VT Animal - шаблон joomla Видео

ВІДВІДУВАННЯ УРОКУ «ГРОМАДЯНСЬКА ОСВІТА»

  ВІДВІДУВАННЯ УРОКУ «ГРОМАДЯНСЬКА ОСВІТА» 09.10.2018 року з метою вивчення методів викладання предмету «Громадянська освіта» методистом та в.о. заступника директора ліцею було відвідано урок, проведений у групі № 13 з професії «Пекар, кондитер» викладачем Молнар Й.Й. На уроці було обговорено закон України “Про охорону дитинства”, прийнятий Верховною Радою України 26.04.2001 року на виконання Конвенції про права дитини, завданням якого є розширення соціально-правових гарантій дітей, забезпечення фізичного, інтелектуального розвитку молодого покоління,…

СЕРВІРУВАННЯ СТОЛУ-МИСТЕЦТВО

  СЕРВІРУВАННЯ СТОЛУ-МИСТЕЦТВО Професія офіціанта на сучасному ринку праці дуже вимоглива. Організація кожного замовлення включає підготовку торгового приміщення та стильно сервіровані столи, а це залежить від рівня професійної підготовки та  навиків офіціанта. Для професійної підготовки до майбутньої роботи учні групи № 1 з професії «Офіціант, бармен» приступили до вивчення теми « Сервірування столів». Майбутні фахівці слухали про те, що сервірувати стіл - означає розмістити в певному порядку всі необхідні для…

ДО «ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ»

  ДО «ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ» В рамках проведення «Тижня Захисту Вітчизни», з нагоди відзначення «Дня Захисника України» у Берегівському ПЛСП 8-9 жовтня 2018 року з учнями ліцею проведені бесіди в групах на тему служби у Збройних Силах України за контрактом. Під час проведення заходів учням були роз’яснені положення діючої законодавчої бази України, про можливість контрактної служби як для юнаків так і для дівчат при досягненні 18 річного віку. В ході…

ШТУРМУЄМО ВИСОТИ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА

  ШТУРМУЄМО ВИСОТИ КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА Щоб іти нога в ногу з часом, учням з професії «Кухар» доводиться що дня багато працювати – здобувати нові знання та вміння кулінарного мистецтва. На чергових уроках виробничого навчання вони дізнаються секрети приготування страв з риби. Страви з риби є поширеною стравою серед населення. Існує багато способі їх приготування. Ось це наразі і вивчають учні на уроках виробничого навчання. Під час уроку учні працюють самостійно,…

ГЕРОЯМ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ…

  ГЕРОЯМ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ… Напередодні дня Захисника України з 8 по 12 жовтня в ліцеї розпочав свою роботу тиждень з предмету "Захист Вітчизни". 8 жовтня були проведені години спілкування до Дня захисника України на тему: «Україна – мати. Вмій її захищати». Учні були ознайомлені з витоками історії нашої країни, з легендарним минулим українського народу, з справжніми патріотами і громадянами рідної Вітчизни. Ліцеїсти розповіли про козацькі традиції, які найяскравіше наслідувала Українська повстанська…

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ

  ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею поломеніють різнобарвні квіти, приходить свято – День працівників освіти, День Учителя. У п’ятницю, напередодні свята, учнівське самоврядування привітали педагогічний колектив з професійним святом з Днем працівника освіти. Впродовж урочистостей від учнів лунали слова щирої подяки педагогам за щоденну самовіддану, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість,…

НАСИЛЬСТВО ТА ЯК ЙОГО УНИКНУТИ. БУЛІНГ

  НАСИЛЬСТВО ТА ЯК ЙОГО УНИКНУТИ. БУЛІНГ Після першого навчального місяця учнів групи №12 «Кухар» на виховних годинах вже ознайомилися з внутрішніми правила нашого ліцею, обговорили вибір професії, який стояв нещодавно перед ними , зрозуміли важливість нашого здоров’я та відзначили Міжнародний день миру. Після цього місяця, адаптивного , як в стінах нашого ліцею, так і в новому учнівському колективі. недаремно класним керівником та майстром виробничого навчання було сформовано наступну дуже…

НА ШЛЯХУ ДО ВДОСКОНАЛЕННЯ…

  НА ШЛЯХУ ДО ВДОСКОНАЛЕННЯ…    Ось і минув вже тиждень виробничої практики на двох провідних підприємствах м. Берегова. Будні минають,а майстерність росте. Учні блискуче впорались з виготовленням чоловічої куртки спеціального призначення, технологічний процес якої складався з певного ряду складних операцій. Учні, здобувши нові знання та навики, також , продемонстрували вже набуті за 2 роки навчання в нашому закладі. Про це свідчить те, що деякі з них, за блискуче виконану…

ВЕБІНАР ДЛЯ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ ТА ВИКЛАДАЧІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ

  ВЕБІНАР ДЛЯ ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ ТА ВИКЛАДАЧІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ     03.10.2018 року за допомогою хмарної платформи Zоом відбувся вебінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи та викладачів української мови та літератури, в якому прийняли участь і наші колеги. Були проаналізовані результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури за 2018 рік. За якістю знань учні нашого ліцею посіли п'яте місце серед інших ліцеїв…

ВИВЧЕННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНІКИ СТРИБКА З МІСЦЯ,ЗДАВАННЯ НОРМАТИВУ НА ОЦІНКУ

  ВИВЧЕННЯ ТА УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНІКИ СТРИБКА З МІСЦЯ,ЗДАВАННЯ НОРМАТИВУ НА ОЦІНКУ Одним із видів легкої атлетики є стрибок в довжину з місця,який розвиває у людини силу,швидкість, сміливість. Стрибок належить до природного і швидкого способу долання перешкод. Стрибки зміцнюють м'язи ніг і тулуба,розвивають такі якості, як сила,швидкість,спритність,сміливість,навчають орієнтуватись в просторі,концентрувати зусилля. Техніка стрибка в довжину з місця включає в себе відштовхування, фазу польоту, приземлення. Всі фази стрибка пов'язані між собою. Ці спортивні фази стрибка вивчали…

ЗАКОН ВСЕСВІТНЬОГО ТЯЖІННЯ

ЗАКОН ВСЕСВІТНЬОГО ТЯЖІННЯ Метою сьогоднішнього уроку з фізики було засвоєння нових знань - формування поняття про гравітаційні сили,вивчення закону всесвітнього тяжіння, ознайомлення учнів групи №12 з професії «Кухар» з історією його відкриття. Викладач показав межі застосування закону, його універсальний характер та пояснив практичне значення, намагався розвивати мову та логічне мислення учнів. Були розглянуті такі питання: закон всесвітнього тяжіння, чому рівна гравітаційна стала, в яких одиницях вона вимірюється? Від чого не…

ВЧИМОСЯ ПРАЦЮВАТИ

  ВЧИМОСЯ ПРАЦЮВАТИ Учні групи №12 з професії «Кухар» вивчили чергову тему «Механічна кулінарна обробка овочів та грибів» на уроках виробничого навчання, які проходять в лабораторії-кухні. Насамперед вони навчилися правильно тримати пальці рук та ножі, зручно стояти біля своїх робочих місць. А потім перейшли до більш складної роботи, а саме: обробка овочів та грибів,проста форма нарізки та її використання. Вже на перших уроках можна побачити вправність та старанність деяких учнів.Хоч…