VT Animal - шаблон joomla Видео

6 ЛЮТОГО-ДЕНЬ БЕЗЕПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

  6 ЛЮТОГО-ДЕНЬ БЕЗЕПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ 6 лютого2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (SaferInternetDay). З цієї нагоди викладачем інформатики проведено заняття з платіжної безпеки на тему: "Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час" та створення інформаційного куточку "Поради з платіжної безпеки для кожного". Мета заходу - ознайомлення здобувачів освіти з правилами платіжної безпеки, поліпшити обізнаність про кібергігієну, платіжну безпеку та стати відповідальними користувачами Інтернету. Викладач інформатики: Тетяна ЛОМАГА…

МЕДОВИЙ РУЛЕТ « КОЛІЗЕЙ» З ЧОРНОСЛИВОМ

  МЕДОВИЙ РУЛЕТ « КОЛІЗЕЙ» З ЧОРНОСЛИВОМ        Сьогодні на уроці виробничого навчання здобувачі освіти групи 23 Б з професії «Пекар, кондитер» продовжили вивчати приготування виробів з бісквітного тіста, а саме, приготування рулетів з медового тіста « Колізей» з чорносливом. Юнаки та дівчата готували медове тісто та неймовірно смачний сметанний крем, а в якості начинки додали смачну фруктову нотку чорнослива. Із задоволенням та зацікавленістю виконували тему уроку, адже кожен з…

КРОСВОРД ІЗ ПЛАТІЖНОЇ БЕЗПЕКИ. ГОЛОВОЛОМКА-ДОМІНО"ПЛАТІЖНА БЕЗПЕКА"

    КРОСВОРД ІЗ ПЛАТІЖНОЇ БЕЗПЕКИ. ГОЛОВОЛОМКА-ДОМІНО"ПЛАТІЖНА БЕЗПЕКА" На уроці англійської мови викладач зі здобувачами освіти розв’язували кросворд із платіжної безпеки. Учням потрібно було подивитися на малюнки предметів, пов'язаних із платіжною безпекою, знайти назву відповідного предмета у "банку слів" та вписати в клітинки кросворда. Продовжили заняття складанням головоломки-доміно. Ідея вправи: на сторінці зображено 8 фішок доміно, на кожній із яких розміщено зображення предмета, людини, установи або написано слово, що стосується…

ІСТОРІЯ ШАХРАЙСТВА З ГРОШИМА: ВІД ФАЛЬШИВОМОНЕТНИЦТВА ДО КІБЕРШАХРАЙСТВА

  ІСТОРІЯ ШАХРАЙСТВА З ГРОШИМА: ВІД ФАЛЬШИВОМОНЕТНИЦТВА ДО КІБЕРШАХРАЙСТВА Сьогодні у групі №13 з професії "Пекар, кондитер" проведено виховну бесіду на тему: «Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства», де здобувачів освіти ознайомлено: з історією розвитку шахрайства; загрозами сучасного платіжного шахрайства; вчилися розпізнавати фальшиві гроші від справжніх; вчилися правилам платіжної безпеки. Викладач історії: Юліанна ПАВЛИЩЕ  

ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ

    ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ Здобувачі освіти КЗ «Берегівський ПЛСП» ЗОР з професії «Офіціант, бармен» продовжують проходити виробничу практику в кафе, барах і ресторанах. Учениця групи №1 з професії «Офіціант» - Олаг Ванеса, яка проходить практику у ГРК « Ф*Кока», із задоволенням щодня підготовлює банкетну залу до обслуговування відвідувачів, сервірує столи, згідно замовлень, створює враження про ресторан, довершує загальну атмосферу закладу. Ванеса повинна не тільки правильно підготувати торгівельну залу, а…

РИБНА СТРАВА: КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

  РИБНА СТРАВА: КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я Рибна страва відрізняється своєю користю, адже деякі компоненти, які є в рибі людині просто необхідні. А ще це джерело енергії, сил, білка, вітамінів та корисних мікроелементів на весь день. Технік приготування риби є дуже багато: приготування на сковороді, грилі, в духовці, відкритому вогні, мультиварці або на пару. Зокрема,  деякі з них опановують здобувачі освіти 1 курсу з професії "Кухар".          …

МЕДОВЕ ТІСТО

  МЕДОВЕ ТІСТО Здобувачі освіти групи 33 з професії «Пекар, кондитер» опановували приготування порційних тістечок із медового тіста. Саме тісто є не складним в приготуванні і зручним в роботі. Ароматні медові коржі оздоблювали ніжним вершковим кремом та різноманітними начинками.  

ОСЬ ТАКІ РОБОЧІ МОМЕНТИ...

  ОСЬ ТАКІ РОБОЧІ МОМЕНТИ... Вчимось не тільки за обраним фахом зростати, а ще й правильно, цікаво та сучасно контент подавати на гуртку технічної творчості "Пізнаю професію через об'єктив" під керівництвом Юліанни Павлище.  

СМАК ДИТИНСТВА

  СМАК ДИТИНСТВА           Напевно, у багатьох дитинство асоціюється із смачною та запашною випічкою. Хто ж маленьким не їв бублик із маком, запиваючи його молоком або чаєм? Відпрацьовуючи тему уроку виробничого навчання «Приготування бубличного тіста та виробів з нього», здобувачі освіти з відповідальністю підійшли до виконання виробничих завдань, проявили фантазію, творчість та креативність. Всі працювали старанно і отримали відповідні оцінки. Майстер виробничого навчання: Ірина НАДЬ          …

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ІСТОРИЧНИХ ЕСЕ "ГЕРОЇ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ: ДОСЛІДЖЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ В СУСПІЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЯХ ХХІ СТ." ІМЕНІ РОМАНА РАТУШНОГО

  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ІСТОРИЧНИХ ЕСЕ "ГЕРОЇ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ УКРАЇНИ: ДОСЛІДЖЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ В СУСПІЛЬНИХ ТРАНСФОРМАЦІЯХ ХХІ СТ." ІМЕНІ РОМАНА РАТУШНОГО Всеукраїнський конкурс історичних есе «Герої в боротьбі за Незалежність України» - це визначальна подія для тих, хто прагнув розкрити героїчні сторінки української історії. Здобувачі освіти КЗ «Берегівського професійного ліцею сфери послуг» ЗОР також поділилися своїм баченням про роль особистості в буремних подіях сучасної України, спробували відтворити історичний портрет…

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ

  ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ МК ВИКЛАДАЧІВ ТА МАЙСТРІВ ПРОФЕСІЙ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ Згідно порядку денного засідання методичної комісії викладачів та майстрів професій громадського харчування головою Наталією Блискун ознайомлено присутніх із планом роботи МК на ІІ семестр 2023-2024 н.р.  Також уточнили графік проведення відкритих уроків теоретичного і виробничого навчання у ІІ семестрі. Методист Марина Ролдугіна наголосила про необхідність проходження курсів ПК для самоосвіти у цьому навчальному році майстрами виробничого навчання і викладачами спецдисциплін. Серед розглянутих…

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ З ЗАКЛАДАМИ ОСВІТИ!

  ПРОДОВЖУЄТЬСЯ СПІВПРАЦЯ З ЗАКЛАДАМИ ОСВІТИ! В рамках роботи "Центру розвитку кар'єри" на базі КЗ "Берегівський професійний ліцей сфери послуг" ЗОР реалізовано тематичний освітньо-виховний проєкт "Від зернини до хлібини " для учнів початкової ланки Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст та ІЛЬНИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ. Під час зустрічі малеча ознайомилась з послідовністю процесів вирощування хліба. Вони зрозуміли, що хліб - найцінніший продукт і для його одержання потрібно докласти багато зусиль. Діти закріпили знання про…