VT Animal - шаблон joomla Видео

діаг

 

ОНЛАЙН ОЛІМПІАДИ НА ПЛАТФОРМІ «НА УРОК»

 

Вже вкотре проходять олімпіади на платформі «На урок» і наші здобувачі освіти є її учасниками. Цього разу йде мова про Олімпіаду «Осінь 2021». Загалом реєстрацію та підготовку здійснювали викладачі - предметники у двох категорія 10 та 11 клас. Загалом кількість учасників від нашого закладу освіти склало 160.

Якщо поглянути у розрізі предметів, то статистичні дані матимуть ось такий вигляд:

Найактивніше учні обирали олімпіаду з української мови та літератури, що не може не радувати. Загалом цьогоріч кількість бажаючих збільшилась, за рахунок того, що викладачі дослухались до поради організаторів платформи та залучили здобувачів освіти з різним рівнем навчальних досягнень.

Олімпіада з англійської мови порадувала своїми здобутками - 7 переможців. Також одну перемогу отримали в олімпіаді з історії України.

За підсумками олімпіад, всі викладачі та здобувачі освіти отримали іменні свідоцтва та подяки від платформи «На урок», які додали в свої скарбнички досягнень.

Всі респонденти продовжили підготовку до наступних олімпіад «Зима-2022» та «Весна-2022» на освітній платформі,яка припала до душі кожному .

Заступник директора з НВР: Оксана БАБІТА

 

Свідоцтво на урок 2021 page 0001 свідоцтво про 3 переможців 2021 page 0001 свідоцтво про 4 переможців 2021 pages to jpg 0001 jola1
pl1 pl2 копол konop1

Прокоментувати: