VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 11 25 15 06 28 539

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

 

     Щороку в Україні, як і всій Європі,  з 25 листопада по 10 грудня проходить  Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка  покликана в першу чергу привернути  увагу громадськості до актуальних для  суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

       Сьогодні, 25 листопада, у нашому закладі освіти стартувала акція до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства над жінками,де практичний психолог обговорювала із здобувачами освіти перших курсів актуальні питання.

   Насильство в сім’ї, зокрема серед жінок ,— проблема, яка існує у кожній країні світу. Вона не має кордонів, рамок морального та матеріального добробуту. Тому жінки, або з гіркого досвіду, або через загрозу насильства, не можуть в повній мірі користуватись своїми ж правами.

Класні керівники, викладачі, практичний психолог проводитимуть години спілкування на теми: «Види і форми насильства в сім’ї», «Попередження домашнього насильства», «Профілактика ВІЛ-інфекцій та СНІДу», «Торгівля людьми – ганебне явище сучасності»,«Вплив алкоголю, наркотиків, тютюнопаління на поведінку людини», «Небезпечні ігри», «Життя – це Божий дар. Зумій його прожити».

Практичний психолог : А. Мельник

 

изображение viber 2021 11 25 15 06 28 408

Прокоментувати: