші.

На перший погляд нічого мудрованого в професії кухаря немає. Багато кому здається, що професія – неважка , вивчати в ній нічого: звари, підсмаж, подай — чи велика наука? Виявляється велика. І чим більше вивчати технологію, придивлятися на практиці до роботи кухарів, тим ясніше розумієш, що бути кухарем нелегко, але захоплююче і відповідально.  Від роботи кухаря залежить праця, відпочинок, навчання, здоров’я практично всіх  людей.

Прокоментувати: