VT Animal - шаблон joomla Видео

ЩОДО ЗАХОДІВ ПО ПОПЕРЕДЖЕННЮ НАДЗВИЧАЙНИХ ПОДІЙ

  Щодо заходів по попередженню  надзвичайних  подій           22 лютого 2018 р. згідно планових заходів, з метою попередження нещасних випадків під час навчання та у побуті, у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг проведені додаткові навчання учнів щодо поводження з вибухонебезпечними предметами. Під час проведення заходів також продемонстрований навчальний фільм - «Правила поводження з вибухонебезпечними предметами». Викладач захисту Вітчизни: Молнар Й.Й.    

ЩОДО ЗАХОДІВ ПО ПОПЕРЕДЖЕННЮ НАДЗВИЧАЙНИХ ПОДІЙ

  Щодо заходів по попередженню надзвичайних подій          14-16 листопада 2017 р. згідно планових заходів на листопад 2017 року та на виконання вимог листа Департаменту освіти і науки облдержадміністрації (№ 01-15/3252 від 08.11.2011 р.), з метою попередження нещасних випадків під час навчання або в побуті, у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг проведені додаткові навчання учнів щодо поводження з вибухонебезпечними предметами та отруйними речовинами. Під час проведення заходів також продемонстрований навчальний…

ЩОДО ЗАХОДІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

              Щодо заходів цивільного захисту   2018 року, з метою попередження нещасних випадків під час навчання або в побуті, у Берегівському професійному ліцеї сфери послуг проведені додаткові навчання учнів щодо правил поводження під час виникнення пожежі, інших надзвичайних подій та надання першої медичної допомоги. Під час проведення заходів також продемонстровані навчальні фільми - «Як діяти щоб вижити» та «Правила надання першої медичної допомоги». Викладач Захисту Вітчизни: Молнар Й.Й.

ЩОДО ПРОТИПОЖЕЖНИХ ЗАХОДІВ

  ЩОДО ПРОТИПОЖЕЖНИХ ЗАХОДІВ       Згідно повідомлень засобів масової інформації, останнім часом,   у різних регіонах України мають місце факти виникнення пожеж, в результаті яких гинуть люди і наноситься значна матеріальна шкода. Причиною таких трагічних явищ, у більшості випадків є недотримання правил протипожежних заходів в установах і закладах. Відповідно до вимог листа Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА "Про пожежну безпеку", з метою покращення протипожежного захисту навчального закладу, нами здійснено…

ЩОДО ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ УЧНІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

    ЩОДО ФІЗИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ УЧНІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ   З 5-го по 9 квітня в нашому закладі освіти проводиться тиждень фізичної культури і спорту. В рамках програми заходів, здобувачі освіти 23 групи "Пекар, кондитер", виконують фізичні вправи вдома у зв’язку із дистанційним навчанням.          Фізична підготовка є одним із основних предметів професійної та бойової підготовки, важливою та невід’ємною частиною військового навчання і виховання учнів - майбутніх військовослужбовців Збройних Сил…

ЮВІЛЕЙНИЙ XX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ-2020

  ЮВІЛЕЙНИЙ XX ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ РАДІОДИКТАНТ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ-2020   Двадцять років тому Українське радіо започаткувало щорічну акцію, присвячену українській мові, — Радіодиктант національної єдності. Уперше подію провели 24 травня 2000 року до Дня Кирила й Мефодія. Згодом традиційною датою написання радіодиктанту стало 9 листопада, День української писемності та мови. Сьогодні 9 листопада, відбувся Ювілейний XX Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2020. Разом з усією Україною домовного флешмобу доєдналися і наші здобувачі освіти та…

ЮНІ КУХАРІ НА ВИРОБНИЦТВІ

  ЮНІ КУХАРІ НА ВИРОБНИЦТВІ Майбутні фахівці своєї справи – юні кухарі завершили теоретичний та практичний шлях до здобуття омріяної професії у стінах нашого ліцею за програмою «Кухар ІV розряду». Наступна сходинка – виробниче навчання на підприємстві. Сойма Каріна та Н’єште Анастасія продовжують здобувати професійні навики на приватному підприємстві Попович Л.М. у їдальні «Олеся». Вони старанно виконують поставлені наставниками завдання, до роботи відносяться відповідально, проявляють неабиякі здібності та фантазію у…

ЮРІЙ ЯНОВСЬКИЙ – СМІЛИВИЙ НОВАТОР В УКРАЇНСЬКІЙ ЛІТЕРАТУРІ XX СТ

  ЮРІЙ ЯНОВСЬКИЙ – СМІЛИВИЙ НОВАТОР В УКРАЇНСЬКІЙ ЛІТЕРАТУРІ XX СТ   Трапляються люди, що не залишають у пам’яті жодних згадок — були та й нема. Зате життя нас нагороджує великою кількістю людей-зірок, які не гаснуть у нашій пам’яті, які живуть у тобі, зігрі­вають тебе теплом свого слова, мудрістю. До таких світлих, неза­бутніх людей і належить Юрій Іванович Яновський. 10 червня на уроці української літератури учні групи 21 з професії…

Я І ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ

  Я І ЗАСОБИ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ   На сьогоднішній виховній годині в групі №22 «Кухар» класним керівником та майстрами виробничого навчання було проведено бесіду на тему «Я і засоби масової інформації», оскільки засобам масової інформації відводять вагоме місце в системі відносин сучасного суспільства. Нові технології, насамперед мікроелектроніка, глибоко впроваджуються у виробництві, все активніше застосовуються у всіх типах освітніх закладів, а також у сферах дозвілля здобувачів освіти та молоді.       …

Я ОБИРАЮ ЖИТТЯ!

  Я ОБИРАЮ ЖИТТЯ!   6.03.2019 з   першокурсниками проведено просвітницький захід на тему « Я обираю життя ».      Головний вибір молодої людини – сенс життя. Адже, це вибір життєвої позиції без тютюну, без наркотиків, без алкоголю. Також, ми вибираємо спорт та виховуємо почуття честі та гідності у стосунках.      Метою нашого педагогічного колективу є навчити учнів доброти, чуйності, ніжності, турботливості, доброзичливості, терплячості, принциповості, вміння слухати й розуміти іншу людину, формувати в учнів…

ЯЄЧНЯ - СМАЖЕНА СТРАВА З ЯЄЦЬ

  ЯЄЧНЯ - СМАЖЕНА СТРАВА З ЯЄЦЬ   Сьогодні 16 лютого в рамках проведення запланованих методичних заходів щодо вивчення досвіду роботи педагогічних працівників, які атестуються в 2021 році у кухні-лабораторії майстром виробничого навчання Деяк У.П. проведено онлайн урок із теми: «Приготування смажених яєць» у групі №12 з професії «Кухар». Провівши організаційну частину, Устина Петрівна розпочала вступний інструктаж актуалізацією опорних знань здобувачів освіти з попередньо вивченої теми. Продовжила поясненням нового матеріалу:…

ЯЙЦЯ ПАШОТ

  ЯЙЦЯ ПАШОТ   Яйця пашот –страва традиційної французької кухні, запозичена в 19 столітті європейськими та американськими кулінарами. Французи називають цю страву- oeufspoches, що означає «яйця ошпарені кип’ятком», також цю назву пов’язують з словом pochette- мішечок. Перша назва ближче до суті- ці яйця дійсно опускають ненадовго в кип’яток ,але без шкарлупи. Яйця в сорочечках- українська назва, яка також вказує на зовнішній вигляд готової закуски, в якій жовток огорнутий тонким шаром…