VT Animal - шаблон joomla Видео

0309201112000016050

 

II ЕТАП ОЛІМПІАДИ З ПРЕДМЕТА

 „Технологія виготовлення швейних виробів” СЕРЕД УЧНІВ ПТНЗ

З метою підвищення інтересу до поглиблення вивчення спеціального предмету "Технологія виготовлення швейних виробів" 21березня 2017 року, проведено обласну олімпіаду. Захід проведено з використанням Інтернет технологій, зокрема веб-ресурсу http://master-test.net/uk та платформиhttps://pruffme.com/.

Учасниками олімпіади стали переможці внутрішньоліцейних олімпіад ПТНЗ. Представник нашого ліцею була учениця 31 групи Костьо Естер з професії «Кравець».

За підсумками обласної олімпіади наша учениця отримала почесне ІІІ місце, що дає підставу для глибокого аналізу стану викладання предметів професійно-теоретичного циклу, які забезпечують теоретичне підґрунтя підготовки учнів та є одним із засобів визначення якості професійної підготовки кваліфікованих робітників в ПТНЗ, й змогу опосередковано зробити висновок про динаміку змін в рівні професійної компетентності педагогічних працівників, адже успіх учня – це успіх педагога, який доклав свої вміння, професіоналізм для якісної підготовки переможця.

 
 

Мельничук Д.М., викладач спецдисциплін

FpAgkkWyvfg T1mmskj4VYg

Прокоментувати: