VT Animal - шаблон joomla Видео

 

01ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ 2022…

Кінець червня завжди знаменується з приємною подіє- врученням дипломів кваліфікованого робітника, свідоцтв про повну загальну середню освіту та трудових книжок. Цьогоріч урочистість проходила на особливій локації, на базі провідного роботодавця та підприємства- «Чизай.Мала Гора».

Поруч з випускниками в цей важливий момент були їхні наставники, викладачі, батьки, рідні, друзі та роботодавці, всі ті хто докладав чималось зусиль на цій нелегкій стежці до диплому.

Дорогі випускники Берегівського професійного ліцею сфери послуг 2022 року щиро вітаємо вас із завершення важливого етапу у вашому житті.

За три роки навчання ви пройшли багато випробувань та стали гідними представниками своєї професії #кухар #пекар #кондитер #офіціант #бармен.

Закінчуєте ви своє навчання у дуже складний та не простий час, проте ми впевнені що кожен з вас залишається в Україні задля того, щоб продовжити місію розпочату ще в ліцеї- вкладатись у спільну перемогу!

Ви закарбуєтесь у нашій пам‘яті і знаємо що ще не раз ви прославите наш навчальний заклад, свою професію та нашу Батьківщину!

 

02 03 04 05
06 07 08 09
010 011 012 013

Прокоментувати: