VT Animal - шаблон joomla Видео

patents aa fb aafbf083e87c801a41055b1d968c75cb

 

СПІВПРАЦЯ З ПОТУЖНИМ РОБОТОДАВЦЕМ

 

Значна частина роботи «Центру розвитку кар’єри» нашого закладу освіти полягає в налагодженні та підтримці співпраці з роботодавцями. Творча група Центру завжди знаходиться у пошуку нових роботодавців та підприємств , де б відкривались унікальні можливості для розвитку юних кухарів, пекарів, кондитерів, офіціантів та барменів. Це клопітка праця в сучасних реаліях ринку праці, проте нам все вдається організувати. Особливо актуальною є дана форма роботи перед виходом здобувачів освіти на виробничу практику.

Сьогодні мали хорошу можливість обговорити подальшу співпрацю з адміністрацією та безпосередньо з шеф кухарем комплексу «Термал Фюрдо». Зустрілися представники із здобувачами освіти різних курсів навчання, де розповіли про переваги роботи в їхньому закладі, перспективи кар’єрного росту та розвитку на базі їхнього комплексу, оголосили актуальні вакансії та щиро запросили стати частиною команди.

З впевненістю можна сказати, що дана співпраця матиме своє логічне продовження, адже зацікавленим сторонам, зокрема закладам харчування, підприємствам, закладу професійно-технічної освіти та здобувачам освіти неодмінно потрібно комунікувати та об’єднуватись, тому що тільки таким шляхом вдасться подолати перешкоди повязані з подоланням низького рівня престижності робітничих професій та закладів ПТНЗ, «кадрового голоду» кваліфікованих працівників, чіткого вибору майбутньої професії, яка б відповідала тенденціям ринку праці та створення єдиного простору для професійного зростання.

Голова Центру розвитку кар`єри:      Любов ШАТАЛОВА

 

Прокоментувати: