VT Animal - шаблон joomla Видео

285A4922

 

 

РОБОЧА ЗУСТРІЧ З ПРОВІДНИМ РОБОТОДАВЦЕМ

 

В сучасній сфері професійно-технічної освіті неможливо уявити роботу закладу освіти без підтримки підприємств. В рамках робочої зустрічі директора ліцею, творчої групи Центру розвитку кар’єри закладу освіти та учнівського самоврядування з провідним роботодавцем пані Олесею Попович обговорено ряд стратегічно важливих питань.

З перших хвилин нам вдалось приємно здивувати нашу гостю оновленою матеріально-технічною базою ліцею та організацією роботи у лабораторіях.

Далі зустріч продовжилась у «meetingroom» Центру, де у жвавій дискусії зародились творчі ідеї подальшої співпраці, спільних майстер класів, тематичних зустрічей по обміну досвідом і тд.

Одним з найпродуктивніших етапів зустрічі було обговорення сучасних тенденцій харчування в закладах освіти. З власного досвіду пані Олеся поділилась з присутніми, як підхопила ідею реформування шкільного харчування. Також, гостя розповіла, як вносила власні пропозиції щодо використання регіонального компоненту в організації харчування, про страви, які найбільше користуються попитом серед різних вікових груп школярів. В той час, наші здобувачі освіти ділились власними ідеями змін, баченнями подальшого професійного розвитку.

Як зазначали учасники цієї зустрічі: «Ця колаборація зацікавлених людей принесе великі плоди та продуктивні проєкти». З легкістю можна сказати, що ця зустріч та співпраця доленосна, і можливо спільні заходи поставлять початок відродження закарпатської кухні та поширення європейської культури харчування, спочатку можливо тільки на регіональному рівні.

 

285A4693 285A4863 285A4872 285A4877 1

Прокоментувати: