VT Animal - шаблон joomla Видео

 

1МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗНЕВИННИХ ДІТЕЙ - ЖЕРТВ АГРЕСІЇ

      Із групою № 22 з професії "Кухар" проведений виховний захід   до Міжнародного дня безвинних дітей - жертв агресії.

       Порушуючи тему дітей і їх майбутнього, неможливо не згадати про тих дітей, які на даний час перебувають в зоні воєнних конфліктів. Неможливо навіть уявити те, що скільки їх гине під час локальних конфліктів по всьому світу.

       Для того, щоб громадськість не забувала про те, що під час війни гинуть не тільки солдати, ООН заснувала Міжнародний день дітей - безневинних жертв агресії.

       На жаль, діти гинуть не тільки в зоні військових дій. Сколихнувша світ хвиля небачених по аморальності терористичних атак, забрала багато життів невинних дітей, визначила новий вимір загрози, яка походить від міжнародного тероризму для всього людства.

          За даними, більше ніж 707 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації. Станом на ранок 1 червня 2022 року офіційне число дітей-жертв - 261, поранених - 446.

Здобувачі освіти наводили історичні факти таких агресивних дій, з болем та сумом висловлювали своє ставлення до цих подій та наприкінці уроку зробили висновки - такого жаху не повинно бути. Потрібно робити все можливе, щоб покласти край насильству, забезпечити рівність та захистити права людини в інтересах миру в світі.

          Вічна пам'ять дітям, які загинули внаслідок збройної агресії росії проти України.

                       Викладач історії:     Людмила МЕЛЬНИЧУК

 

2

Прокоментувати: