VT Animal - шаблон joomla Видео

ВПЕВНЕНО - ДО ЗАВЕРШЕННЯ

  ВПЕВНЕНО - ДО ЗАВЕРШЕННЯ      Підходить до завершення навчальний рік. Піднесений настрій в очікуванні літніх канікул та відпустки допомагає зробити останні штрихи до завершення поточного навчального року.    Так, сьогодні, 26 червня 2019 р., пробну кваліфікаційну роботу виконували учні групи № 1 з професії «Бармен, офіціант» на кваліфікаційний рівень бармен четвертого розряду.    Гарячі та холодні напої подавали уявним відвідувачам, дотримуючись всіх правил та вимог, зібравши всі свої…

ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ

  ПІДВОДИМО ПІДСУМКИ   Добігла до кінця виробнича практика групи №12 з професії «Кухар»- час підводити підсумки. І ось наші учні вишикувались в кухні – лабораторії для здачі перевірочної комплексної роботи на третій кваліфікаційний розряд. Звичайно , всі помітно хвилювалися, адже, це перший іспит на якому потрібно показати чому навчилися за цей рік на уроках виробничого навчання та на підприємствах громадського харчування під час практики. Отримавши завдання, учні приступили до…

ВПЕРЕД ДО МРІЇ

  ВПЕРЕД ДО МРІЇ   25 червня 2019року згідно до графіка в групі №12 з професії «Кухар» після проходження виробничої практики на підприємствах, здачі пробної кваліфікаційної роботи на кваліфікаційний рівень «кухар 3-го розряду» проводиться поетапна кваліфікаційна атестація. Поетапна кваліфікаційна атестація це перевірка знань, умінь та навичок учнів на присвоєння певного кваліфікаційного рівня здобувачам професійної освіти. Учневі, який опанував курс професійно-технічного навчання і успішно пройшов кваліфікаційну атестацію, присвоюється освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований…

МАКСИМУМ ЗУСИЛЬ ДЛЯ ГІДНОГО РЕЗУЛЬТАТУ

  МАКСИМУМ ЗУСИЛЬ ДЛЯ ГІДНОГО РЕЗУЛЬТАТУ      24 червня 2019 року учні 23 групи з професії «Пекар, кондитер» виконували пробну кваліфікаційну роботу на кваліфікаційний рівень кондитер третього розряду. Набравшись досвіду на виробничій практиці, зібравши всі свої знання та сили, учні випікали вироби згідно витягнутих білетів. Ентузіазм, задоволення, захоплення своєю справою спостерігалися на обличчях учнів. Торти, млинчики з начинкою, ватрушки з повидлом та сиром смачно красувалися на прикрашених тацях. Окреме…

УРА! КАНІКУЛИ!

  УРА! КАНІКУЛИ!   Добіг до кінця навчальний рік. Учні групи №21 і№ 22 у п’ятницю завершили навчання у стінах нашого закладу освіти. Останній тиждень для них був самим важким. Адже,  більшість учнів шкіл вже відпочивають, а наші здобувачі професійної освіти, ще вивчають загальноосвітні дисципліни.         У п’ятницю проведено підсумкову виховну годину для учнів цих двох груп, на якій класні керівники, майстри виробничого навчання та психолог ліцею звернули увагу на…

ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ З ПРОФЕСІЇ «ШВАЧКА, КРАВЕЦЬ»

  ДЕРЖАВНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ З ПРОФЕСІЇ «ШВАЧКА, КРАВЕЦЬ»   24 червня 2019 року з метою визначення рівня знань, умінь та навичок, отриманих учнями під час навчання та ступеню оволодіння професією, було проведено державну кваліфікаційну атестацію (ДКА) учнів групи № 31, які навчалися за професією«Швачка, кравець». Відповідно до нормативних документів ДКА відбувалася у два етапи: виконання учнями та захист пробної кваліфікаційної роботи; складання державного кваліфікаційного іспиту. Випускники демонстрували свої знання та…

ПОЕТАПНА АТЕСТАЦІЯ

  ПОЕТАПНА АТЕСТАЦІЯ 24 червня 2019р. відбулась поетапна кваліфікаційна атестація учнів першого курсу групи №13 «Пекар, кондитер». Минув лише місяць як вони захистили кваліфікаційний рівень пекаря ІІ розряду, а сьогодні вже - захищатимуть кваліфікаційний рівень пекаря ІІІ розряду. Успішно завершилась виробнича практика, виконані кваліфікаційні пробні роботи, написані виробничі характеристики, в яких роботодавці з впевненістю і задоволенням написали, що знання і вміння учнів відповідають кваліфікаційному рівню пекар ІІІ розряду. Це учні…

ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

  ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ   Щорічно 22 червня, у день початку німецько-радянської війни, згадують всіх загиблих в боях, закатованих у фашистській неволі, померлих у тилу від голоду та поневірянь. З нагоди відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні в нашому закладі відбулася година пам’яті «Війною опалені серця», під час якої учні ознайомилися із сторінками історії періоду Другої світової війни. 22 червня…

ЩЕ ОДНУ СХОДИНКУ ПОДОЛАНО

  ЩЕ ОДНУ СХОДИНКУ ПОДОЛАНО Завершилась виробнича практика у групі №13 за професією  «Пекар». Підсумком навчального року та здобутків по професії була комплексно -кваліфікаційна робота на кваліфікаційний рівень пекар 3 розряду. Під час роботи учні працювали злагоджено, вміло, з відповідальністю за виконану роботу.  Використовували досвід роботи, який отримали на підприємствах, працюючи поряд з досвідченими наставниками. По завершенню ККЗ члени кваліфікаційної комісії гідно оцінили виконані роботи.   Майстер в/н: Маргітич М.В.…

ПЕРША ЛАСТІВКА

  ПЕРША ЛАСТІВКА   20.06.2019р. розпочато прийом документів у нашому навчальному закладі освіти на 2019-2020 н.р. Першою абітурієнткою стала випускниця школи №10 м.Берегове Дудла Соломія, яка подала документи на професію «Швачка, кравець». Соломія хоче продовжити традицію цілої династії, адже у нас навчалась її мама та старша сестра, також, за професією «Кравець», які будують свою кар’єру на провідних підприємствах м.Берегове «Фішер Мукачево» та «Укран Абітекс». Соломія пішла додому з нашого навчального…

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП

  ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП   Завершилась передвипускна виробнича практика для учнів третього курсу групи №33 «Пекар, кондитер». Завтра на випускників чекає державна кваліфікаційна атестація, а сьогодні вони виконують пробні кваліфікаційні пробні роботи. Для них це остання робота в лабораторії ліцею, адже зовсім скоро вони займуть робочі місця на підприємствах міста. Виконують завдання згідно переліку кваліфікаційних пробних робіт кондитера четвертого розряду. Дотримання всіх вимог охорони праці та техніки безпеки, організації робочого місця…

ДЕРЖАВНИЙ ІСПИТ УСПІШНО ПРОЙДЕНО

  ДЕРЖАВНИЙ ІСПИТ УСПІШНО ПРОЙДЕНО   Іспити для випускників та випуск нових кваліфікованих фахівців – хвилююча та відповідальна подія в житті кожного освітнього закладу, як для учнів так і для педагогів. Так швидко і непомітно пройшов навчальний рік… Останні дні - це низка державних та поетапних кваліфікаційних атестацій, які почалися в нашому ліцеї 20 червня 2019року. В цей день державна кваліфікаційна атестація проходила в групі №33 «Пекар, кондитер» на присвоєння…