VT Animal - шаблон joomla Видео

ПРО УЧАСТЬ У ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ

  ПРО УЧАСТЬ У ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ        18 січня 2024 року викладачі предмету «Захист України» нашого закладу освіти Петричко Я.Ю. та Молнар Й.Й. прийняли участь у практичному семінарі «Мінна безпека, правила поводження з вибухонебезпечними предметами та надання домедичної допомоги постраждалим у бойових умовах», що проходив на базі навчального пункту АРЗ СП ГУ ДСНС України в Закарпатській області та включав в себе наступні питання: ознайомлення із аварійно-рятувальною технікою та оснащенням, специфіка їх…

КИПИТЬ РОБОТА У КУХНІ ЛАБОРАТОРІЇ

  КИПИТЬ РОБОТА У КУХНІ ЛАБОРАТОРІЇ Повернувшись із зимових канікул, здобувачі освіти групи № 12 з професії «Кухар» приступили до виконання тем програми виробничого навчання у рідній лабораторії. Відпрацьовуючи тему уроку «Приготування страв з молока та сиру», готували варені та смажені страви – сир домашній, галушки сирні, мендболи сирні, пухкеники, сир смажений. Працювали всі із задоволенням, презентували креативно та творчо, кожен на свій смак.          Майбутні кухарі усвідомили, що готувати…

ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА

  ВИРОБНИЧА ПРАКТИКА           Професія кухаря вимагає теоретичних та практичних знань з рецептури та приготування різних страв, але цього не достатньо - він повинен ще і створювати власні шедеври! Здобувачі освіти ліцею вивчають технологію приготування їжі, і тому, теоретичне навчання, має підсумок - виробничу практику, мета якої відпрацювання практичних прийомів та навичок для отримання кваліфікації кухар IV розряду.           Основне завдання практики - закріпити, удосконалити та розширити набуті в навчальних лабораторіях…

ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ

  ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ЗАНЯТЬ/ЗБОРІВ Відповідно до навчальної програми з предмета «Захист України» з метою закріплення рівня знань та навичок учнів, набутих протягом навчання, у січні 2024 року зі здобувачами освіти групи № 32 з професії «Кухар» на базі ліцею проведені навчально-польові заняття/збори. Згідно тематичного плану здобувачам освіти були продемонстровані учбові фільми про порядок проходження навчання у військових вищих навчальних закладах, доведена інформація щодо умов проходження військової служби за контрактом та…

ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАННЯ

  ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАННЯ На сьогоднішньому уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи 23-А вчилися готувати пряничне тісто. Свою назву тісто отримало завдяки різноманітним прянощам, які використовують для його приготування і що надають особливого аромату готовим виробам. Дуже часто для приготування пряничного тіста використовують суміш прянощів, що називається "букет" або "сухі парфуми. Вироби з пряничного тіста досить довго зберігаються не черствіючи, оскільки пряничне тісто готують з великою кількістю цукру, меду і патоки,…

НАБУВАЄМО НАВИКІВ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА

НАБУВАЄМО НАВИКІВ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА Учні групи № 13 з професії «Пекар, кондитер» продовжують навчання в умовах виробництва на пекарні «Сонячний промінь», адже виробниче навчання в умовах виробництва є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків. Воно покликане підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень професійної підготовки. Учні зрозуміли, що ця праця нелегка, але необхідна для суспільства. Отримавши безліч позитивних емоцій…

ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОЇ ТА ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОЇ ПІДГОТОВОК

  ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ ВИКЛАДАЧІВ СУСПІЛЬНО-ГУМАНІТАРНОЇ ТА ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНОЇ ПІДГОТОВОК Підведено підсумки роботиметодичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та природничо-математичної підготовок за І семестр 2023-2024 н.р. Викладачі працювали над завданнями підвищення власного рівня роботи шляхом самоосвіти та самореалізації, удосконалювали диференційований особистісний підхід в організації освітньої діяльності, упроваджували новітні методи та технології змішаного навчання; забезпечували взаємозв’язок загальноосвітньої та професійної підготовки, навчали здобувачів освіти використовувати одержані знання, уміння і навички для практичного упровадження у життя.…

ГАСТРОНОМІЧНИЙ КОНКУРС «СИЛА ТРЬОХ: ЮШКА, ХЛІБ ТА САЛО»

  ГАСТРОНОМІЧНИЙ КОНКУРС «СИЛА ТРЬОХ: ЮШКА, ХЛІБ ТА САЛО» Наприкінці грудня 2023 року підведено підсумки гастрономічного конкурсу «Сила трьох: юшка, хліб та сало», організаторами якого є навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро». Суть та ідея цього конкурсу створити гастрономічну трійку страв, до якої обов’язково мають увійти перші страви, хліб та сало. Організатори запропонували учасникам поділитися з мешканцями та гостями України рецептами…

ПРО ПІДСУМКИ КОНДИТЕРСЬКОГО ОНЛАЙН КОНКУРСУ «ШОКОЛАД 2023»

    ПРО ПІДСУМКИ КОНДИТЕРСЬКОГО ОНЛАЙН КОНКУРСУ «ШОКОЛАД 2023» В межах співпраці КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» майстри виробничого навчання нашого ліцею та викладачі спецдисциплін взяли участь у кондитерському онлайн конкурсі «Шоколад 2023». Основною ідеєю конкурсу було - показати всю різноманітність використання шоколаду у гастрономічному поєднанні з локальними продуктами України. Загальна кількість учасників становила 46 осіб, з них - 37…

СІЧНЕВЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

  СІЧНЕВЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ 4 січня у нашому закладі освіти відбулося засідання педагогічної ради. На порядку денному розглянуто наступні питання: підсумки освітнього процесу та рівень навчальних досягнень учнів за І семестр,результати методичної роботи у І семестрі 2023/2024 н.р., завдання і напрями роботи педагогічного колективу на ІІ семестр. На завершення роботи засідання директор ліцею Оксана Кулієвич підвела підсумки за результатами діяльності ліцею за І семестр 2023/2024 н.р. та окреслила завдання…

ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

  Сьогодні 4 січня святкує свій ювілей директор КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР Оксана Кулієвич! У цей день колектив ліцею бажає Оксані Миколаївні міцного здоров’я, безмежного щастя, любові від рідних та близьких, родинного затишку, поваги від оточуючих та мирного неба над головою. Вам сьогодні 50 років, але Ваша життєва позиція, Ваші неймовірні ідеї і креативний підхід до всього говорять, що Вам не більше 30. Саме головне, що Вам…

ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ Згідно порядку денного засідання методичної комісії викладачів та майстрів професій громадського харчування підведено підсумки роботи за І семестр 2023-2024 н.р. До відома учасників засідання головою методичної комісії доведено графік проведення відкритих уроків теоретичного і виробничого навчання на ІІ семестр. Методист Марина Ролдугіна узагальнила результати самоосвіти за І семестр 2023-2024 навчального року майстрів виробничого навчання і викладачів спецдисциплін. Серед розглянутих питань - робоча…