VT Animal - шаблон joomla Видео

111

 

ІНФОСЕСІЯ

Презентація нашого закладу та знайомство з робітничими професіями в рамках Днів відкритих дверей 2022 продовжується. Сьогодні проводилась інформаційна сесія онлайн зі здобувачами різних ЗЗСО міста. Загалом, участь у заході прийняло близько 40 учнів. До уваги слухачів команда Центру розвитку кар`єри презентувала професії, за яким здійснюється навчання у нашому закладі; ознайомили з перевагами навчання в ЗП(ПТ)О; продемонстрували координати, за якими нас можна знайти. Дехто з учнів радо ділився власним досвідом: як обирали професію, як дізналися вперше про наш ліцей.

Ми впевнені, що після такої теплої зустрічі, хоч і в онлайн форматі, багато хто з молодих людей переглянув свої погляди на затребуваність професій, ринок праці, можливості кар’єрного зростання. Сподіваємось, наша плідна робота дасть очікуваний результат у вигляді успішної реалізації вступної кампанії.

Для відбудови успішної країни потрібні освічені кваліфіковані молоді кадри. Тому, наразі, освіта стає як ніколи важливою ланкою функціонування держави.

 

22 33 44
55 66 77

Прокоментувати: