VT Animal - шаблон joomla Видео

снід5

 

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ

 

Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1 грудня 1988року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. З того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.

У нашому закладі освіти у цей день здобувачі освіти ІІ курсів з професій «Кухар» і «Пекар, кондитер» оформили тематичну фотозону та вранці у фойє ліцею прикріпляли червону стрічку до верхнього одягу викладачів, майстрів виробничого навчання та учнів. Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка. Вона завоювала величезну популярність, вона - як символ розуміння СНІДу.Червоні стрічки все частіше з'являються на одворотах піджаків, полях капелюхів — скрізь, де тільки можна приколоти англійську шпильку.

Класними керівниками проведено виховні години щодо Всесвітнього дня боротьби зі СНІДомта наголошено, що цей день є одним з найбільш важливих міжнародних днів, пов'язаних з питаннями охорони здоров'я, однією з ключових можливостей підвищення інформованості і можливості відзначити такі досягнення як розширення доступу до лікування та заходів профілактики.

Класний керівник: Наталія КОПОЛОВЕЦЬ

 

снід1 снід2 снід3
снід4 снід6 снід7

Прокоментувати: