VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2021 12 09 14 32 42 026

 

ПРАВА ДИТИНИ.

 

   У сучасному інформаційному суспільстві дуже важливо знати свої права. Особливо це актуально для найменш захищених верств соціуму - дітей-підлітків. Адже, дуже часто права підрослих дітей порушуються , особливо в питаннях працевлаштування.
   У той же час, стрімке дорослішання часто породжує у них відчуття повної рівності з дорослими. Внаслідок чого, з боку підлітка, починається войовниче відстоювання своїх прав та ігнорування обов'язків.

   У рамках Всеукраїнської акції « 16 днів без насильства» практичним психологом проведено просвітницький захід у групі першокурсників на тему: «Права та обов’язки дітей та підлітків».

   Під час бесіди учасники освітнього процесу дізналися про міжнародний правовий документ Конвенція ООН «Про права дитини», у якому закріплені гарантії прав дитини. Він поєднав у собі високі соціально-моральні та правові норми міжнародного стандарту й педагогічні основи спілкування дорослих із дітьми.

       Кожна дитина повинна бути законослухняним громадянином свого товариства, тобто дотримуватися права і свободу інших людей та не вчиняти правопорушень або злочинів. Також, обов'язковим є отримання основного –загальної освіти.
   У ході заходу доречним був відеоролик, який розкрив основні принципи Конвенції.

Практичний психолог: А.Ю.Мельник

 

изображение viber 2021 12 09 14 32 42 074 изображение viber 2021 12 09 15 11 30 346

Прокоментувати: