VT Animal - шаблон joomla Видео

изображение viber 2022 01 21 13 16 45 561

 

ЗДІЙСНЕННЯ МРІЇ ВІД РОБОТОДАВЦЯ

 

Невід’ємною частиною роботи закладу професійно-технічної освіти є співпраця з роботодавцями. По новому почали втілюватись спільні проєкти з відкриттям «Центру розвитку карєри»в нашому закладі освіти. Однією з таких став спільний захід «Здійсни мрію» нашого закладу з Віктором Михайловим, власником декількох ресторанів, а саме «Порядний газда» (м.Мукачево), «Графський двір»(м.Мукачево) та «Шато Чизай. Мала Гора» (м.Берегово).

Зустріч проходила в декілька етапів. На першому, у наших здобувачів освіти за професією «Кухар» була унікальна можливість отримати багато корисної інформації стосовно організації роботи закладу харчування: від першої закладеної цеглини на будування до найпопулярнішого ресторану регіону від власника та шеф кухаря ресторану, так би мовити з перших вуст. Приємним є той факт, що неодноразово під час зустрічі господарі заходу відзначали важливість навчатись за професіями громадського харчування, акцентували увагу на необхідності теоретичних знань для кухаря-початківця, мотивували своїм прикладом кар’єрно зростати.

На наступному етапі кожний мав обрати собі страву із запропонованих, яку хотіли б спробувати приготувати. До вибору були представлені три позиції: салат «Цезар,який варто скуштувати», паста та фірмовий бургег.

Далі було найцікавіше! Здобувачі освіти вирушили на кухню, де пліч-о-пліч разом з командою кухарів починали робочий день закладу та готували страви для перших відвідувачів. Робота на кухні закипіла, всі відчули себе в своїй стихії. Очі наших здобувачів - запалали новими вогниками щастя. Протягом робочих процесів, шеф кухар, су-шеф та власник багато розповідали про продукти та обладнання з якими працюють, демонстрували на власному прикладі командну роботи та важливість синхронних злагоджених дій на кухні.

На завершення, як в елітних ресторанах, нашим юним кухарям запропонували подати приготовані страви своїм відвідувачам. І на їхнє привелике здивування цими відвідувачами буливони самі. Кращого завершення заходу не можна було собі і уявити.

Заступник директора з НВР: Оксана БАБІТА

 

Прокоментувати: