VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 12 01 14 48 57 811

 

МИ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

 

Щороку 2 грудня за рішенням Генеральної Асамблеї ООН відзначається Міжнародний день боротьби за скасування рабства. В цей день людство згадує такі сучасні форми рабства, як торгівля людьми, сексуальна експлуатація, найгірші форми дитячої праці, примусові шлюби, продаж наречених, передання у спадщину вдів і насильницьке вербування дітей для подальшого використання у збройних конфліктах.

Найвищою цінністю будь-якої держави є людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість та безпека. Тому, з метою привернення уваги учнівської молоді до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства та протидії торгівлі людьми, у закладі освіти з групою №13 за професією «Пекар, кондитер» проведений захід на тему:   «Як не стати жертвою насильства».

Під час заходу були розглянуті Міжнародні правові документи: «Загальна декларація прав людини», «Конвенція про боротьбу з торгівлею людьми», «Про охорону дитинства в Україні» та інші, які спрямовані на подолання насильства над людьми.

          Сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі є торгівля людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність! Ми проти насильства!

Викладач історії:   Л.М. МЕЛЬНИЧУК

изображение viber 2021 12 01 14 49 35 623 изображение viber 2021 12 01 14 50 13 729

Прокоментувати: